Het gevaar van Google voor de democratie

Enkele maanden geleden circuleerde een film van een besloten vergadering van hysterische Google managers en employees, na ‘hun verkiezingsnederlaag’ in 2016. Hoewel de wereld zat, en zit, te slapen hebben deze saboteurs de macht om verkiezingen zwaar te beïnvloeden en dat waren zij destijds ook serieus aan het plannen.

afb: Flickr

Dr. Robert Epstein, een psycholoog die al vele jaren onderzoek doet naar dit fenomeen, publiceerde deze week de resultaten van een onderzoek naar sabotage der 2018 verkiezingen door Google met zijn enorme invloed op publieke opinie en stempatronen, naar aanleiding van Google’s voormelde plannen om conservatieve websites ‘levend te begraven’(o.a. Breitbart en Daily Caller) met de bedoeling ‘om over vier jaar de zaak om te draaien’.

Deze onbeschaamde ondermijning der vrije verkiezingen in de grootste democratie staat onbeschaamd op Google’s agenda, ook al gillen zij moord en brand dat dit niet het geval is!

Deze week maakte de Amerikaanse minister van Defensie Mattis bekend dat Poetin weer bijzonder actief is geweest bij sabotage der ‘midterm’ verkiezingen van vorige maand, maar een veel groter gevaar zit in eigen land met deze rabiate kliek van communistische sympathisanten, die nog steeds in hun interne communicaties door de mand vallen: Google heeft de kracht en de macht voor deze ondermijning der verkiezingen, Google is zich hier volledig van bewust en Google bespreekt dit openlijk in eigen gelederen….

Google heeft al twintig jaar lang kans gezien hun monomane politieke voorkeur te verstoppen, maar door lekken en klokkenluiders komt dit angstaanjagende beeld naar buiten. Epstein stelt dat ‘de Google-clientèle blind vertrouwt op de algoritmes omdat zij er geen bal van begrijpen’. Men denkt dat algoritmes een onbevlekt, puur technisch computerproduct zijn i.p.v. doelgericht op sabotage geschreven middelen van subversieve mensenhaters.

In Epstein’s experimenten komt frequent naar voren dat Google erop uit is om mensen te beïnvloeden in hun opinie en stemgedrag en, niet toevallig, zijn conservatieven – als beoogde slachtoffers van Google – de meest kwetsbaren, die oneindig vertrouwen hebben in Google.

In de 2016 verkiezingen vergeleek Epstein 13.000 op de verkiezingen gerichte ‘searches’ op Google, Bing en Yahoo en in 2018 liefst 40.000 ‘searches’, en betrapte daarbij keer op keer slechts Google op vuil spel. Daarbij moet vermeld worden dat Epstein zelf totaal geen conservatief is, maar een verontruste wetenschapper die stelt ‘dat eerlijke verkiezingen groter zijn dan mijn politieke voorkeur’.

Hij besluit: “Whatever Google happens to be doing today, whoever they happen to be favoring today, they might not favor tomorrow,” Epstein concluded. “We all need to be concerned about one company having this much power to shape opinions and flip elections, and without them being accountable to the public, without them being constrained in any way by any regulations or laws. That’s my concern. I think it’s bigger than one’s politics… This is a concern we should all share”.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
5 jaren geleden

Google is absoluut geen gevaar voor de democratie. Nee Google behoort tot de coorporate
media. En wordt gecensureerd door de verenigde nazis voor de verenigde nazis.

r dunki
5 jaren geleden

Dit is de link van het artikel :

http://sta-pal.nl/2018/11/wij-hebben-er-net-twee-jaren-van-sterke-atmosferische-afkoeling-op-zitten/ ( contact met ‘integere journalist’ via e.mail ).

r dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

PS:
ik tekende bezwaar aan tegen “één vandaag” dd. 2 december met een ongelooflijke minkukel

r dunki
5 jaren geleden

Helemaal mee eens! r In mijn artikel van 28.11 jl. meldde ik dat de formele NASA satelliet metingen van de gemiddelde atmosferische temperatuur tussen feb.2016 en feb.2018 met liefst 0,57 ° C waren gedaald! Daarmee is de ‘opwarming’ in de laatste eeuw slechts 0,34 °C.

Dit heb ik onder de aandacht van de hoofdredacteur van ‘één vandaag’ gebracht met een vergeefs beroep op zijn “journalistieke integriteit” : kennelijk zit hij al drie dagen te zoeken wat die vreemde termen betekenen…

Hein
5 jaren geleden
Antwoord aan  r dunki

Link artikel?

Hein
5 jaren geleden

Google is niet het enige mediabedrijf dat verkiezingen probeert te beïnvloeden. In vrijwel de hele westerse wereld en zeker en vooral in Nederland voert het linkse mediakartel permanent een linkse propagandaoorlog waarin het met de waarheid niet zo nauw genomen wordt. Voorbeelden te over, de CO2 leugen met daaraan gekoppeld de klimaat hoax, de o zo nodige hoog opgeleide migranten, die vredelievende islam, EU, Euro, het kan niet op. En de burgers betalen het gelag.