Is er nog toekomst voor ‘the Intellectual Dark Web’?

Op 12.05.’18 heb ik in “De opkomst van ‘the Intellectual Dark Web” (I.D.W.) aangesneden hoe onafhankelijke denkers als Jordan Peterson en Ben Shapiro de vicieuze cirkel van de Social Justice tirannie hebben doorbroken door hun laffe terreur te weerstaan door op het ‘Intellectual Dark Web’ hun eigen – voor de SJW kliek onaantastbare – publiek te creëren.

Jordan Peterson. Afb: Flickr.

Na jarenlange linkse indoctrinatie via de social media zijn onze ideologisch verloederde universiteiten, naar Amerikaans voorbeeld, al vele jaren niets anders dan centra van extreem-linkse indoctrinatie, in die mate dat aan ‘andersdenkenden’ zelfs iedere mogelijkheid wordt ontnomen om een eigen mening te hebben, laat staan te ventileren. Dit bleek weer eens in november toen ideologische minkukels aan de UvA hun fletse kleuren bekenden in een poging om een spreekbeurt te saboteren van Jordan Peterson, en daarmee onze grondwettelijke vrijheid van meningsuiting. Peterson liet zich niet intimideren en diskwalificeerde het collectief der Amsterdamse SJW als “lafaards” en “totalitaire wannabees” en gaf een zéér overtuigende acte de présence zoals gepland en verwacht.

In Nederland zijn wij al zo diep gezonken dat een stel hondsbrutale subversieve Turken van Denk menen zich de vrijheid te kunnen permitteren om de NTR onder druk te zetten om de inhoud van een hen niet welgevallig TV programma aan hun wensen aan te passen of de carnavalsvierders te verbieden om alcohol te drinken…. De kers op die Turkse taart is hun infantiele provocatie: “welkom in het nieuwe Nederland”, om nog eens te tonen hoe bitter weinig zij onze cultuur respecteren, laat staan dat zij die ooit zullen assimileren…

Politiek Den Haag, dat onze belastingcenten met bakken aansleept voor deze parasieten en de financiering van hun ‘zwarte’ vakantiehuizen aan het Turkse strand, wil deze primitieve aanmatiging nog steeds niet inzien. De vraag is niet hoe lang het nog kan duren voordat er enige respons van onze overheid komt, maar of die überhaupt ooit komt op deze bewuste ondermijning van onze vrijheid door Denk en andere islamisten. Erdogan regeert kennelijk al volop mee op het Binnenhof; een slapjanus als Rutte is nergens te bekennen!

In de USA is het wangedrag van ‘links’ inmiddels, met massale AntiFa-geweldexplosies, al uit de hand gelopen en nu worden ook individuele ‘andersdenkenden’ lichamelijk mishandeld en, zowaar, het is wéér Donald Trump die nu als eerste tegengas geeft en zaterdag jl. tijdens de 2019 Conservative Political Action Conference in National Harbor, Md., aankondigde dat hij per “executive order” de vrijheid van meningsuiting zal beschermen. Trump nodigde een recent slachtoffer, Hayden Williams, met zijn blauwe oog dankzij de laatste gewelddadige, linkse intimidatie in Berkeley uit voor de CPAC-meeting van zaterdag jl. en moedigde hem aan de dader ‘voor eeuwig’ voor de rechter te sleuren, evenals de University of California en eventueel zelfs de staat California. Prompt werd hij op CNN expliciet met Adolf Hitler vergeleken, dus het kan ook geen kwaad om al deze extremistische agressoren hard aan te pakken. Trump heeft aangekondigd dat hij niet langer zal toestaan dat er financiële steun – volgens de Washington Post à raison van $ 26 miljard – aan deze communistische praktijken wordt besteed.

