Als ik de verkiezingen niet mag winnen steek ik de boel in brand

Op 21 mei schreef ik in Een definitie van ‘dom links gespuis’? over de Social Justice die naarstig probeert om de boomtak waarop zij zelf zitten, zo niet de hele democratische boom, af te zagen.

Rellen in de USA. Afb: Ancho / Flickr

Sinds enkele maanden is de SJW druk doende om inderdaad die volledige democratische boom om te zagen in hun naarstige pogingen om hun liederlijke gelijk te halen, resulterend in plunderingen, moordpartijen en grootschalige vernielingen waarbij de schade in de miljarden loopt. George Soros lacht in zijn vuistje, want de door hem betaalde AntiFa en BLM hebben minstens tien grote steden ontwricht met de actieve medeplichtigheid van Democratische burgemeesters en gouverneurs, in de ijdele hoop zodoende de herverkiezing van Donald Trump te voorkomen.

In Nederland zien wij een slap aftreksel van dat ongecontroleerde geweld in de vele onbestrafte steekpartijen en een toenemend aantal moorden door hersenloze Marokkanen en ‘rappers’, wat dat ook zijn moge. Het lijkt wel of diverse burgemeesters ervan genieten. In ieder geval loopt de boel steeds meer uit de klauw en toont Mark Rutte wederom geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel voor de openbare orde en veiligheid van ons land. Waarom zou hij?

In de USA beginnen de extremistische Democraten zich inmiddels te realiseren dat meer en meer kiezers hun buik vol hebben van de dagelijkse wandaden van het gespuis van AntiFa en BLM dat zij de straat opsturen en de angst voor het verlies van de komende verkiezingen aan Donald Trump slaat wéér toe. U kent inmiddels wel het type ‘hoog opgeleide’ semi-intellectuelen waarvan GL, D’66 en de rest van die linkse kliek volzit. In de USA heeft een soortgelijke paranoïde collectie zich verzameld in ‘the Transition Integrity Project’ (TIP), dat nu maar vast begint te raaskallen over ‘alarmerende’ verkiezingen die gekenmerkt worden door ‘onwettige acties, weerstand tegen de stem der kiezers, chaos en geweld in de straten, federale inbeslagname van containers met stembiljetten en, niet te vergeten, pogingen tot omkoping en om geheime documenten te publiceren en de schatkist te plunderen’. De dag des oordeels is er niets bij…

Deze paranoïde schizofrenen hebben een ‘onpartijdige groep’ (TIP) bijeen gebracht die een ‘onpartijdig rapport’ heeft uitgebracht genaamd ‘Preventing a Disputed Presidential Election and Transition’.  Nadat er 100 voormalige en huidige ambtenaren (lees ‘deep state’) bijeen gebracht waren, die heel veel verstand hebben van ‘van alles en nog wat’, kwam er ‘een viertal hoogst verontrustende scenario’s’ naar boven die ieder gezond mens behoorlijk op de lachspieren werken. Nadat in de ‘executive summary’, pagina’s lang, Donald Trump voor rotte vis wordt uitgemaakt, stelt TIP dat het de lezers uiteraard geen stemadvies wil opdringen…  Een hele geruststelling!

Voor het geval dat het ‘kantje-boord’ wordt heeft TIP de honderd onpartijdige deelnemers op vier ‘crisis scenario’s’ losgelaten, die uiteraard alle vier ‘alarmerend’ zijn omdat Joe Biden mogelijk niet met Noord-Koreaanse cijfers zou kunnen winnen, misschien wel verliezen. Trump zou wel eens een rechterlijke beslissing kunnen vragen, hetgeen niet verbaast als wij zien hoe de Democraten nu al op allerlei wijzen de deur voor vuil spel openzetten. Wat denkt TIP daaraan te doen? Merkwaardig genoeg komt er in hun ‘alarmerende scenario’s’ geen rechterlijke macht voor, maar worden er wèl horror-scenario’s bedacht die een getrouwe beschrijving zijn van de praktijken waaraan de Democraten zich reeds vandaag volop schuldig maken om de november verkiezingen te subverteren. Freud noemde dat ‘projectie’. 

Voortbouwend op hun paranoïde nachtmerries en hun schizofrenie worden ons – gebaseerd op deze luchtkastelen – strategieën voor massale straatgevechten voorgespiegeld, die sterk doen denken aan Mao’s nietsontziende culturele revolutie.  Leve de democratie! Het lijkt erop dat dit de grondslag wordt voor een geconcentreerde actie van alle ‘kameraden’ in de linkse pers om hun morbide fantasie los te laten, want de Executive Summary concludeert:

 “Journalists and independent watchdogs can begin to cultivate sources and research stories now so they are positioned to sound the alarm.”

Je kunt erop wachten, dus houdt u de communistische stoorzender ‘achter het nieuws’ en de lokale sufferdjes zoals de NRC maar goed in de gaten in de komende dagen. Wij zijn gewaarschuwd.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
2 jaren geleden

Nadat Trump nogal onverwacht de verkiezingen gewonnen had stond zo’n beetje heel links Amerika schuimbekkend om zijn executie te gillen.
Het zogenaamde “links zijn” is gewoon een geestesziekte, het zijn psychopaten.
Daarom valt er ook niet met hen te praten, je kunt met gekken nu eenmaal geen inhoudelijke discussie voeren.
Trump is inmiddels druk doende zo’n beetje al het gestoorde linkse beleid van de afgelopen decennia ongedaan te maken, en als hij nog een termijn wint dan is het geheel terug naar af voor de Marxisten.
Die zien dus hun “levenswerk” stevig bedreigd, en gezien inmiddels ook in het linkse kamp het besef begint in te dalen dat het er niet best uit ziet voor Joe en zijn kameel zijn ze alvast begonnen de gewelddadige revolutie warm te draaien.