Ongehoord Nederland spectaculair van start

In het praatprogramma Beau maakten Karskens en Berckmoes maandagavond bekend dat zich binnen een dag maar liefst 18.000 leden hebben aangemeld. Ongehoord Nederland zendt niet per direct uit. De bij de Kamer van Koophandel als Omroepvereniging Ongehoord Nederland geregistreerde omroep mikt op een toekomstige plek in het publieke omroepbestel.

Arnold Karskens. Afb: Ongehoord Nederland ®

De meningen van de MSM variëren weinig, zijn overwegend negatief en tonen daarmee het gelijk van Ongehoord Nederland meteen aan. Het huidige bestel is verworden tot een verzameling linkse roeptoeters die totaal geen binding met een achterban meer hebben, maar zich beperken tot het afdraaien van overwegend marxistisch getinte boodschappen. Andere meningen worden niet getolereerd in de programma’s en wat we voorgeschoteld krijgen is eenheidsworst met de charme van de DDR.

Ook onze webredactie werd bedolven onder mails met steunbetuigingen. Dat is heel mooi, maar om u in te schrijven moet u toch echt op de website van Ongehoord Nederland (ON) zijn.

ON wil de verstikking van de NPO doorbreken, niet de halve maar de hele realiteit schetsen. En dat aan de hand van feiten, niet door telkens weer dezelfde Peter R. de Vriesjes te vragen om zich te bemoeien met zaken waar ze geen verstand van hebben. De programma’s van Ongehoord moeten deels nog uitgewerkt worden en staan op drie poten: harde journalistieke ‘unembedded’ verslaggeving, duiding en humor. Zij zetten zich ook af tegen de graaiers bij de NPO en hebben in de statuten laten opnemen dat niemand meer kan verdienen dan de helft van de Balkenende norm.

Geen wonder dat Charles Groenhuijsen nogal zuur reageerde…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans Hollestelle
4 jaren geleden

Ik hoop dat het doorzet, ik word gek van al die praatprogramma’s met dezelfde politieke richting, er lijken er steeds meer te komen. Met aan het hoofd van de tafel een politiek correct figuur die denkt dat hij/zij God zelf is

Iris van Hoesel
4 jaren geleden

het begin is er