Als de D’66-toverkol haar zin krijgt, is onze vrijheid dan voorbij?

Facebook’s Marc Zuckerberg is enkele maanden geleden in Brussel geweest (zie artikel dd. 24 mei jl. : Marc Zuckerberg in Wonderland ) voor een interview met de EU omdat Facebook ervan beschuldigd wordt dat het de vrije meningsuiting onderdrukt, naast allerlei ander weinig scrupuleus gechicaneer met persoonlijke gegevens van de clientèle.

Afb: Enoc vt (File:Botón Me gusta.svg) [Public domain], via Wikimedia Commons

De Neue Zürcher Zeitung schreef toen, vol verbazing, dat de narcistische Euro Parlementariërs dermate vol van zichzelf waren dat er in feite geen zinnige vraag werd gesteld, behalve door Nigel Farage: ‘Wie bepaalt wat gepubliceerd mag worden op Facebook?’

Het gevaar van Google, Twitter en Facebook is dat objectieve, wettelijke criteria voor de vrije meningsuiting op slinkse wijze worden verkracht als logisch gevolg van het feit dat hun élitaire en totalitaire ‘corporate culture’ niet gediend is van afwijkende politieke meningen en dat ‘andersdenkende’ employées glashard weggewerkt worden zodat er puur loyale, slaafse medewerkers overblijven die geen ethische vragen stellen.

Bovendien ligt het weinig kieskeurige Facebook ‘tussen de veren met de Chinese regering’ en heeft daarvoor software ontwikkeld die het mogelijk maakt om burgers te identificeren en zo binnenlandse dissidenten te onderdrukken, naast de mogelijkheid om internationale info te verzamelen (spionage). Het absoluut perfide Facebook is daarmee de grootste ‘Chinese super-mandarijn’ van ideologische discriminatie geworden en is kennelijk ook al druk doende om die funeste technologie te transplanteren naar de westerse wereld om daarmee onze westerse democratieën te ondermijnen in strijd met de diverse grondwetten! Google staat trouwens ook al te trappelen om in China een groot datacenter te openen en daarmee alle privé-bestanden open te leggen voor China.

De Amerikaanse politiek is hiervan op de hoogte maar doet (nog) niets terwijl wij in Nederland de gevaarlijke ideologische toverkol Ollongren hebben die actief probeert om op dezelfde stoel als deze tech-giganten te gaan zitten om de Nederlandse burgers op dezelfde wijze ‘in beeld te brengen’ en onze vrije meningsuiting met haar ‘gedachtenpolitie’ te verstikken. Puur Big Brother!

Maakt u dus vooral niet de naïeve fout om aan te nemen dat de Nederlandse staat onze democratische rechten nog respecteert, want Rutte is net zo links als de salon-socialistische D’66- toverkol. Dat onze overheid zo krom denkt als een hoepel moge duidelijk zijn als wij zien dat Pegida niet kan demonstreren in Rotterdam en Den Haag omdat er Antifa-tuig wordt opgetrommeld om chaos te verzekeren, waarna zij door de burgemeester gedwongen werden om elders te gaan demonstreren zonder dat het Antifa- of Turkse-tuig door het O.M. wordt aangepakt. Maar als de ‘vrije Friezen’ willen verhinderen dat een als ‘terroristisch’ aangeduide club hun Sinterklaasfeest komt verstieren op aangeven van hun eigen, volstrekt verknipte burgemeester, komt het laffe, ideologische O.M. plots handen tekort om de zweep erover te leggen. Een ware gotspe!

In die context is de D’66-toverkol levensgevaarlijk, hetgeen moge blijken uit het feit dat zij, na de afschaffing van het referendum, de handen vrij heeft gemaakt voor het nastreven van totalitaire tirannie middels onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting, waarbij zij het over de boeg gooit van ‘fake news’ en ‘hatespeech’. D’66 is een pure kloon van de Amerikaanse extreme Democraten met hun subversieve, destructieve agenda.

Waarom grijpt Ollongren in eerste instantie naar ‘fake news’ en ‘hatespeech’? Omdat haar strategische doel daar helemaal niet ligt, maar het zet de deur op de typische achterbakse D’66 wijze open voor een frontale aanval via die omweg op a l l e vormen van ‘news’ en ‘speech’ die door de Grondwet beschermd worden. Respect voor die Grondwet moet zij (nog) wel met de mond belijden, maar door haar doelen te camoufleren met bovenstaande benadering, hoopt zij in feite de volledige vrije meningsuiting te onderdrukken.

Zij trekt daartoe dit rookgordijn op, om de aandacht af te leiden door het onderwerp te veranderen via de ‘kwetsbare gevoelens van minderheden’… Uiteraard ‘onderdrukte minderheden’ die dolgraag gekwetst worden, zo niet gekwetst geboren zijn. Klinkt dit u bekend in de oren? Wat te zeggen van de hartenwens van ‘ruimdenkende’ linkse mensjes om in meer ‘diverse’ gemeenschappen te leven…? Dat geldt natuurlijk nooit en te nimmer voor hen zelf, maar des te meer voor arme, ‘verkeerde populisten’. U kent de verhalen ook wel van de laatste autochtone Nederlanders die worden weggepest uit hun oude wijk, die inmiddels in een parallelle samenleving is veranderd vol onaangepaste en intolerante allochtonen dankzij de politiek die er garant voor staat dat ‘inburgering’ slechts pro-forma bestaat. .

In het linkse kookboek begint dat subversieve recept met het isoleren van één categorie van ‘speech’ die o g e n s c h i j n l i j k alle andere vormen van ‘speech’ ongemoeid laat, waarna de weg vrij is voor de frontale aanval op alle vormen van ‘speech’ die beschermd worden door het recht op vrije meningsuiting. Linkse achterbaksheid in optima forma, echt D’66- salonsocialisme.

Dit is de bakermat van de zogenaamde ‘hate-speech’, het stokpaardje van deze D’66- toverkol en haar extremistische vriendjes die, voorbijgaand aan ieder relevant wettelijk regime, zèlf wil gaan bepalen wat wèl en niet gezegd mag worden. Stalin en Trotski zouden trots op haar zijn, maar zolang Rutte haar laat begaan en de rechterlijke macht meer en meer naar de D’66 ideologie toeschuift is de situatie précair.….

Een variant op dit louche spelletje is de ‘hate-crime’ waar de verloederde Engelse politie zo dol op is, of er nu wèl of niet een criminele grondslag aanwezig is, dat bepalen deze crypto-communisten zelf wel i.p.v. een rechter aan de hand van de wet. Daarmee zijn die salonsocialisten precies waar zij willen zijn: de wet wordt op de achtergrond weggemoffeld en het gaat er nog slechts om dat er maximale vulgaire stemming gemaakt wordt, zoals met de #me.too hysterie waarbij ‘vrouwen geloofd moeten worden’. Waarom? Omdat zij linkse activisten zijn! Prima argument, nietwaar….?

Ik heb wel eens eerder onderscheid gemaakt tussen authentieke, klassieke liberalen en de hedendaagse links-extremistische decadente-liberalen die pretenderen met het liberale gedachtengoed aan de haal te zijn gegaan terwijl zij slechts het Communistisch Manifest op zak hebben. Dat zijn de steeds extremere Democraten in de USA en de gevaarlijke zwevers van D’66 en GL in Nederland die onze vrijheden met de mond belijden om ze vervolgens rücksichtslos onderuit te halen ten gunste van hun malafide ideologische extremisme.

Daarin kunnen zij vervolgens iedereen beschuldigen van ‘hate-speech’ en een spreker, zodra hij zich verdedigt, voor leugenaar uitmaken en hem kwade trouw – hun eigen watermerk – verwijten. Dat elimineert ook op voorhand de ethische overweging of iemand zich wel of niet aan ‘hate-speech’ schuldig maakt, want in Big Brother’s wereld is iedere vorm van ‘speech’ impliciet ‘hate-speech’ geworden, dus ‘verboten’, ongeacht wat in de wet staat.

Die negatieve ideologische assumptie, op voorhand, van kwade trouw van iedere ‘andersdenkende’ sluit ook gemakshalve iedere ‘middle ground’ uit om nog ergens intelligent over te kunnen praten, maar dat is juist hun intentie: confrontatie en sociaal schisma.

Zo maakt de D’66-toverkol met haar linkse hulpjes zoals Facebook, Google en Twitter de vrijheid van meningsuiting tot een sociale fictie voor haar ‘hoogopgeleide’ semi-intellectuelen en verliezen wij beetje bij beetje onze vrijheid om te geloven en te zeggen wat wij willen over onze regering, politiek en samenleving.

Laat u dat werkelijk toe of gaat u binnenkort toch liever naar de stembus?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
5 jaren geleden

Ter illustratie: “civil rights groups call on Silicon Valley to crack down on hate”

https://thehill.com/policy/technology/413177-civil-rights-orgs-call-on-silicon-valley-to-crack-down-on-hate

Lees deze paranoïde hysterie en huiver:

“Online tools have been used to coordinate attacks, including violence against people of color, immigrants, religious minorities, LGBTQIA people, women and people with disabilities,” the report reads. “This chills the online speech of the targeted groups, curbs democratic participation, and threatens people’s safety and freedom in real life.”