Terug naar Nederland: bij de UvA, waar het christelijke geloof te vuur en te zwaard wordt bestreden, in strijd met onze grondwettelijk gegarandeerde godsdienstvrijheid, wordt wèl geld besteed aan ‘safe spaces’ voor teergevoelige aanhangers van de fascistische islam, maar daar hoort u de vaderlandse pers niet over, want die vindt het prima als conservatieve ‘andersdenkenden’ het zwijgen wordt opgelegd. Maar met een D’66-O.M. moet een klager van goeden huize komen om het bestuur van de UvA, dat verantwoordelijk is voor een cultuur van intolerantie en geweld, aan te pakken tenzij een ruggengraatloze Rutte eens de moed verzamelt om oprecht en integer te worden

Trump stelt dat hij het niet langer accepteert dat de grondwettelijke ‘freedom of speech’ met voeten wordt getreden en draait vervolgens onherroepelijk de kraan dicht. Dat zou Rutte ook niet misstaan en het wordt tijd dat hij die Nederlandse universiteiten eens uitlegt dat het onderdeel is van hun academische missie om onze grondwettelijke vrijheid van meningsuiting te respecteren, want de nationale media pousseren slechts hun activistische agenda als tegenwicht voor de I.D.W. dat een enorme ‘kritische massa’ heeft gekregen dankzij auteurs als Peterson en Shapiro. Maar het is en blijft net zo belangrijk dat kleintjes als Sta-Pal niet aflaten om hun dagelijkse steentje bij te dragen.


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

****Terug naar Nederland: bij de UvA, waar het christelijke geloof te vuur en te zwaard wordt bestreden, in strijd met onze grondwettelijk gegarandeerde godsdienstvrijheid, wordt wèl geld besteed aan ‘safe spaces’ voor teergevoelige aanhangers van de fascistische islam, maar daar hoort u de vaderlandse pers niet over, want die vindt het prima als conservatieve ‘andersdenkenden’ het zwijgen wordt opgelegd.**** Aldus de heer Dunki.

Bovenstaande zin is typerend voor de huidige algemene constitutionele democratisch situatie waarbij de constatering is, dat de democratie heeft afgedaan.
*WE* zien en lezen nu dat de consequenties van een decennia lange dictatuur, vanuit de Linker zijde, waarbij de Partij van de Arbeid een dominante rol speelde. Het politiek correcte denken heeft dus de burger gehersenspoeld waarbij de “gevoelige” types zich hebben geconformeerd met de meest verfoeide politieke modellen. Islam en Marxisme.
Wat ook naar voren komt, is dat ook dit Kabinet NIETS doet om op de Universiteiten de politieke ” ondemocratische” beginselen te verbieden.
Geschiedenis werd dus niet in voldoende mate óf geheel niet op scholen onderwezen.
Mark Rutte is alleen bezig met macht.

Frans
5 jaren geleden

Het is tekenend dat de Nederlandse media Wilders en zijn PVV letterlijk als “staatsgevaarlijk” neerzetten en werkelijk antidemocratische staatsgevaarlijke door terroristen en fascisten geleide partijen als GL en DENK volledig buiten schot houden.
Gezien Baudet en zijn FvD binnenkort flink gaan groeien zal de media daar binnenkort ook wel de welbekende linkse “Nazi’s” strontkar over leeg kiepen, daar kun je op gaan zitten wachten.
De anti Marxisten, laten we ze realisten noemen, zullen koste wat het kost van het “democratische proces” buitengesloten blijven.

Ongekleurde voorlichting is een basis voorwaarde waaraan voldaan moet zijn alvorens democratie kan functioneren.
Geen ongekleurde voorlichting = geen democratie.
Nederland heeft dus geen democratie, wat Nederland heeft is een handig gecamoufleerde dictatuur, een Marxistische elitocratie.

En dit is dan mijn steentje, veel kleine steentjes leggen samen ook gewicht in de schaal…

5 jaren geleden

Een vergelijking tussen president Donals Trump en Rutte is als een vergelijking tussen een charismatische leider en een ballenjongen.
En dan komt Rutte er nog goed vanaf.