Redt Trump de Westerse wereld van het socialisme?

De komende ‘midterm-elections’ in de USA zijn ook van groot belang voor ons, want zij gaan waarschijnlijk beslissen of een belangrijke trend in de ‘culture war’ tegen Obama’s communisme doorzet. Na acht pestilente jaren van openlijk Alinsky-communisme“ ontplofte er een bom voor Obama’s extremistische aanhang, zowel voor de moreel corrupte élite van Hillary Clinton en Joe Biden als voor de ‘millennial’ slachtoffers van Obama’s socialistische ‘brainwashing’.

De ‘Founding Fathers’, Mt. Rushmore. Afb: wikimedia-commons.

De sabotage van Trump’s bewind door de ‘deep state’ en twee jaren van permanente gal-spuwerij en hysterie door de MSM, die hier blind wordt overgenomen door de NPO en lokale sufferdjes als de NRC, hebben niet kunnen voorkomen dat Trump in de laatste poll – afkomstig van NBC/Wall Street Journal, vlak voor de komende verkiezingen – al voorbij de 48% is geklommen en verder stijgt.

De Democraten, niet te vergeten Soros, zijn geschokt dat hun dagelijkse ‘hate-speech’ en al zijn miljoenen Dollars, niet alleen vruchteloos blijken maar mogelijk zelfs als een boemerang naar hen terugkomen. Dit is een opmerkelijke gang van zaken, maar stemt positief omdat – afgezien van zijn ongetwijfeld weinig plezierige karakter – Trump als een ‘deus-ex-machina’ de al jarenlange ‘losers-mentality’ van de Republikeinen heeft weten te keren om hen nieuw élan te geven in de strijd tegen de hondsbrutale Democraten.

Recentelijk zagen wij hoe een op zich rammelende verklaring van Christine Ford in de Senaat het geloof en zelfvertrouwen der Republikeinen danig schokte gedurende het eerste uur van de Kavanaugh screening voor de Supreme Court. Toen daarna de diep gekwetste Kavanaugh zelf het voortouw nam keerde het tij en realiseerden de wankelmoedige Republikeinse Senatoren zich plots dat iemand ondanks een emotioneel, maar rammelend, verhaal niet per se geloofwaardig hoeft te zijn, integendeel. Er is zoiets als de wettelijk vereiste bewijslast die hier volledig ontbrak en dat is iets héél anders dan de hysterie ‘dat vrouwen geloofd moeten worden!’. De Republikeinen leken zich wéér niet te realiseren dat Democratische ‘shaming’, omdat zij hun zin weer eens wilden doordrammen, niets anders is dan een wapen in hun ideologische strijd waarin zij zo ontzettend onbeholpen zijn en altijd al zijn geweest tegenover de ‘straathonden- mentaliteit’ der Democraten, inclusief hun coryfeeën als Clinton en Biden.

De reactie van de decadent-liberale kliek op deze recente polls is razernij en ongeloof, omdat zij nu eenmaal de blinde overtuiging hebben dat zij het alleenrecht hebben op de regering van de USA en dat iedere andere uitkomst der verkiezingen dan de door hen gewenste per se onrechtmatig is. Hun primitieve agressie en elementair gebrek aan respect voor andersdenkenden, zowel in de politiek als in de pers, is zo onbeschaamd dat zij de tactische fout maakten om juist daarmee de slome ‘Joe-Sixpack’ voor de TV weg te sleuren om alsnog naar het stemhokje te gaan. Die boemerang motiveert niet alleen de Republikeinse basis, maar Trump zelf lust er wel pap van en heeft nog twee weken tot de verkiezingen….

Tot voor kort werd, met name door Democraten en hun MSM, van een ‘blue wave’ gerept die wellicht de Senaat, maar in ieder geval het House of Representatives’ zou moeten binnenbrengen, maar de Democraten lijken hun hand zwaar overspeeld te hebben, niet alleen met de schandalige vertoning bij Kavanaugh’s benoeming in de Supreme Court maar ook op het terrein van illegale immigratie.

De goed georganiseerde karavaan uit Honduras en Guatemala, die richting USA beweegt, is waarschijnlijk door de Venezolaanse dwaas Maduro geïnspireerd maar – vergeef mij deze alsnog ongefundeerde beschuldiging – het zal mij niet verbazen als de door en door verrotte Soros daaraan meedoet. Dit evenement slaat uiteraard aan bij Trump’s achterban en laat de Democraten niet veel meer dan het hameren op Obamacare dat, als Trump nu weer wint, zeker op de schop gaat nu de sabotage door wijlen de rancuneuze senator McCain is beëindigd.

Daarmee lijkt niet alleen in de Senaat het tij gekeerd te zijn, maar ook in ‘the House’ maken Democraten zich zorgen over de toekomst na de boemerang, want als Trump nu wint is hij in 2020 volstrekt onstuitbaar en dat betekent een enorme slag voor de moreel corrupte communisten in de USA maar ook voor onze salonsocialisten in Nederland, die hun inspiratie altijd hebben geput uit Obama’s communisme.

Als de kiezers er echt hun bekomst van hebben dat de MSM elke week wéér een nieuwe ‘Trump crisis’ bedachten en de idioten bij CNN wederom met een ‘impeachment’ komen aandragen, dan maakt dat ook een einde aan de decadent-liberale hysterie van de zogenaamde ‘celebrities’ uit Hollywood en omgeving, een slag egotrippers wier enige ‘claim to fame’ is dat hun tronie enige bekendheid heeft verworven, terwijl hun gebrekkige verstand daar geen gelijke tred mee kan houden. Het infantiele gezeur van een Robert de Niro en andere ontzettend boze clowns helpt Trump alleen maar en het feit dat Republikeinse politici met echtgenotes uit restaurants in Washington worden weggepest bezorgt hen absoluut geen enkele goodwill bij de mensen die aanvankelijk niet zo snel geneigd waren om te gaan stemmen.

Kortom, als je als verkiezingsstrategie slechts arrogantie naar Trump kunt etaleren, gecombineerd met goedkoop wangedrag, komt Boontje kennelijk toch om zijn loontje.

Trump daarentegen heeft inmiddels een solide ‘track-record’ met twee raadsheren in de Supreme Court en heeft met nieuwe belastingwetgeving de kiezer een goede financiële injectie gegeven na jarenlang uit pure noodzaak de buikriem te hebben aangehaald onder Obama.

De werkgelegenheid is in eeuwen niet zo groot geweest en de gestaag groeiende economie lijkt vol op stoom te zijn en te blijven. De dialoog met Noord-Korea is op gang gebracht, de Chinese profiteurs die zich ‘vetvraten’ aan de USA krijgen een koekje van eigen deeg, het rampzalige Obama akkoord met Iran is opgedoekt voor een realistische benadering van de terroristische ayatollahs, opzegging van het manipulatieve klimaat-boerenbedrog van ‘Parijs, opzegging van het ’Trans-Pacific Partnership, Mexico en Canada met de haren bij NAFTA gesleept, de onbetrouwbare NATO partners de wacht aangezegd en ISIS uit Irak en Syrië gebombardeerd.

Op het terrein van de illegale immigratie zijn in beroepsprocedures de politiek gemotiveerde vonnissen van lagere rechters veelal gecorrigeerd en de actuele ‘karavaan’ die door Guatemala en Mexico trekt kan Trump’s achterban alleen maar verder motiveren om ‘de muur’ te bouwen.

Een tussentijdse verkiezing in de USA zal de gemiddelde Nederlander weinig aanspreken, maar deze ronde is cruciaal omdat slechts Trump in staat lijkt om de communistische slang de giftige kop af te hakken.

Hij is, wellicht door stom toeval, the right man, at the right spot at the right time’ en kan daardoor een figuur van historische importantie worden die het communisme de genadeslag geeft en de USA en de gehele westerse wereld weer kans geeft om onze democratie te herstellen.

Op eigen houtje zal het Nederland niet meevallen om de communistische aanslag op onze democratie door D’66, GL en PvdA te keren, maar als Trump er de angel uittrekt kunnen een Baudet en Wilders daar zeker van profiteren en het cordon sanitaire doorbreken. Helemaal als de VVD de slappe opportunist Rutte kan lozen en zich weer oriënteert op hun originele missie in plaats van steeds meer een ‘D’66-accent’ te zijn. Het zijn spannende tijden…

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties