Fouten van Rutte, Buma, etc.

Rechts politiek activist R.v. Gemert uit Zwijndrecht heeft zijn nieuwe projectjes klaar. Vlak voor 20 mrt jl maakte hij www.defoutenvanVVDrutte.nl die een enorme hit werd. Op DDS werd de aankondiging daarover, tot aan nú, maar liefst 5.100x geliked. Geen wonder, want het artikel kreeg vele 10-duizenden clicks. Hij heeft nu de informatie op die site bijgewerkt. Maar liefst 50 links met intro werden er toegevoegd, onder 1 speciale tegel: updates. Het meeste is van de periode jan tm half mei van dit jaar. Daarbovenop vond hij ook nog enige highlights van vroegere tijden. Het is zeer de moeite waard er eens in rond te struinen.

Sinds vorige week heeft hij echter het zusje ervan klaar www.defoutenvanCDAbuma.nl. Ook hier weer hetzelfde recept. Er staan massa’s links en info op, over wat deze partij allemaal fout zou hebben gedaan. Chronologisch en overzichtelijk. Onderverdeeld in topics. We leren er dat óók het CDA door de jaren heen naar links is opgeschoven en helemaal niet écht meer voor Nederland kiest. Van Gemert vraagt zich af wat er eigenlijk nog christelijk is aan het CDA. Vooral ook als je het Europees beziet. Met de eurofiele Merkel van het duitse CDU en -Juncker van het luxemburgse CSV.

Sybrand Buma. Afb: Wikipedia

Gevraagd naar zijn motivatie vertelt van Gemert: ‘’deze twee partijen van NL, het CDA en de VVD, welke resp in het midden en rechts horen te zitten van het politieke spectrum, zijn beiden opgeschoven naar links en kiezen in wezen helemaal niet meer voor NL. Zij leveren ons uit aan de EU. Omdat megalomane leiders en de altruïstische EP-zetelhouders van het CDA en de ‘we-willen-graag-geld-verdienen’ -VVD-ers, Europa graag zien als één EU-blok, tussen de VS, Azië, en de BRIC-landen. Daarvoor móet nationale identiteit en soevereiniteit, en mág menselijkheid, wijken. Alles voor het grotere geheel. Maar er is zóveel mis met en door onze bestuurders, dat we dringend moeten heroverwegen.

Kijk nou eens naar dat CDA. Zij stemmen gewoon in met de massa-immigratie, die onze samenleving ontwricht. Het kost miljarden aan uitkeringen, huisvesting, mankracht, politie, justitie, en we importeren er enorme problemen mee. Ondertussen ontstaat er een parallelle samenleving, dat al volledig zichtbaar is in onze 4 grote steden. Dit is op zichzelf al alarmerend genoeg, maar nóg erger is dat over uiterlijk 20 jaar, óf eerder, de verzorgingsstaat niet meer overeind te houden is. Financieel niet, maar ook organisatorisch niet. Politie, justitie, onderwijs en de hele zorgsector, komt handen te kort en is logischerwijs gedemotiveerd, mede ook door alle verordeningen. Het is puur zand in de machine.

“Maar het CDA doet niks. Ze staan erbij en kijken ernaar. Wat hebben boeren, tuinders en vissers nog aan het CDA? Ze liggen aan de leiband van de EU-regels. Ook zij raken gedemotiveerd. En dan heb ik het nog niet eens over de aankomende transferunie, waarbij ons geld decennialang zal stromen naar het zuiden. Net zoals bij onze zuiderburen Vlaanderen al tientallen jaren betaalt voor Wallonië. Onze pensioenen zijn ook helemaal niet veilig meer”. 

Alles moet wijken voor ‘’het grotere geheel’’. Rechtvaardigheid is er niet meer bij.

Van Gemert wil een dergelijke slappe houding, en wat hij noemt ‘flut-beleid’, aan de kaak stellen en vastleggen. Want deze twee sites blijven in de lucht t/m 2021. Iedereen die er eens rondleest, met al die links naar MSM-artikelen, kán toch niet anders concluderen, dan dat je deze twee partijen NIET moet kiezen 23 mei? ‘Heel’ rechts is zich al weer lam geschrokken van speech van Wopke Hoekstra. Van Gemert dacht eerst ook nog een moment ‘’leuke frisse vent’’, maar zijn Humboldt-lezing in Berlijn zette ons weer met beide benen op de grond. Totaal Eurofiel, met een EU-leger, meer klimaatmaatregelen, bankenunie, en straf voor’ de Visegrad-landen.

Van Gemert roept alle lezers op de site te mailen en twitteren naar alle regio- en gemeente-afdelingen van deze twee partijen in ons land. ‘’Laat ze voelen dat er een groeiend deel van de bevolking het met hun houding ontzettend oneens is. Probeer CDA- en VVD-leden en -kiezers te overtuigen hiermee. Mensen vragen zich altijd af; ‘’ik ben maar alleen, wat kan ik doen?’’ Nou dit: pak uw telefoon of computer en verspreid het!

Voor vandaag en morgen heeft Van Gemert al weer banners en links ontvangen op de diverse sites om er bekendheid aan te geven.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties