Zo organiseert Erdogan de Turkse 5e colonne

Donderdag 27 september arriveerde Erdogan in Duitsland om de aandacht af te leiden van zijn louche ondermijnende activiteiten in onze contreiën, niet alleen in Duitsland maar ook in Nederland. De Duitse overheid wordt langzamerhand namelijk een beetje zenuwachtig van de wijze waarop hij met het Moskeeën verbond Ditib en zijn ‘ministerie voor buitenlandse inmenging’ de Duitse Turken manipuleert. Hier maakt Rutte zich geen zorgen, want ‘wij leven in een prachtig land’ en zoals Goethe al zei: ‘als de wereld vergaat ga ik naar Nederland want daar gebeurt alles 50 jaar later’.

Turkse grondtroepen. Afb: wikimedia-commons

Duitsland ruikt lont omdat Erdogan de sympathie van de Duitse Turken koopt in een liberale democratie, die vervolgens juichend hun oosterse tiran steunen; voer voor psychologen. Wat duidelijk is geworden is dat de AKP partij deze Duitse Turken in een web van organisaties heeft ingekapseld, waardoor geen enkel ander autoritair regime daar ook maar half zoveel invloed heeft.

Er zijn twee kanten aan die Turkse medaille, hun goede leven in Duitsland en de cultureel ingeslepen slaafse, historische gehoorzaamheid aan de harde hand die zij maar moeilijk kunnen vergeten en die derhalve coûte que coûte in stand wordt gehouden door het Turkse ’ministerie voor buitenlandse Turken’. Hun dekmantel is sinds de oprichting in 2010 om ‘buitenlandse Turken te ondersteunen en tegen racisme te beschermen’, maar het deelt lolly’s uit in de vorm van gratis vakantiekampen voor jongeren waar de indoctrinatie begint. De staatssecretaris van Noordrijn-Westfalen, Serap Güler weet waarover zij praat als zij stelt dat daar de verleiding  en manipulatie begint onder het motto ‘wij zijn er voor jullie – en van de Duitse politiek hoef je niets te verwachten’, aldus deze CDU politica.

Zelfs de Grünen in de Bundestag steigeren bij monde van Filiz Polat, woordvoerster voor Migratie en Integratie, omdat dit ministerie er puur op gericht is om de diaspora politiek te instrumenteren en daarmee de Turkse 5e colonne, zoals wij die ook in Nederland maar al te goed kennen. Doel zijn de 50- plus Turken die gefrustreerd zijn over hun mislukte integratie, reden waarom zij makkelijk te manipuleren zijn om de kloof juist te vergroten i.p.v. hen te helpen. Ook de – goed bekeken – Turkse staatszenders leveren hun destructieve bijdrage, kortom het water in de bron is compleet vergiftigd want deze ontevreden Turken zijn dankbare slachtoffers, maar ook meer geïntegreerde Turken worden aangesproken door deze propaganda.

Het hierboven reeds vermelde Ditib, dat officieel een Duits orgaan is maar 100% in Turkse handen,  tekent voor rond 900 moskeeën in Duitsland, pretendeert een neutraal orgaan te zijn maar is in feite een hele serie handen op één en dezelfde buik, namelijk die van Erdogan. De imams zijn Turkse ambtenaren, reden waarom Filiz Polat er voorstandster van is de imam-opleidingen in Duitsland te concentreren, want na de putsch in 2016 ontketenden zij een haatcampagne tegen volgelingen van Fetullah Gülen. De naïeve Duitse politiek zag deze imams lang als potentiële partners omdat zij in de zieke SPD- indoctrinatie van het land nu eenmaal niets kwalijks in de Islam mochten zien.

Geloof het of niet, in Hessen werd samengewerkt met Ditib bij islamitisch religieus onderwijs op Duitse scholen; Ditib controleerde zelfs de leerplannen op de scholen! Andere Bundesländer hebben deze onzin op ijs gezet omdat de draconische reactie van Erdogan op de putsch, in Duitsland verkeerd viel en nu is de inlichtingendienst zelfs doende om Ditib tegen het licht te houden . Een van de redenen hiervoor was dat schoolkinderen in uniform misbruikt werden om oorlogsscenes in toneelstukken na te spelen voor nationalistisch-religieuze activiteiten.

Ook de UETD ( omgedoopt in UID- Union of International Democrats ) wordt in de gaten gehouden omdat ook zij geen enkele interesse tonen in belangenbehartiging van Turken, maar een puur politieke doelstelling hebben als lobby voor Erdogan’s AKP, met frequente contacten met ‘Osmania Germania’, een criminele Turkse organisatie met directe links naar de capo-di-capi in Ankara.

Het is zelfs zo erg dat uit een afgeluisterd gesprek bleek dat Erdogan zich persoonlijk liet informeren over een demonstratie waarbij de ‘Osmaanse’ gangsters voor protectie zorgden en in 2016 kregen de Osmanen de opdracht tot een strafexpeditie tegen Jan Böhmerman die Erdogan voor geitenneuker had uitgemaakt. Afgelopen zomer werden deze gangsters verboden door Horst Seehofer, de enige minister met gezond verstand, reden waarom hij regelmatig met Merkelen de SPD  botst.

Ook de Turkse geheime dienst MIT opereert ongehinderd in Duitsland – met 5000 à 6000 Turkse spionnen, meer dan destijds de gehele Stasi in de DDR – om alle oppositie tegen Erdogan te identificeren, waaronder Gülen’s volgelingen, resulterend in lange lijsten met adreslijsten van honderden Duitse staatsburgers met naam, adres, foto en telefoonnummer etc. Deze boevenbende rapporteert rechtstreeks aan Erdogan die integratie van Turken in Duitsland – dus naar analogie ook in Nederland – een misdaad tegen de menselijkheid’ noemde! Als er in Duitsland 6000 spionnen rondlopen van de MIT dan moeten er in Nederland – pro rata parte – ook 1000 à 2000 agenten actief zijn.

Met zijn 3 daagse bezoek hoopt Erdogan de Duitse overheid weer in slaap te sussen, maar in Nederland hoeft hij niet te komen want het Binnenhof loopt volgens Goethe 50 jaren achter. Wellicht wil Wilders, nadat afgelopen week een mogelijke aanslag in Nederland keurig voorkomen werd, die zelfgenoegzame kliek op het Binnenhof proberen wakker te schudden!

.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties