Jihadistenhoofdstad milieubewust

Arnhem wil onder andere de Duitse automobielproductie een boost geven met stalinistische milieumaatregelen zoals het uit het centrum verbannen van dieselauto’s die voor 2005 zijn gebouwd. De jihadistenhoofdstad heeft daarmee één van de strengste milieuzones van Nederland. Om het voor armlastige ondernemers en burgers op termijn mogelijk te maken toch naar hun eigen woonhuis (!) in het centrum te rijden, subsidieert de Gemeente de sloop van oude dieselauto’s met een bedrag van € 1.000,=  

Afb: Maxpixel.net

Arnhem moet als dat doorgaat mogelijk nog het een en ander bijstellen, zegt een woordvoerder, maar de gemeente wilde toch niet langer meer wachten met invoeren van de milieuzone. “De luchtkwaliteit in de binnenstad is slecht. Dat is gebleken uit onderzoek. Daar moet snel wat aan gebeuren”. Wie maar heel af en toe met een oude diesel het centrum in wil rijden kan een dag-ontheffing aanvragen, waarmee de risico’s van het milieu kennelijk ook kunnen worden bezworen volgens de kenners. Arnhem had al een milieuzone voor vrachtwagens. De gemeente ziet toe op de milieuzone met een camerasysteem. Tot april wordt gewaarschuwd, daarna volgt een boete van 230 euro voor een overtreding, aldus De Telegraaf.

Een heerlijk staaltje idioterie van de amateurpolitici uit rangen van VVD, GroenLinks, PvdA en D66. De hele binnenstad staat op de kop en zwaar vervuilende vrachtwagens rijden af en aan met materialen om het wegennet grondig te herzien. Met andere woorden: in Arnhem legt men spiksplinternieuwe wegen aan en begint vervolgens met het weren een deel van het wagenpark, maar voert gelijktijdig een korting door op de aanschaf van een nieuwere sjoemeldiesel van Audi of Opel. Zouden die Duitse of Franse fabrikanten die korting niet zelf kunnen ophoesten?

Het is weer gewoon hetzelfde liedje: belastinggeld wordt onder de noemer van het ‘milieu’ getransformeerd in privaat geld. De linkse flinkerds kunnen zich onder elkaar nog eens even flink op de borst kloppen hoe goed en zorgzaam ze wel niet zijn. De maatschappij en het milieu hebben uiteindelijk het nakijken. Als de wind een uurtje uit het Westen waait (zoals ‘ie meestal doet) komt de hele zuurstof-boost van de groene Veluwe in één klap midden in de stad terecht. Arnhem verkoopt dus weer gebakken lucht.

Arnhem: ga jihadisten vangen (als de islamitische burgemeester dat goed vindt tenminste) of verminder de import van inwoners en als dat niet kan: pak een kleurboek en een glas limonade en daarna lekker in een hoekje gaan zitten kleuren met z’n allen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

Als “we”ook in dit geval van Arnhem, even “bij de kop pakken” en na analyse het even laten bezinken, dat MOET ik helaas toch alweer melden dat de huidige bestuurders geen weet hebben wat ze aan het doen zijn.
Alles heeft te maken met “overbevolking”, dat te veel industrie, te veel auto’s en een ongelooflijk aantal files, genereert. Daarnaast worden de landbouwgronden voor voedsel “gifbelten” doordat er te veel kunstmest wordt gebruikt en pesticiden.
Dit zijn de consequenties dat in een KLEIN LAND als Nederland , er te veel mensen wonen.
Dat “bestuurders” in Arnhem een daad willen stellen, komt voort uit onkunde, domheid en geen kennis van demografische diversiteit én wat er werkelijk aan de hand is. Zij willen slechts, met hun dogma’s, op het pluche zitten en goed betaald worden.
Dat Groen Links, D-66, P.v.d.A , D-66 en zeker ook de VVD, geen idee hebben hoe het verder moet, gaat “men” gewoon door met “autootje” pesten, regel op regel produceren, ” Gemeentelijk verordeningen” om een stad, naar mijn overtuiging, geheel Nederland, ONLEEFBAAR te maken. Ook in Groningen wil de Gemeente de stad rokersvrij maken.
En, nu komt het….. immigratie gaat ongecontroleerd in de continuïteit. Hoe dom, super dom zou ik zeggen, is het naleven van zieke dogma’s. Het in Nederland binnen laten van hordes analfabeten en die ook nog :”inciviek” zijn ( politiek onbetrouwbaar), en in Linkse kringen “zielige mensen worden genoemd”. Het is vragen om moeilijkheden.
We kunnen schrijven wat we willen en “ons” geduld op de proef wordt gesteld,: als de kiezer haar/zijn verstand niet gebruikt, het er niet goed voor de toekomst uitziet in/voor Nederland.
Wijlen Prof dr. Bob Smalhout schreef op 15 juli 2000 een column , met de aanhef:” De geest des tijds”, dat er 2.500.000 mensen in Nederland een psychische stoornis hebben.
Als we niet “onmiddellijk” stoppen met immigratie ,en dat is een ” “conditio sine qua non”, anders zal Nederland bezwijken, en, zo neen, dan is het : ***Een heerlijk staaltje idioterie van de amateurpolitici uit rangen van VVD, GroenLinks, PvdA en D66. ***…….. ,
“We” hebben net weer een staaltje van IDIOTERIE gezien van “Anti Zwarte Piet groepen” die zelfs de rechter hebben ingeschakeld om Zwarte Piet, te kunnen verbieden.
Een volkomen “doorgeslagen en absurde” rechtsgang, onder de noemer van “:vrije meningsuiting”.
Ik stel maar….. “tegen domheid vechten zelfs de goden niet”, maar “we” zitten er wel mee; Ook in Arnhem.

Hein
5 jaren geleden

Gewoon weer een gevalletje van autootje pesten door de (zich intelligentia noemende) linkse domoren van de Groene Khmer die hun ideologische verwrongen wereldbeeld superieur achten aan objectieve wetenschappelijke feiten. Ik vind het zo dus het is zo.