De overeenkomst tussen Google’s Sundar Pichai en D’66-er Ollongren

Google raakt meer en meer in opspraak door toenemende discriminatie jegens conservatieve gebruikers terwijl kritische collegae ‘rücksichtslos’ weggepest worden uit he bedrijf. Google is een politiek wespennest met een verontrustende agenda voor de ondermijning van de westerse wereld. De New York Times probeerde CEO Pichai in een interview d.d. 08.11.2018 te presenteren als een charismatische leider i.p.v. een politiek correcte gladjanus: https://www.nytimes.com/2018/11/08/business/sundar-pichai-google-corner-office.html, en zeilt daarin opzichtig om de manipulaties van Google heen.

Oogkleppen… Afb: wikimedia

Sundar Pichai zit, eindelijk, in de mangel van het Amerikaanse Congres. Wat zijn Hollandse evenknie Ollongren – die Amsterdam ging afscheiden bij verkiezingswinst van de ‘a-culturele en minderwaardige’ Wilders – met hem gemeen heeft is, hopelijk, niet de ruige vacht, maar zij is net zo’n gladde communist die het o.a. op onze vrijheid van meningsuiting gemunt heeft.

Na de Amerikaanse verkiezingen van 2016 lekte een opname van een hysterische bijeenkomst uit waarin door Google management en staf, met honderden, collectief gelamenteerd werd over Trump’s overwinning en openlijk angstaanjagende, plannen gesmeed werden om het democratisch proces te subverteren door vanaf dag één de 2020-verkiezingen te manipuleren. (zie artikel: ‘Het gevaar van Google voor de democratie’, dd. 5 december 2018.)

Na de Nederlandse verkiezingen ontbrandde hier ook al de, succesvolle, D’66 campagne om onze vrijheid van meningsuiting te ondermijnen – uiteraard met de zegen van de grote Haagse windvaan – resulterend in opheffing van ons referendum en Ollongren’s stelselmatig gelieg en bedrieg over ‘fake-news’ waarvan zij zelf de grootste leverancier is.

De ‘corporate culture’ bij Google is dermate ziek dat er bijna een opstand ontstond onder het eigen personeel toen Google een contract van het Pentagon binnensleepte, reden waarom dit weer werd opgezegd, terwijl het gewetenloze Google management tegelijk dag en nacht werkt aan een ’search-engine’ voor de Chinese markt waarmee de Communistische Partij elke potentiële tegenstander in beeld kan brengen en ‘kaltstellen’. Echt lekkere jongens!

Google wordt er al jaren van beschuldigd ‘andersdenkende’ (conservatieve) websites te saboteren met hun louche praktijken, met de expliciete bedoeling deze kapot te maken door hun advertentie inkomsten weg te vagen en op die wijze de deur voor een volgende Obama in 2020 open te zetten. Google is een paard van Troje in de Westerse democratie, dat zich schuldig maakt aan subversie van het internet, net als Ollongren, Iran, China en Putin (https://www.washingtontimes.com/news/2018/dec/11/state-department-global-engagement-center-targets-/?utm_source=onesignal&utm_campaign=pushnotify&utm_medium=push

afb: Flickr

Google is, samen met Facebook en Twitter, één der grootste interne bedreigingen voor onze democratie, reden waarom de Amerikaanse politiek begint hen ‘zat te worden’, maar hun CEO Pichai is er tot nu toe aardig in geslaagd om het bedrijf te beschermen tegen die opkomende storm. Zelfs heeft hij in september geweigerd om met Facebook en Twitter voor het Congres te verschijnen, zoals Facebook begin van dit jaar in Brussel op het matje werd geroepen (zieartikel: Marc Zuckerberg in Wonderland”, d.d. 24 mei 2018.)

Maar in december werd hij zèlf op dat matje geroepen; de druk is enorm omdat er steeds meer negatieve info naar buiten komt over Google. Wat Zuckerberg en Pichai verweten wordt is dat zij – net als Ollongren – linkse ‘hatespeech’ promoten ten koste van alle andere vormen van ‘speech’(inclusief rechtse ‘hatespeech’). Hij werd meer dan 4 uur door de mangel gehaald en vluchtte daarbij in het Silicon-Valley mantra van ‘privacy is belangrijk’, ‘wij streven naar transparantie’ en ‘mijn team komt hierop terug met nadere info’. Een beetje met de wind meewaaien en tijd winnen, maar het is wel duidelijk dat ‘self-regulation’ niet werkt, evenmin als de travestie die Ollongren hier opvoert.

Verder gaf Pichai slechts ontwijkende antwoorden over het uiterst lucratieve verzamelen van data waaraan klanten zich niet kunnen onttrekken, terwijl hij daar meer dan $100 mln. per jaar aan verdient! Zo bleef hij spartelen als de gladde paling die hij van nature is. Toch kwam het Congres een stukje dichterbij dan voorheen omdat er beter werd samengewerkt met het oog op de tijdslimieten der sprekers dan met Zuckerberg in Brussel. Met name over de hoogst onethische order uit Peking dook Pichai weg in spitsvondigheden zoals ‘ op dit precieze moment bestaan er geen concrete plannen voor de start van zo’n project’, maar hij sloot zeker niet uit dat de dag van morgen weer een geheel nieuwe zou zijn ‘om mensen van info te voorzien’. Ingewijden melden zelfs dat een team van meer dan honderd man dag en nacht aan dat Chinese project werkt!

Ook zou Google geen monopolie zijn, terwijl Google Shopping het schoolvoorbeeld ervan is dat concurrenten discrimineert bij ‘searches’, waarvan 90% nu via Google verloopt… Handig probeerde hij Amazon in het licht der schijnwerpers te plaatsen, een vergelijkbare club die ook met succes de kop beneden het maaiveld wist te houden maar zich aan dezelfde dubieuze praktijken schuldig maakt en gestaag marktaandeel van Google en Facebook inpikt.

Reguleren of niet? Pichai prees notabene de nieuwe EU regelgeving inzake databescherming, maar Representative Tom Marino liet al vallen dat Google het niet leuk zou vinden als Washington paal en perk aan zijn ideologisch getinte praktijken ging stellen, want inmiddels heeft zelfs de politiek het op de klanten-database gebaseerde ‘businessmodel’ der media-giganten ook doorgrond. Google is te groot om niet op te splitsen en te zeer politiek gemotiveerd om niet te reguleren.

Ondertussen gaat hier de toverkol Ollongren onverdroten verder met haar ondermijning van de vrijheid van meningsuiting, gecamoufleerd als ‘campagne tegen fakenews’, waartoe zij zelf alles bij elkaar liegt en bedriegt op de meest onbeschaamde wijze (recentelijk zelfs weer over de zomertijd). De providers hier ook reguleren? Ja, graag, maar dan via een nette wet en alsjeblieft niet door iemand met haar sinistere bijbedoelingen.

Google spartelt krachtig tegen en heeft in 2017 al $ 17 mln. in hun lobby gespendeerd samen met Microsoft en IBM, o.a. om in het Witte Huis te discussiëren over ‘Artificial Intelligence’ t.g.v. de nationale veiligheid en de economie, om zo de schone schijn op te houden dat zij partners van de zo door hen gehate democratie zouden zijn, net als Ollongren….


.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties