Mao’s 2e Culturele Revolutie?

De recente historie leert ons hoe links extremisme ontaardde in puur fascisme en wij zien hoe die verloedering zich nu wéér onder onze neus afspeelt. Hitler en Stalin zijn tot staan gebracht ten koste van miljoenen levens. Mao helaas niet en wij zien nu hoe zijn opvolgers Hong Kong onder het communistische juk brengen, in strijd met al hun historische toezeggingen.

Mao. Afb: wikimedia-commons.

Wij zien ook hoe er nu door Peking een misdadige genocide op miljoenen Oeigoeren op stapel wordt gezet, hoe de Tibetaanse cultuur zo goed als vernietigd is en hoe Westerse fascisten van eigen grond met de dag een steeds groter gevaar voor de vrije wereld worden. Daarbij manipuleren zij die vrije wereld op globaal niveau door hun machtsovername in de UN, de IPCC en de WHO, terwijl de extreem linkse elementen in de USA een uiterste krachtinspanning doen om hun eigen land te ondermijnen in een 2e Culturele Revolutie, die van dag tot dag gewelddadiger wordt.     

Dat wij jonge mannen en vrouwen herdenken die hun levens gaven om het Nationaal Socialisme en het Communisme tot staan te brengen lijkt meer en meer op een veeg teken, in een samenleving van gelobotomiseerde jongeren die geen enkel historisch besef hebben, maar proberen om ons die hard bevochten vrijheid te ontnemen. Geen middel daartoe uit het linkse politieke arsenaal, dat zich al tientallen jaren bedient van het Trotskistische recept van de ‘permanente revolutie’ om ons onder hun fascistische hiel te brengen, blijft onbeproefd. 

Zoals in de vorige eeuw heeft de gezapige burgerij, ‘ons soort mensen’, geen oog voor deze subversie maar de meeste Europese politici maken zich schuldig aan collaboratie met het politiek correcte monster, waaronder onze eigen premier. Het gaat deze ‘would-be’ fascisten niet om het klimaat, maar zij misbruiken het om hun nefaste doelen te bereiken, evenals de door hen opgeklopte corona hype en nu weer ‘de smaak van de dag’ met het ideologische zwarte racisme van BLM tegen de blanke bevolking.

Het doet er absoluut niet toe naar welke stok zij grijpen om de democratische hond te slaan, het draaiboek ligt altijd klaar en nu was het toevallig de verheerlijking van een draaideur-crimineel in de USA die deze volstrekte idioten aangrijpen als catalysator voor hun ‘permanente revolutie’. Dat zij daarmee de belangen van de zwarte bevolking onherstelbare schade toebrengen interesseert hen geen ros, morgen adopteren zij een ander ‘slachtoffer’ voor hun doortrapte agenda.

Culturele revolutie

De fameuze ‘tachtigduizend Dollar vraag’ is : wie stopt hen?  Een moordenaar als Fidel Castro had slechts een paar honderd guerilleros maar de corrupte Cubaanse regering had teveel ‘persoonlijke belangen’ om een einde te maken aan een revolutie die inmiddels Cuba al meer dan 60 jaar in abjecte armoede dompelt. In ons ‘prachtige land’, vol van ‘politiek corrupte’ salonsocialisten, heeft de leider van onze regering, naar ik meen, ooit een ambtseed gezworen dat hij het land en de bevolking zal beschermen. Maar hij speelt liever globalistische spelletjes met zijn vriendjes en vriendinnetjes in de EU.

In de vrije westerse wereld is er nog maar één man die deze fascisten kan stoppen en dat is Donald Trump, maar in de huidige hysterie is de vraag in feite niet meer of men Trump of Biden wil, maar of en hoe ‘de culturele revolutie’ van dit fascistische tuig effectief gestopt kan worden. Het zijn er wederom weinigen, net als bij de Franse of Cubaanse revolutie, maar de grote zwijgende meerderheid laat zich altijd  intimideren en de laffe politieke conservatieven net zo! De Republikeinen in de Amerikaanse Senaat hebben altijd al uitgeblonken in laffe passiviteit en in de Haagse politiek zit driekwart van de opportunisten te wachten of zij op de een of andere wijze van de negatieve ontwikkelingen kunnen profiteren in plaats van de rug te rechten voor hun electoraat.

