Weet Rutte wel waar hij mee bezig is?

Er zijn volksstammen van het zelfingenomen ‘ons soort mensen’ die hun stem aan de VVD blijven geven omdat hun ouders dat ook altijd zo deden… Verstand op nul, maar ondertussen heeft Rutte zich eerst in de klimaatzwendel permanent, met zijn trieste ‘partner in crime’ Wiebes, veilig achter de communistische IPCC verscholen om iedere kritiek te ontlopen.

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Beleid of wanbeleid? Het laatste, maar dan wel héél bewust, in de vorm van zijn verraderlijke collaboratie met de globalistische kliek in de UN. Vorig jaar is hij als een braaf schooljongetje met zijn globalistische kompaan Kaag bij de hardcore communist Antonio Guterres, de secretaris generaal van de UN, op bezoek geweest en heeft daar plechtig eeuwige trouw beloofd om alles in het werk te stellen om de klimaatzwendel van de UN trouw te dienen.

Vervolgens zoekt hij in de huidige coronacrisis zijn politieke rugdekking wederom kritiekloos bij de al even corrupte WHO voor zijn hernieuwd, incompetent wanbeleid waarin onze burgerrechten worden onderdrukt onder de vlag van een ‘partial lockdown’ – dit met een beroep op de globalistische WHO – eerst tot 28 april maar wie weet waar het eindigt? ‘Ons soort mensen’ knort echter tevreden, want ’onze Mark doet het wel goed met zijn partial lockdown’. Maar doet hij het ècht zo geweldig?

Een CEO heeft statutaire bevoegdheden maar straalt veelal ook een natuurlijk gezag uit. Rutte heeft zijn grondwettelijke bevoegdheden maar heeft het persoonlijke charisma en de morele autoriteit van een goudvis in een veel te groot aquarium, want wat is zijn ‘partial lockdown’ zonder verdere, daarop voortbouwende concrete maatregelen?

Niets anders dan een wanhopige actie van het type ‘God zegen de greep’, in de stille hoop dat God, of in ieder geval zo’n ‘act of God’, ook echt bestaat… Dit is een passieve actie voor de korte termijn, zonder enige visie en daaruit voortspruitend gedecideerd initiatief om verder te kijken dan Pinokkio’s neus lang is. Bijvoorbeeld om het onzichtbare gevaar, waarvoor Rutte zich achter de WHO verstopt, ook eens zichtbaar te maken door massaal te testen. Je wilt toch weten tegen wie je strijdt?

Een eerstejaars student aan een business school komt waarschijnlijk binnen enkele minuten tot die voor de hand liggende conclusie, maar Rutte heeft ècht geen idee.

Nooit gehad trouwens maar hij kijkt, als de wanhopige opportunist die hij is, slechts of er ergens een plekje in de luwte is voor het geval iemand ooit het onsmakelijke idee zou krijgen om hem op een kwade dag af te rekenen op zijn (wan-)beleid. In een dalende orde van prioriteit beginnen wij bij het landsbelang, het belang van de bevolking en pas héél veel later het persoonlijke belang van deze opportunist, die deze volgorde evident niet helder voor ogen heeft en de pestilente rol van China en de WHO willens en wetens negeert.

Waarom is dit wanbeleid? Omdat hij zich laf en blind voor de realiteit verstopt, onder de rokken van de corrupte WHO die slechts China’s smerige straatje schoonveegt. Ondertussen stuurt de ‘visieloze goudvis’ goedwillend personeel in de gezondheidszorg zonder enige bescherming dagelijks ‘naar het front ‘ om in verpleeghuizen ouden van dagen te verzorgen. Die zijn uiteraard ‘sitting ducks’ voor besmetting door dat verzorgend personeel dat, dankzij het trieste duo Rutte & de Jong noodgedwongen, zonder enige bescherming, dag in dag uit hun best doet om te dweilen met de kraan open. Besmettingscijfers in die sector zijn dan ook huizenhoog! Voilà, het profiel van de ‘competente ‘leider’, de stemmenmagneet van ‘ons soort mensen’.

Heeft Rutte enige morele rechtvaardiging om zich op de WHO te beroepen of is dit uit ideologische loyaliteit aan zijn broodheren in de U.N en aan de wereldwijde globalistische elites? Een Australische minister stelde dinsdag: ‘the WHO is a joke’, en: ‘when they still had a Norwegian CEO they were professional and critical, now they only criticise the west’. De USA overweegt uit de WHO te stappen, net zoals zij eerder het failliete akkoord van Parijs en het nucleaire akkoord met Iran opbliezen.

Let wel, de gehele wereld is door de Chinese communisten en de globalisten in de UN/WHO belazerd en daarom vallen er honderdduizenden nodeloze dodelijke slachtoffers. De Ethiopische charlatan Tedros Ghebreyesus werd in 2017 door China aan de CEO job van de WHO geholpen en bewijst hen dagelijks zijn dankbaarheid door alle Chinese propaganda als een kritiekloze papegaai te herhalen, ongeacht de funeste mondiale gevolgen. Deze clown is niet eens arts en heeft als minister liefst drie cholera epidemieën in Ethiopië verzwegen!

