Wat is de relatie tussen ijsberen en het corona virus?

Het antwoord, voor gevorderde globalisten, luidt ‘Al Gore’. Voor de ‘niet-globalist’, gezegend zijt gij, is Al Gore het prototype van de linkse, verwende onheilsprofeet die schatten heeft verdiend met zijn klimaatzwendel omdat hij daarover obligate domme dingen spuide die andere domme mensen nu eenmaal graag willen horen om de globalistische moed erin te houden.

Green King Al Gore. Afb: Flickr.

IJsberen, ozon, klimaatzwendel, CO² nonsens, coronahysterie en Black Lives Matter terrorisme hebben gemeen dat zij de stokken zijn waarvan het globalisme zich dagelijks bedient om de kapitalistische hond om zeep te helpen, op weg naar hun derdewereld paradijs genaamd Utopia.

Utopia heeft geen vaste coördinaten op de globe, maar is te herkennen aan de geur van angst en van miljoenen kadavers van vermoorde ‘andersdenkenden’, die een eeuw geleden in Rusland zijn opmars begon en via China en Cambodja nu probeert zich in de westerse democratieën te nestelen. Onder de pestilente invloed van de communist Obama waren zij al vergevorderd in de USA, maar voordat de Democraten de democratie om zeep konden helpen verloren zij het presidentschap. Omdat zij totaal geen scrupules kennen werd een coup d’état tegen president Trump beraamd waarbij zelfs zijn voorganger betrokken blijkt te zijn. Toen dat mislukte, werd misbruik van het corona virus gemaakt met behulp van een andere communist, aan het hoofd van de WHO, in een desperate poging om Trump’s greep op de komende verkiezingen te verzwakken. Toen dat niet hielp werd een racistische terreurorganisatie genaamd BLM ingeschakeld en ruim gefinancierd in een ultieme poging om de Amerikaanse samenleving te ontwrichten. Ondanks het feit dat Democratische burgemeesters en gouverneurs desperate pogingen doen om de daardoor ontstane anarchie tot de verkiezingen in november te laten duren, in de hoop daarmee Trump te treffen, beginnen meer en meer zwevende kiezers – die de doorslag gaan geven in de redding van de westerse democratie – dit communistische tuig spuugzat te worden. De Democraten realiseren zich niet dat brandstichting, moord en plundering in naam van ‘hun versie van de democratie’, die zwevende kiezers niet bepaald in hun armen gaan drijven. Zij hadden ook al niets positiefs te bieden in hun afgelopen Democratic National Convention, die slechts grossierde in aanvallen op Trump zonder ook maar iets constructiefs.

Nu de Republic National convention is begonnen, met een dagelijks optredende Trump, straalt deze show vooral ouderwetse, solide normen en waarden uit, zoals een grote focus op het gezin dat de Democraten al jaren proberen te vernietigen. Er lijkt in diverse ‘swing states’ een tendens te ontstaan ten gunste van Trump, die ook hard werkt om de werkgelegenheid op het oude peil terug te brengen, terwijl juist zwarte minderheden zich duidelijk uitspreken tegen het gespuis van BLM.

Kortom, armoede troef voor de communisten in de USA en u zult zich afvragen hoe en waarom deze Amerikaanse ontwikkelingen u zouden raken, maar gelooft u mij, u zit er midden in omdat het globalisme in Nederland diverse zetbazen heeft, te beginnen met onze premier en niet te vergeten de communisten van Groen Links, de zwevers van D’66, plus de dominante linker vleugels van de VVD en het CDA, braaf geholpen door CU.

Wat staat ons te wachten bij de komende déconfiture van het globalisme? Linkse paniek! Nu de linkse stokken om de kapitalistische hond te vermoorden opraken wordt Al Gore, één der meest indrukwekkende ‘progressieve’ domkoppen, ingezet om het praktisch dode klimaatpaard voor de globalistische wagen te spannen door een verband te creëren tussen het klimaat en corona… Daar zakt zelfs de collectieve broek van alle ijsberen van af!            

Dinsdag kwam Al met zijn epifanie dat het verbranden van fossiele brandstoffen één der précondities zou zijn voor hogere corona sterfte. Dat dit leeghoofd zelf uit de hoek komt der kampioenen van de luchtvervuiling middels hun verbranding van ‘biomassa’ in plaats van schoon aardgas, hoeft geen herinnering. Nu is het slechts wachten tot de papegaai Frans Timmermans aan de linkerzijde van globalistische echoput opduikt met hetzelfde slappe verhaal, terwijl Mark Rutte desperaat vasthoudt aan zijn tweede, desnoods derde, coronagolf. Je moet toch wat?     


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 jaren geleden

“””Het antwoord, voor gevorderde globalisten, luidt ‘Al Gore’. Voor de ‘niet-globalist’, gezegend zijt gij, is Al Gore het prototype van de linkse, verwende onheilsprofeet die schatten heeft verdiend met zijn klimaatzwendel omdat hij daarover obligate domme dingen spuide die andere domme mensen nu eenmaal graag willen horen om de globalistische moed erin te houden.”””Aldus de heer Dunki.

Meesterlijk geformuleerd en nog beleefd blijven ook. Al Gore is dus gewoon een fanatieke oplichter en kan vergeleken worden met de kwakzalvers in de middeleeuwen. Het geeft bij mij exact hetzelfde beeld als ik Mark Rutte hoor kletsen en de Groen Links baby, Jesse Klaver, als een oorverdovende fantast.
Het zeer grote probleem omvat dus direct drie zaken: 1 De goedgelovigheid van de massa, 2 Dat Al Gore dat ongestraft kan doen, 3. Dat een regering op dit niveau Al Gore zijn gang liet gaan. Immers: Al Gore belazerd de massa met een verdienmodel. dat eigenlijk pure criminaliteit is en dat is nu te vergelijken met het huidige beleid van de coalitie Rutte III. Edoch……. Minister Wiebes wilde ons ook wijsmaken dat een “biomassa-centrale goed voor het milieu ” zou zijn. Niets is minder waar gebleken. Dat de boeren moeten verdwijnen voor woningbouw is een rechtstreekse aanval op ons voedselbeleid. Daarover is dus NIET nagedacht, en…….. dat is ook een verdienmodel, want de woningbouw moet de grond wel kopen waardoor ook Gemeenten veel centen kunnen opstrijken.
Dat Minister Carola Schouten het veevoer met minder eiwitten wilde introduceren, maar ook dat de grootste onzin bleek. Het was/is dier- schadelijk gebleken.
Dat de burger een ” warmtepomp installatie moest aanschaffen omdat Nederland van het gas af moest. Nu ook dat is achterhaald en er zijn nu meer dan 450.000 ( bericht d.d. 26 augustus ) verwarmingsketels verkocht die op aardgas gestookt worden………. ook dat verdienmodel is als een kaars uitgegaan. Maar er zijn burgers die WEL een warmtepomp hebben aangeschaft en hun woning niet warm kregen: ook zij zijn gewoon te goed gelovig geweest. Naïviteit behelst dus een zeer groot probleem in de maatschappij. En……. daarvan wordt “”Heerlijk”” misbruik van gemaakt.
Al Gore is gewoon een oplichter die eigenlijk achter de tralies hoort, maar……… de globalisten hebben Al Gore aanbeden.
En de zeer duidelijke en alleszeggende zin van Dunki;”” Kortom, armoede troef voor de communisten in de USA en u zult zich afvragen hoe en waarom deze Amerikaanse ontwikkelingen u zouden raken, maar gelooft u mij, u zit er midden in omdat het globalisme in Nederland diverse zetbazen heeft, te beginnen met onze premier en niet te vergeten de communisten van Groen Links, de zwevers van D’66, plus de dominante linker vleugels van de VVD en het CDA, braaf geholpen door CU.”””

Daarom moeten wij van af van deze coalitie Mark Rutte III. Het is onhoudbaar !!!!