Hoe stevig zit Trump in het zadel voor 2020?

Soms kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat men hier maar matig geïnteresseerd is in het wel en wee van de Amerikaanse politiek, terwijl letterlijk alle communistische SJW ellende die wij hier ervaren letterlijk een afgeleide is van wat er de laatste halve eeuw in de USA gebeurde, blind gekopieerd door D’66, GL en PvdA activisten. Stelt u zich voor wat er gebeurd zou zijn als een rampzalige politica als Hillary Clinton, over wie ik maandag jl.berichtte, nu president zou zijn…

Afb: http://army.mil

Het nihilisme van Obama zou volledig ontketend zijn, de Amerikaanse economie zou in het slop zitten met negatieve uitstraling naar Europa, het fascistische China zou Clinton volledig ‘onderspitten’ en nog veel dominanter zijn, ook in de Amerikaanse economie, ISIS zou het Midden Oosten volledig domineren met miljoenen vermoorde Christenen respectievelijk vloedgolven van Islamitische vluchtelingen en terroristen richting West Europa; Iran en Noord Korea zouden de vrije teugel hebben om overal in de wereld hun terrorisme te sponsoren. Mijns inziens hangt de vraag ‘Hoe stevig zit Trump in het zadel voor 2020?’ sterk samen met: ‘ Hoe stevig komt FvD in het Hollandse zadel te zitten en in hoeverre krijgt de komende Renaissance het gevaar van onze 5e colonne van D’66, GL, PvdA en Denk terug in hun hok?

Na alle SJW ellende van de afgelopen 2 ½ jaren begint de te verwachten implosie der Amerikaanse Democraten, die zoals bekend geen gelegenheid missen om zichzelf in de voet te schieten, zich af te tekenen. De extreem linkse en extreem domme vleugel der millennials, de ‘Democratic Socialists’ maakt dermate veel kabaal dat de liefst twintig – stuk voor stuk lichtgewicht – Democratische presidentskandidaten allemaal naar hun pijpen proberen te dansen en dat de koploper Joe Biden nu al op forse tegenstand kan rekenen van deze ignorante kleuterklas. Trump zit op rozen nu het Mueller rapport bevestigt dat de ‘deep state’ geprobeerd heeft een ‘coup d’ état’ te plegen en dankzij de hysterische insistentie van deze inmiddels dodelijk gefrustreerde kliek op zijn ‘impeachment’ jagen zij zowel de gematigde Democraten als grote aantallen zwevende kiezers naar Trump toe, die aan alle kanten het vuurtje opstookt om zijn eigen ‘impeachment’ te stimuleren en daarmee in 2020 weer president te worden.

Daarmee krijgt hij de unieke kans om ‘the swamp’ droog te leggen door alle samenzweerders voor de rechter te sleuren, waaronder Hillary Clinton en liefst ook nog Obama, om zo het salon-socialisme voor vele jaren te knippen en te scheren en een einde te maken aan hun klimaat hysterie en hun steun aan de terreur van de politieke islam, terwijl de economie kan blijven presteren dankzij het gelijke speelveld dat hij daarvoor creëert.

De meeste elementen zijn op hun plaats voor een onvoorwaardelijk mandaat om ‘the Swamp’ aan te pakken, ondanks het feit dat zijn populariteit nog steeds in de lage cijfers zit dankzij de hetze van de linkse pers. In het verleden zat Obama op die percentages, maar die had niets goeds op zijn conto staan, Trump wèl! De economie en de werkgelegenheid lopen als een trein sinds de stagnatie onder Obama. Zelfs een Republikeinse ‘loser’ als Mitt Romney steekt positief af bij de gigantische collectie middelmaat die nu streeft naar de Democratische kandidatuur, variërend van geschifte geriatrische communisten tot volstrekte ‘nobodies’ die proberen te scoren op racisme, transgender en andere esoterische ongein en, uiteraard, het klimaat als opvolger van de vermoeide Marxistische ‘hangup’ met de ‘pollution’ die destijds hun gepolitiseerde wapen was.