In Nederland zien wij (nog) geen geweldadige rellen en vandalisme, maar Rutte’s ‘intelligente lockdown’ wordt keihard misbruikt om de vrijheid van meningsuiting en het recht van demonstratie de kop in te drukken, week in week uit, van Den Haag tot Groningen, met de gewetenloze hulp van Rutte’s stroman Remkes. Het is goed dat een Wilders en Baudet daartegen ageren, maar als de rest van de moreel corrupte 2e Kamer alleen maar kan denken in termen van een ‘cordon sanitaire’ en eigenbelang, dan wordt het landsbelang grandioos verkracht.

Nogmaals, of de spreekwoordelijke stok nu raciaal van aard was, of geënt op de globalisering, het klimaat, of de rol van onze goede oude Sinterklaas en Zwarte Piet, zij hebben maar één doel , hun radicale egalitarianisme substitueren voor onze (individuele) vrijheid.

Dat hun ongelijkheid inherent is aan de menselijke natuur ligt voor de hand, en er zijn legio mogelijkheden om dat te compenseren van overheidswege of middels liefdadigheid. Maar die ongelijkheid is een ideologisch breekijzer geworden dat niet erkent dat ons systeem ver superieur is aan andere vormen van samenleving die inherent geen welvaart kunnen creëren. Dat de linkse agressie zich desondanks daarop baseert is puur communistische agitatie, maar gelukkig begint zich daar meer en meer maatschappelijk verzet tegen af te tekenen gezien de botte intolerantie van dat volk.

Aanklagers en rechters tegelijk

Ik stelde dat Trump feitelijk de enige is die ons nog kan behoeden voor de val van onze westerse vrijheden en beschaving, en een einde kan maken aan deze ‘pseudo culturele revolutie’ waarin geen enkele moreel respectabele drijfveer speelt, maar slechts proleterigheid en verdorvenheid. Dit tuig heeft het een maatschappelijk gebruik gemaakt om iedereen in een identiteits hokje te stoppen en te beoordelen op ‘het slechtste’ dat hij/zij ooit in zijn/haar aardse bestaan heeft uitgespookt, ook al is het dertig jaar geleden. Een soort mobiele ‘kangaroo court’waar elke non-valeur als aanklager en rechter kan optreden, zoals Arie Boomsma zichzelf dat recht toe eigende. Het zijn de voorstanders van de permanente lockdown, die hen de kans biedt om de bevolking in een houdgreep te nemen, en dat is wat Rutte nog steeds niet kan laten.

Hoe staan de zaken ervoor? Momenteel lijken de papieren van Trump niet al te veel waard, maar in dertig dagen kan dat volledig anders uitpakken, want kiezers beginnen knap chagrijnig te worden van de linkse terreur en dwingelandij. Zelfs in Nederland beginnen kiezers zich te roeren en komen er barstjes in het linkse sprookjespaleis dat inmiddels in een Maoïstische nachtmerrie is veranderd. Als Trump ons redt zullen de Maoïsten het te druk krijgen om elkaar de schuld te geven en te vernederen – zoals BLM nu probeert blanke mensen te vernederen, uit pure hufterigheid.

Als Trump de volgende vier jaren verder schoon schip kan maken wordt de wereld een betere plek, ook Nederland, omdat die ellendelingen als lemmings over de rand zullen springen. Mocht Trump niet herkozen worden, bereid u dan voor op een herhaling van de jaren dertig/veertig in Duitsland.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ravian
3 jaren geleden

Het meest onrustbarende, in Nederland tenminste, is het totale morele failiet van de politie, die zich enthousiast voor de salonsocialistische kar laat spannen, tegen de autochtone bevolking.
Dat wij in Nederland geen 2nd amendment hebben gaat al die idioten die daar zo blij om zijn nog vies opbreken.