Kerkgangers & Zuilenbouwers

Voor dr. Sid Lukkassen en de door hem bijeengebrachte “De Nieuwe Zuil” stond 2018 in het teken van het beschermen van het vrije debat. En met resultaat! Dankzij bijdragen van meer dan tweehonderd donateurs zijn er inmiddels meerdere -succesvolle- bijeenkomsten geweest. Nu is ook het langverwachte boek klaar: “Kerkgangers en Zuilenbouwers”.

Afb: Stg. i.o. ‘De Nieuwe Zuil’.

Op 8 december zal in Amersfoort het boek worden gepresenteerd. Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid om samen te discussiëren, ideeën uit te wisselen, te netwerken en gezellig te borrelen. Om de presentatie tot een nóg hoger niveau te tillen, is er een indrukwekkende mystery guest uitgenodigd die vanaf vorig najaar en ook dit jaar op spraakmakende wijze het nieuws heeft gedomineerd. Deze persoon staat midden in de samenleving en kan uit eigen ervaring meepraten over het inmiddels sterk veranderende media- en debatlandschap, waarin het eigene van de -autochtone- burgers in dit land, institutioneel wordt verkocht als nepnieuws, fascisme, radicalisme, racisme en wat dies meer zij.

Stichting ‘De Nieuwe Zuil’ is in oprichting om vooral jongere en talentvolle wetenschappers, ondernemers en bestuurders te geleiden naar een plek in deze samenleving die hen toekomt. Te vaak en teveel worden zij afgehouden van een carrière omwille van het enkele feit dat zij zich niet willen conformeren aan het vereiste ‘politiek-correcte’ gezwatel, maar de werkelijkheid willen duiden en vrij te zijn om dienovereenkomstig te handelen. Zeker: zij zijn er nog en daarom zou iedereen die Sta-pal volgt er goed aan doen om ook deze jongeren te volgen.

Nog beter is het om ze financieel te steunen: kom naar dit evenement (inschrijven en bijdragen kan HIER) of steun hun initiatieven met een gift. De stem van de zwijgende meerderheid willen zij over het voetlicht brengen, zoals destijds Prosper Ego daarin slaagde met het OSL via StaVast. Prosper is niet meer, maar Dr. Sid Lukkassen is de meest gerede partij en in staat diens fakkel met voldoende ijver en enthousiasme over te nemen. Een aardig detail overigens, dat de voorzitter van de ‘Stichting De Nieuwe Zuil i.o.’, Ton Nijhof van Sta-Pal is, en dezelfde voorzittershamer hanteert als Prosper Ego bij het Oud Strijders Legioen. Kortom: toenmalige abonnees en begunstigers van StaVast komen met recht weer thuis bij De Nieuwe Zuil.

Op de website van de Nieuwe Zuil kunt u zich meteen inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat u alle activiteiten nauwgezet kunt volgen en opdat u weet wat er met uw donaties gebeurt.

Aarzel niet, maar maak vandaag nog een goed begin aan het einde van de politiek-correcten, het cultuurmarxisme en de criminalisering van onze oorspronkelijke Nederlandse identiteit en eigenheid. Dankzij de Haagse politiek kunnen we hun pensioen al niet meer garanderen, maar van ons pensioen kunnen we tenminste nog doneren. (Binnenkort ook via Ideal)

Doen: vandaag nog en vergeet vooral niet al uw relaties te benaderen en om het evenement op uw facebookpagina of via twitter te verspreiden.

Zullen we zeggen: tot ziens op 8 december?

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties