Bewijs: Nederland financiert Palestijnse terreur

Er is videobewijs opgedoken dat door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties verbonden zijn aan de Palestijnse extreemlinkse terreurbeweging PFLP. De PFLP wordt door de EU en veel landen – waaronder Nederland – aangemerkt als terreurorganisatie. Uit een analyse van NGO Monitor blijkt dat op deze bijeenkomst van de PFLP bestuursleden aanwezig waren van de volgende door Nederland gesubsidieerde Palestijnse organisaties: Addameer, Al-Haq en UAWC.

Afb: via Likoed Nederland

Van deze organisaties waren drie personen aanwezig die momenteel in Israël terecht staan voor daadwerkelijke betrokkenheid bij terrorisme. Daarnaast waren er op deze PFLP-bijeenkomst vertegenwoordigers van nog 6 organisaties, die alle subsidie ontvangen van de Europese Unie (EU). Volgens een verklaring aan de EU zien deze Ngo’s organisaties zoals de PFLP en de radicaal-islamitische terreurorganisatie Hamas niet als terreurorganisaties, maar als ‘politieke groeperingen’. Dit is in lijn met de Palestijnse maatschappij.

Daarin worden terroristen die onschuldige Joodse mannen, vrouwen en kinderen vermoorden, gezien als ‘helden’. Zo worden zij afgeschilderd op bijvoorbeeld de officiële Palestijnse televisie. En daarom ontvangen zij daarvoor van de Palestijnse Autoriteit vorstelijke beloningen. Hoe meer mensen zij hebben vermoord, hoe hoger de beloning. Tijdens bovenstaande bijeenkomst werd de recent overleden PFLP-leider Rabah Muhanna geëerd. Volgens een verklaring op de website van PFLP was hij onder meer oprichter van de door Nederland gesubsidieerde Ngo’s Addameer en UAWC.

Jarenlang is de Nederlandse overheid er door diverse organisaties op gewezen dat er nauwe banden bestaan tussen Palestijnse terreurorganisaties en door Nederland en Europa gesubsidieerde Ngo’s (zie ons vorige persbericht). Het Nederlandse Ministerie voor Ontwikkelingssamenwerking (nu onder minister Kaag, D66) bleef echter desondanks jarenlang beweren dat daar geen bewijzen voor waren.

Bovenstaande harde bewijzen – afkomstig van een terreurorganisatie zelf – zijn niet meer te ontkennen.

Eerder bleek trouwens al dat de terroristen die het Israëlische meisje Rina Shnerb vermoordden, in dienst waren van de door Nederland gesubsidieerde UAWC. De leden van die PFLP-terreurcel hadden daarom zelfs Nederlandse pasjes gekregen. Echter, volgens de bovenstaande bewijzen is de UAWC een mantelorganisatie van de PFLP. De vraag is nu wanneer gaan de EU en Nederland eindelijk stoppen met het financieren van Palestijnse terreur?

Want het is een volstrekt foute besteding van belastinggeld, het ondermijnt het draagvlak voor ‘ontwikkelingshulp’ en het is in flagrante schending van het internationaal recht – dat vanzelfsprekend terrorismefinanciering verbiedt.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
3 jaren geleden

Voeg ‘anti semitisme’ toe aan de slotalinea van bovenstaand artikel en u tekent een nauwkeurige profielschets van Sigrid Kaag en D’66.