Kindermoord gecodificeerd door socialisten…

Toen Ronald Reagan in 1989 afscheid nam van Washington had hij het Russisch communisme op de knieën gebracht; desalniettemin hebben de USA en Europa dat communisme geadopteerd en het suffe Nederland is in dat proces steeds harder naar links afgegleden, waaraan Rutte grote schuld draagt. Nèt als Duitsland onder de verderfelijke manipulatie van Angela Merkel, de authentieke D.D.R.-communist met haar Stasi achtergrond, een verloederd bastion van linkse schijnheiligheid werd.

Roanld Reagan. Afb: Wikipedia.

Zij is de Europese evenknie van de ‘Democratic Socialist’ Obama en de kwade genius bij alle huidige Europese klimaat- en illegale immigratieproblematiek en is daarop afgerekend bij de verkiezingen van 2018. Hier is tot nu toe slechts de PvdA op hun extremisme afgerekend, D’66 lijkt te volgen maar G.L. plukt de vruchten van jarenlange ondermijning van ons povere onderwijs.

De Amerikaanse Republikeinen zijn door de jaren heen nooit de straatvechters geweest die de brutale communisten parool konden bieden, dus het werd hoog tijd dat Trump, dertig jaar na Reagan’s afscheid, zich uitsprak in zijn ‘State of the Union’ tegen het gevaar van hun extremisme, waarin zij nu volledig doorslaan. De vraag is waar deze funeste ontwikkeling heengaat, want “links” wordt door het ‘populistische’ tegengas steeds desperater om hun ideologieën zo snel mogelijk door te drukken, of het nu om het klimaat of de illegale immigratie gaat; kijk maar naar Rutte III! De morele ontsporing van de SJW in de USA is altijd de motor geweest voor PvdA, D’66 en GL. Deze linkse orgie van schuimbekkende zelfingenomenheid heeft positieve kanten omdat de schrik bij “gewone man” er nu in zit door hun rauwe agressie, die anno 2019 als een boemerang kan werken en weifelachtige conservatieven op hun dwaalwegen zal doen terugkeren, aan beide kanten van de oceaan.

Dat effect wordt nu al zichtbaar want Trump’s populariteitscijfers zijn stijgend ondanks het verlies na de ‘midterm elections’ van november en het tumult van de ‘shutdown’ van de regering in december.

Hoop doet leven, maar pas op, want de socialistische excessen worden steeds driester en crimineel; desperate Democraten in de USA komen handen te kort om nog extremere ideeën aan te dragen dan de buren. De collectie middelmaat die zich nu opwerpt als presidentiële kandidaten probeert zich van de weeromstuit nog linkser dan links te profileren, kortom de extremisten zijn volop in onderlinge concurrentie om vooral maar steeds dwazere ideeën te lanceren.

Ik schreef al over de, vaak dodelijke, gevolgen van het kindermisbruik door de transgender waanzin in De frontale aanval op de medische wetenschap” (dd. 18.01 jl.) en de klimaat hysterie in De Green New Deal als verdere polarisatie van de democratie?  (d.d. 22.02 jl.) die elk Amerikaans gezin naar voorlopige schatting US$ 650.000 gaat kosten, maar nu hebben de Democraten in verschillende staten een stuitende abortuswetgeving gepousseerd die het mogelijk maakt om nèt geboren kinderen in koelen bloede te vermoorden! Let wel, niet alleen wordt abortus nu tot in de laatste fase van een zwangerschap toegestaan – zelfs bij volledige ontsluiting – maar de abortus kan ook na de geboorte alsnog geëffectueerd worden, waarbij dan de term “abortus” gesubstitueerd kan worden als eufemisme voor “kindermoord” om zodoende strafrechtelijke aansprakelijkheid te ontlopen.

Hoe diep kan je zinken in je ideologische mensenhaat? Deze sociopaten overtreffen zichzelf met deze “kindermoord gecodificeerd door socialistische wetgevers”. Alle Democratische presidentiële kandidaten hebben ervoor gestemd in de Senaat om levend ter wereld gekomen kinderen alsnog de vereiste zorg te ontzeggen opdat zij zullen sterven, terwijl de betreffende artsen strafrechtelijk buiten schot zullen blijven. Navrant is dat onder deze linkse kandidaten vier gewetenloze vrouwen zijn, te weten Kirsten Gillibrand (N.Y.), Kamala Harris (Calif.), Amy Klobuchar (Minn.), en Elizabeth Warren (Mass.), terwijl de onafhankelijke Bernie Sanders van Vermont uiteraard geen moeite heeft zich bij dit weerzinwekkende clubje aan te sluiten. Voorop loopt Nancy Pelosi, de al even gewetenloze Democratische Majority Leader in ‘the House’.