Diverse studies tonen aan dat als China één, twee of drie weken eerder actie had genomen, er 66%, 86% of 95% minder slachtoffers waren geweest waardoor de verspreiding van corona ook ingrijpend bemoeilijkt zou zijn! Maar Rutte wil niet weten wat voor corrupt tuig er in de UN hun zakken zit te vullen, want zij zijn zijn ideologische geestverwanten en zolang ‘ons soort mensen’ het hoofd stevig laat rusten op een plek waar de zon niet schijnt, krijgt hij er ook nog stemmen mee… Wat is dit ‘een prachtig land’ vol van naïeve ‘losers’ om zo’n louche kneus als ‘leider’ te produceren!


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
4 jaren geleden

Jammer dat bij “ons soort mensen” zoveel dom en kortzichtig volk zit, want VVD politiek ‘zo heurt ’t niet’ !!

Henk Gortworst
4 jaren geleden

We herdenken dat we 75 jaar geleden bevrijd zijn door de gealieerden.

Maar de nazis zijn nooit verslagen.

Ze wisten dat het facisme inmiddels niet meer te verkopen was. Daarom lieten ze socialisten het werk doen.Zo hebben ze ook de UN en de WHO en de EU opgericht,
En brak de zogenaamde (papier krieg) uit .Dat wil zeggen het mensdom tot slaaf maken door ze allerlei wetten en regels op te leggen.
We zitten dus midden in WW3 maar slechts weinigen die dit willen zien.
Maar alles is zorgvuldig gepland zo staan er in Atlanta Georgia de Georgia Guidestons.
Een soort STONEHENGE van beton hier staat beschreven dat de wereldbevolking voor 2030 moet worden uitgedund met 50 %..
De nazis zijn gewoon gebleven met andere namen en andere gezichten..Maar de one percent groep is onzichtbaar.

Prettige pasen

Cees Schoenmakers
4 jaren geleden

Ik begrijp niet dat we nu niemand horen in de kamer over het nieuwe normaal Corona een griepvirus en wij laten ons bewust de vrijheden afnemen. Ondertussen wordt er met spoed gewerkt om het 5G netwerk klaar te maken voor het in te zetten. Als we de straat op gaan dan moeten we het nu doen ondanks het verbod om naar buiten te gaan. Straks als het 5G operationeel is kunnen we dat niet meer en zijn we overgeleverd aan Rutte en consorten.
Waarom vragen kamerleden als Baudet en Wilders wat Rutte precies bedoel met het nieuwe normaal en waarom wordt er niet gevraagd hoe het kan zijn dat in 2018 al in een EU document is opgenomen dat iedereen in 2022 gevaccineerd moet worden. EU in de toekomst kijken? Onzin dit virus is bewust op de mensheid losgelaten en waarom vraagt niemand wat de echte achterliggende agenda is. Mensen ga nu de straat op en laat je niet langer opsluiten waarom trekt Baudet of Wilders hiervoor niet de kar. Is het een Haag complot ??