Het zal er vermoedelijk op neerkomen dat het stofnest Joe Biden – die denkt dat Margaret Thatcher nog steeds prime-minister is – de Democratische kandidaat wordt en één der millennials als kandidaat voor het vice presidentschap in de maag gesplitst krijgt, waarna Trump hen met huid en haar opvreet. Het enige wat hij moet doen is wat minder Tweets de wereld in sturen en wat aimabeler voorkomen, vooral voor welgestelde, overgevoelige blanke dames in de voorsteden die hem vorig jaar lieten vallen.

De ‘never-Trumpers’ zullen in de coulissen verdwijnen, de hysterische ‘Democratic socialists’ zullen een toontje lager moeten zingen en een vak moeten gaan leren als er geen plaats meer voor hen is in het Congres, om toe te kijken hoe de Obama ‘deep state’ wordt geslecht en de pers zal bij gebrek aan polarisatie door het verzwakte links vanzelf wat gematigder worden. Trump kan dan eindelijk laten zien of hij, zonder deze hysterische hordes op zijn nek, ook een echt staatsman kan worden in plaats van de pummel die hij is, hoewel diens dikke huid en strijdvaardigheid in de laatste jaren wel goed van pas kwamen tegen deze overmacht. Zelfs Bob Woodward heeft zich nu bezorgd getoond over de spionage campagne van de FBI op Trump’s campagne in 2016 en zelfs de schuimbekkende hordes van CNN binden in nu hun kijkcijfers steeds meer door de bodem zakken en kijken ook wat kritischer naar hun eigen doldwaze SJW ridders, die ook al tekenen van vermoeidheid beginnen te tonen.

Het lijkt er zelfs op dat dan een de-escalatie mogelijk gaat worden waarbij nu nog slechts enkele idioten in ‘the House’ en ‘Senate’ als Don Quixotes tekeer gaan tegen Trump, maar de puf gaat eruit nu het Mueller rapport hen hun laatste hoop heeft ontnomen. Het land lijkt de linkse hysterie spuugzat en vraagt om een wat respectabeler, waardiger optredende politiek in plaats van rabiate straathonden die vechtend over de vloer rollen. Trump zal eventueel ook het keiharde systeem van de Amerikaanse Justitie een humaner gezicht kunnen geven en daarmee ook veel goodwill creëren bij slachtoffers (en hun familie) van een meedogenloos strafrecht, want er zijn naar schatting meer dan 100 miljoen Amerikanen getroffen door dit zinloos harde optreden van de Justitie.

Als Trump deze kans grijpt betekent dit ook voor ons dat de lucht uit de ideologisch gedreven bewegingen als het communistische G.L. en het salon-socialistische D’66 en de PvdA loopt, waarbij een leidende rol voor FvD zeer wel denkbaar is, zeker als ook de VVD zich verlost van het sleepanker Rutte en het CDA ook een fris gezicht vindt in plaats van de vermoeide ideale schoonzoon Buma. ‘Babyfaces’ als Jetten en Klaver zullen dan alleen nog maar in het NOS Jeugd Journaal figureren, dat door H.H. Wilders en Bosma in het gareel wordt gebracht.

Er komen goede tijden aan, maar vergeet u s.v.p. niet te stemmen!  


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caranza
5 jaren geleden

“letterlijk een afgeleide is van wat er de laatste halve eeuw in de USA gebeurde, blind gekopieerd door D’66, GL en PvdA activisten.”

Ze hebben het niet gekopieerd van Hillary Clinton en haar democraten, het komt allemaal uit de marxistische koker van de VN.

Hans
5 jaren geleden

Ik waardeer je optimisme maar ik ben bang dat het niet zo eenvoudig zal zijn. Het domme volk ziet alleen de splinter in het oog van Trump en niet de balk in de ogen van hun SJW-religie helden. En zoals bij elke religie zijn hun aanhangers blind voor feiten, doof voor alternatieven en kwaadsprekend over andersdenkenden.

Helaas gaat dit ook op voor de welvaart bedreigende (voor West Europa, vooral voor NL) klimaatreligie.

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Hans

Niet alleen optimisme, maar ook logica : Newton’s derde – universele – ” law of motion ” is hier van toepassing, zolang u maar gaat stemmen….