Donald Trump zei: “The Democrat position on abortion is now so extreme that they don’t mind executing babies AFTER birth.” De meer traditionele vleugel van de GOP, die Trump keer op keer het voordeel van de twijfel gunde zit nog op de wip, maar infanticide raakt ieder integer mens. Amerikanen zijn in dat opzicht trouwens wel wat gewend met een andere verknipte Democratische vondst, de zogenaamde ‘partial birth’, waar tijdens de geboorte het hoofd van de ongewenste feut, nog in het geboortekanaal, wordt geopend om de hersens te verwijderen. Voor louche Democraten is dit al evenmin moord, omdat het kind nog niet volledig uit het lichaam van de moeder is gekomen. Deze ‘verzachtende’ semantiek is te ziek voor woorden, maar je kunt je daarom ook nauwelijks voorstellen of zij nog wel grenzen kennen na de honderd miljoen doden in de vorige eeuw in naam van hun “progressieve, van mensenhaat vervulde ” ideologie?

Nederland is niet in staat – of de verkapte D’66-er Rutte niet bereid? – om een vuist te maken tegen het salon-socialisme; typerend is dat in onze buitenlandse politiek een naïeve Stef Blok nog steeds rondjes danst om de hete Venezolaanse brei, terwijl de excessen van de socialistische kleptocratie de spuigaten uitlopen. Wij hebben bitter weinig “rechte ruggen” beschikbaar in Den Haag.

Waarom begrijpen jonge Nederlanders niet hoe groot dit gevaar is voor hun eigen bestaan? Bij ons worden er weliswaar (nog) geen baby’s vermoord, maar de invasie der linkse leerkrachten in onze scholen en universiteiten leidt tot genadeloze communistische indoctrinatie waarmee ignorante millennials worden gekweekt die als papagaaien alles nazeggen dat hen wordt voorgekauwd en daarom kritiekloos aanhangers worden van de door een louche, veroordeelde crimineel als Wijnand Duyvendak aangestuurde communistische kliek van GL. Dàt is het gevaar van het schokkende gebrek aan historisch perspectief van deze “hoog opgeleide” generatie, en dàt is wat Trump signaleerde in zijn ‘State of the Union’, dertig jaar na Reagan’s voornoemde speech. Het werd tijd…


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans
5 jaren geleden

Ik ben geen tegenstander van abortus, en ik vind dat de termijn waarbinnen je nog tot abortus over kunt gaan geval specifiek is, en dus altijd een punt van discussie.
Maar dit heeft niets meer met abortus te maken, dit is gewoon ordinaire kindermoord.
U gebracht door dezelfde “sociale” ideologie die het bejaarden probleem met een “spuitje” wil oplossen, en die in het verleden andere bevolkingssamenstellingsprobleempjes met Zyklon-B op pleegde te lossen, of simpelweg met een nekschot.
Socialisten van divers pluimage vertonen allemaal hetzelfde schokkende gebrek aan moreel besef.
Misschien moeten we eens erkennen dat “links zijn” een wijdverbreide psychische aandoening is, dat zij die aan deze aandoening lijden psychische begeleiding behoeven (en tijdelijke uitsluiting van het kiesstelsel), en dat bepaalde ernstige gevallen, om de samenleving te beschermen, beter in een gesloten inrichting behandeld kunnen worden.
Ik kan er zo een paar opnoemen die voor die laatste optie in aanmerking komen.

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  Frans

“ … een wijdverbreide psychische aandoening …“ ?

Dan bent u in goed gezelschap: George Orwell haatte het fascisme van Stalin met heel zijn hart, maar was – ondanks zijn bevoorrechte Eton opvoeding – een ouderwetse socialist in hart en nieren die zelfs in de burgeroorlog tegen Franco vocht. Hij schreef zijn minder bekende ‘The Road to Wigan Pier’ als een soort van onderzoek-journalisme, waarvoor hij lang tussen ècht arme drommels leefde zonder zich ooit schuldig te maken aan het morele exhibitionisme waaraan hedendaagse socialisten zich permanent schuldig maken.

Hij critiseerde dat soort socialisme als ‘the devil’s advocate’, maar daar hebben noch zijn tijdgenoten noch hedendaagse ‘democratische socialisten’ ooit iets van begrepen.

Zoals hij zelf impliceerde “trok socialisme altijd hele scharen dwazen” :
“One sometimes gets the impression that the mere words ‘Socialism’ and ‘Communism’ draw towards them with magnetic force every fruit-juice drinker, nudist, sandal-wearer, sex-maniac, Quaker, ‘Nature Cure’ quack, pacifist, and feminist….”

Ik hoop dat “de gesloten inrichting” waarvan u rept groot genoeg is!