‘Woke’ en ‘white’, vuur en water

Het zal u gebeuren dat een Marxistische dorpsgek u tot staatsvijand nummer één verklaart door een vijandbeeld te scheppen van een imaginaire blanke overheerser, nota bene naar zijn eigen imago. Vervolgens scharen kapitaalkrachtige, blanke Social Justice activisten zich daarachter en van de weeromstuit springen narcistische, geborneerde ego’s op die rijdende SJW kar om een graantje mee te pikken door zich andermans leed toe te eigenen voor eigen gebruik.

Social Justice Warrior…. Afb: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=7mF_az89BzY

Die laatste categorie wordt, bij uitstek, gevormd door cynische Democraten in de USA die tot het midden van de vorige eeuw de zwarte bevolking zwaar discrimineerde met hun Jim Crow wetgeving en terroriseerde met de Ku Klux Klan om zich vervolgens, om de vier jaren, ‘het herontdekte leed’ van de zwarte bevolking aan te trekken om stemmen binnen te harken.

In ons dorp schaart Asscher zich nu in de rijen van de Nederlandse profiteurs van het slag GL en Bij1 om te dingen naar de gunst van de uit de USA overgewaaide Marxistische beweging Black Lives Matter, een door Obama gecultiveerde, anarchistische club.

Zoals Ton Nijhof al betoogde in zijn ‘Ineens’ demonstraties?’ is het evident dat, net als in de USA, hier een geoliede, kwaadaardige organisatie achter zit die slechts één doel heeft, de subversie van onze vrije wereld naar Marxistisch model. Dat Lodewijk Asscher – bij uitstek dè profiteur in optima forma van de vermeende blanke overheering – zich nu profileert als één der geborneerde ego’s die er niet voor terugschrikt om daaraan mee te doen, verbaast niemand. Niets nieuws onder de zon, een getrouwe kopie van de louche praktijken in de USA.

Brave, goedwillende jongelui die zich voor het karretje laten spannen van de SJW enerzijds, aangestuurd door betaalde, beroepsactivisten anderzijds. Die trekken van de ene naar de andere demo om de zaak op te ruien en liefst met Antifa gespuis in geweld te laten ontsporen, of het nu gaat om ‘het klimaat’, ‘ban de bom’ of de tsunami van (illegale) migranten. In de USA speelt dit met het overduidelijke doel om de dreigende herverkiezing van Trump te saboteren, in ons dorp is het een vorm van profiteren van de argeloze bereidheid van idealistische jongelui tot copycat gedrag, waar politieke profiteurs op azen.

Het is deze jeugdige naïviteit, die wordt versterkt door de infiltratie van ons onderwijs door de SJW, die onze jeugd ieder historisch perspectief ontneemt, nu weer door de BLM rellen te combineren met de eveneens overgewaaide beeldenstorm. Kortom, wij hoeven slechts westwaarts te kijken om te zien wat ons te wachten staat, maar voor de krachtige respons van een Donald Trump zijn in ons ‘door en door socialistische’ dorp geen copycats te vinden. Hoopgevend dat de jongeren in de VVD nu eindelijk aan de bel trekken tegen Rutte’s gratuite meeliften op de SJW kar.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
3 jaren geleden

Het recept voor de door u genoemde ‘heilstaat’ is vrij toegankelijk in het (racistisch) kookboek van de Japans-Oostenrijkse halfbloed Richard Coudenhove Kalergi. Kijkt u maar onder de letter B van ‘Big Brother’.

Deze doodenge fascist wilde een Europa vol gelobotomiseerde, ‘volgzame’ halfbloeden creëren – mogelijk naar zijn evenbeeld? – om uiteindelijk zijn blanke vrijmetselaars de absolute macht te geven.

Angela Merkel is zijn knapste discipel van de klas en kreeg daarvoor de Charlemagne prijs. Opvallend dat die term ‘volgzaam’, in de zendtijd voor politieke partijen, prominent in beeld verschijnt bij de commies van G.L! Q.E.D.

Neef Jansen
3 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

@ r dunki — Ik weet niet of Coudenhove Kalergie nou wel zo de kwaadaardige genius is waar hij voor gehouden wordt. Gegeven althans de volgende uiteenzetting: https://www.youtube.com/watch?v=Z2ukrAPZl2c

r dunki
3 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

@ neef Jansen

Ik zie uw punt: waar Marx puur prescriptief was, was Coudenhove slechts descriptief.

Mijn punt: er lopen zoveel gekken los rond die verlegen zijn om de een of andere invulling van hun grote geestelijke leegte, dat zij Marx’s manifest of Coudenhove’s PanEuropese waan als hun seculiere religie adopteren.

Met de Social Justice zijn beide waanideeën geïncorporeerd in Angela Merkel.

Neef Jansen
3 jaren geleden

Het betreft een van Darwin afgeleide strijd die blijkbaar van klassenstrijd is overgegaan in rassenstrijd. Het betekent dat de witte mensen en hun cultuur vernietigd moeten worden en moeten worden vervangen door de zwarte mensen heilstaat. Of zoiets. Ik hoop dat het gestopt wordt, want kan dergelijke geestelijke stoornis voortwoekeren, dan krijg je uiteindelijk taferelen die doen denken aan de wreedheden van ISIS, Auschwitz, Goelag Archipel, Mao’s ‘culturele revolutie’ en de Killing Fields.

Hein
3 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

Neem jij die SJW-taal ook al over? Graag spreken over blanke mensen.

Neef Jansen
3 jaren geleden
Antwoord aan  Neef Jansen

@Hein — Ik spiegel slechts wat gezegd wordt. Op mij komt het ook niet prettig over, dat ‘witte mensen’.