Jo
4 jaren geleden

Ook bij pandemie is de waarheid het eerste slachtoffer
‘Ga op reis naar Namibië, want het coronavirus overleeft niet bij meer dan 27 graden.’ Vanuit alle hoeken van het internet borrelt zulk nepnieuws op. Het loopt relevante info voor de voeten.
VAN ONZE REDACTEURS NIKOLAS VANHECKE, DOMINIQUE DECKMYN
BRUSSEL‘Er is al een Hollywoodfilm ¬gemaakt over het coronavirus: Contagion. Dat bewijst dat het virus Amerikaans is.’ Over de Steven Soderbergh-film die in 2011 werd uit¬gebracht is naar aanleiding van het nieuwe ¬coronavirus al veel inkt gevloeid (DS 29 februari). Maar een nieuwsuitzending van de Arabische tak van RT (het voormalige, maar nog ¬altijd Kremlingezinde Russia Today) tilde de vergelijkingen tussen deze echte gezondheidscrisis en de fictie van enkele jaren geleden naar een nieuw niveau. Volgens een EU-werkgroep tegen desinformatie werd op de Arabische RT Contagion aangehaald ter staving van de bewering dat sars-CoV-2 van Amerikaanse makelij is.
‘Het coronavirus wordt voorgesteld als een instrument voor westers imperialisme’, ana¬lyseert de werkgroep EU vs Disinformation, dat al jaren kanalen van desinformatie ¬opvolgt, verschillende nieuwsberichten van de jongste weken. ‘Het is een Amerikaans bio¬logisch wapen gericht tegen China en andere landen, een onderdeel van de westerse informatieoorlog, zelfs een instrument in de ¬“hybride oorlogsvoering van duistere krachten”.’ Tegelijk gaan er ook theorieën rond waaruit moet blijken dat westerse overheden de ¬gezondheidsrisico’s overschatten en daarbij hulp krijgen van westerse media, of dat -diezelfde media berichten dat corona een ‘project van het Kremlin’ zou zijn.
Gorgelen met zout water
‘De waarheid is het eerste slachtoffer in een oorlog’, luidt een gepopulariseerde quote uit 1916 van de Britse politicus Philip Snowden. De stelling gaat evengoed op voor deze coronapandemie.
‘In die verhalen speelt vaak racisme mee of ze borduren voort op oudere samenzweringen’MAARTEN SCHENKLead Stories
‘We zien vier belangrijke types nepberichten over coronavirus’, mailt Maarten Schenk van Lead Stories, een internationale factchecking-website die in 2015 werd opgericht en al een stevig lijstje coronatheorieën verzamelde. ‘Er zijn om te beginnen de samenzwerings¬theorieën over de origine en oorzaak: het is een biowapen, of het komt door het eten van die of die diersoort, of het is een cover-up voor 5G-doden. In die verhalen speelt vaak racisme mee of ze borduren voort op oudere samenzweringen.’
Een tweede type nepberichten gaat over wondermiddelen voor genezing of preventie. Gisteren deed bijvoorbeeld een tekst de ronde die zogezegd afkomstig was van een Chinese arts. Daarin stond dat ‘gorgelen met zout in warm water’ en veel water drinken prima ¬preventieve middeltjes zijn. Een ander bericht dat populair was op sociale media beweerde onder meer dat tien seconden de adem inhouden zonder te moeten hoesten een goede zelftest is om uit te maken of u besmet bent met het nieuwe coronavirus. Beide beweringen zijn nonsens.
In hetzelfde register zat een mailbericht met als titel ‘Boodschap van algemeen nut’ dat afkomstig was van een reisorganisator. Daarin werd beweerd dat het virus boven 27 graden niet overleeft, wat zou betekenen dat een reis naar het warme en dunbevolkte Namibië het beste verweer tegen het virus is.
Hamster
Via sociale media en mail verspreidt verzonnen nieuws zich erg snel, en door de ¬context is het niet altijd makkelijk om in te schatten hoe betrouwbaar een bericht is. Maar de gevolgen kunnen zich erg lokaal en fysiek laten voelen: mensen slaan bijvoorbeeld aan het hamsteren omdat ze voedseltekorten -vrezen wanneer het openbare leven stilvalt.
Een derde categorie die Schenk onderscheidt, is die van de grappen die verkeerd worden begrepen (‘het virus verspreidt zich via toiletpapier’) en soms in alle ernst worden overgenomen. Last but not least is er ook het ‘politiek geïnspireerde coronanieuws’, wat een vrij brede categorie is die vaak eerder als ¬propaganda valt te klasseren. In het zwaar -gepolariseerde medialandschap van de VS ¬doken de afgelopen dagen vrij veel van die ¬berichten op, ook door minimaliserende uitspraken van Amerikaans president Trump.
Extremisme
Maar niet alleen buitenlandse inmenging is vandaag een gevaar, ook extremisme. Op de sociale media circuleren nu al valse ¬berichten over een fatwa die besmette moslims ertoe zou aan¬zetten te hoesten in het gezicht van ongelovigen. Die fatwa bleek fake news. Net zoals berichten over nachtwinkels die schaarse goederen plots tegen woeker¬prijzen zouden verkopen, vals bleken.
‘Het gaat telkens om desinformatie die de polarisering in de hand werkt’, zegt Ingrid Van ¬Daele, de woordvoerster van de Veiligheid van de Staat. ‘Dat zijn zaken die onze democratie bedreigen. Als we dat ontdekken, brengen we de regering daarvan op de hoogte.’

4 jaren geleden

Het artikel is mijns inziens een “meesterstuk”. Waarom? Alles netjes op een rijtje en op een toch nette manier Rutte, Kaag, Antonio Gutteres, Wiebes, Tedros Ghebryesus te classificeren als een stel “Ezels”, incompetente charlatans en collaborateurs, die door hun zelfingenomenheid en ” mogelijke verbale mogelijkheden, hun ” exiguïteit”, ook hun psychische exhibitionisme, daarbij hun onkunde in braaksel omzetten om dit te kunnen gebruiken als exorcist de ” goedgelovigen” aan te spreken.

Ik heb al eerder geschreven dat machthebbers krankzinnig zijn en ” Rücksichtslos ohne Gnadenbrot” opereren om hun ” ego’s te oppoetsen. De geschiedenis- boeken staan BOL van dergelijke idioten.

Laten we goed begrijpen dat het conservatisme een gematigd pessimistische levens- of wereldhouding is, die soms onbewust aan ons denken en voelen ten grondslag ligt, maar zich ( af en toe ) vertaalt in een politieke ideologie, als cultuurhistorische stroming vooral op de voorgrond is getreden . Door hun, bovengenoemden, beperkte verstandelijke vermogens dat niet begrijpen.

karton
4 jaren geleden

Neen, dát weet Rutte niet; heeft hij trouwens nog nóóit geweten, de sokkenwasser.