Ongehoord Nederland: Uw mening telt.

Omdat de media dit nalaten, willen wij wèl uw stem doorgeven. Uw mening maar ook uw persoonlijke verhaal telt voor ons: kwesties waar u en uw omgeving tegenaan lopen, wat u in Nederland ziet gebeuren, kortom wat u dwars zit. Maar het gaat niet alleen om kritiek. Ook aan mooie, hoopgevende initiatieven, waarvan u vindt dat er geen aandacht voor is, willen wij een plek bieden. Als het bijvoorbeeld gaat om mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de maatschappij, mensen die moed hebben getoond.

Wij zijn benieuwd naar uw verhalen en geven ze graag aan de rest van Nederland door. Persoonlijke verhalen hebben daarbij onze voorkeur, want die zijn uniek.

Dus… Wilt u iets kwijt over de Europese Unie, de immigratie, de Nederlandse cultuur, de democratie, het klimaat, sociale misstanden, onrecht, of iets wat speelt in uw dorp, stad of streek? Of over iets waar u gewoon blij van werd geworden? 

Wij hanteren de volgende spelregels:

  • Geen anonieme brieven of video’s. Naam, woonplaats en telefoonnummer moeten bij ons bekend zijn. Wees gerust, we gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
  • We plaatsen het liefst een duidelijk verhaal, hartenkreet of klacht. Doe uw potentiële toehoorders dus een plezier en haal er niet teveel bij. Één onderwerp is mooi zat. Mocht het gaan om een probleem en ziet u een oplossing, dan is dat zeker fantastisch. Maar voor problemen zonder oplossingen maken wij ook graag ruimte. Er wordt hier in Nederland sowieso al te snel ‘oplossend’ gedacht, met het voorbij gaan aan de taboes die om de problemen hangen. Benoemen, goed benoemen, is essentieel.
  • De lengte van een brief bedraagt maximaal 200 woorden. Wees niet bang voor een taalfout. Die halen wij er wel voor u uit. Indien u daar prijs op stelt verkorten wij, in overleg met u, uw naam tot initialen.
  • De lengte van uw video is bij voorkeur twee minuten en maximaal vier. Een tip: Kijk in de camera! Het kan een toegevoegde waarde hebben om andere beelden toe te voegen in uw filmpje. Maar dat hoeft natuurlijk niet. We laten de invulling helemaal over aan uw creativiteit. Maar, nogmaals, maak uw punt krachtig en duidelijk, dan komt dit het beste over.
  • De redactie beslist of een brief of een video wordt geplaatst.
  • Over tekst en video moet u het exclusieve eigendomsrecht bezitten. Met het sturen geeft u omroep Ongehoord Nederland! onbeperkt bruikleen. Houd er rekening mee dat de video’s ook op YouTube verschijnen.

Stuur uw brief naar deze link
Stuur uw video naar ons We Transfer account

Succes!

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.Roosegaarde Bisschop
4 jaren geleden

Re comment van roos d.d 21 januari:

Die laatste drie letters hadden niet geprint moeten worden.

Tieneke musch
4 jaren geleden

Ik vind dat EU het voorbeeld behoort te geven aan de jeugd.
Internet vergaderen bestaat al heel lang.
Goed voor het milieu en we houden dan financiën over, die terug gestort worden naar ons pensioen.

toos
4 jaren geleden

hoezo moet ik Nederlands kunnen? ik ben toch Nederlander gvd!

Ed de Niet
4 jaren geleden

??

Neef Jansen
4 jaren geleden

Of over iets waar u gewoon blij >van werd geworden<? ???
Beste mensen, graag even het redactionele oog hierop.
Verder veel succes met ON!
Iet Giet Ouun!!