EU dictatuur

Soros, de rechterhand van alcohol verslindende Juncker en ook diegene die Antifa financieel ondersteunt, gaat steeds verder met de uitvoering van het Kalergiplan in samenwerking met de dictatuur die de EU blijkt te zijn.

Afb: Flickr

Juncker, voorzitter van de EU, die wil nu nog verder gaan met de machtswaanzin van de EU en van de EU een superstaat maken, met 1 groot islamitisch volk zonder vrijheid, zonder diversiteit, zonder eigen landsidentiteiten, culturen en tradities. En als je dan zoals Hongarije je eigen identiteit, cultuur en vrijheid voor de bevolking wilt behouden dan krijg je alle globalisten van de ondemocratische EU over je heen en dreigen ze met sancties. Want zo schreven ze, Hongarije zou een gevaar zijn voor de Europese normen en waarden…

Wat die zijn is me wel duidelijk… Meegaan met de meute zoals door de politiek wordt opgedragen, vooral niet kritisch zijn en/of de waarheid uitdragen en vooral je mond houden. Niet zeuren over het opgeven van vrijheid of de vele slachtoffers van de islamitische immigranten en/of de gelijke rechten van de vrouwen en pro-islam zijn. Maar gelukkig hebben ze dat spelletje in Hongarije wel door en hebben ze in Juni Soros uit Hongarije verbannen en het strafbaar gemaakt om op enigerlei wijze Soros of zijn organisaties te helpen.

Nexit en de grenzen dicht zou heel veel opleveren voor Nederland, het verhoogt het gevoel van veiligheid, er is controle op het binnenkomen en uitgaan van “verwarde” islamieten/ jihadisten, er is controle op mensensmokkel, wapens en drugs. Alle illegalen die nu overal en nergens rondlopen en voor veel criminaliteit en overlast zorgen kunnen de grens over en dat scheelt miljoenen in proceskosten hebben we geleerd. Want voor 1 persoon kan een procedure blijkbaar 10 jaar duren…

Verder kunnen de miljarden die nu als lidmaatschapsgeld naar de EU gaan, naar het EU-noodfonds, en naar pro-islamitische organisaties, moskeeën en scholen die allemaal de haat tegen niet-moslims, u en ik, promoten, besteed worden aan de vele sectoren in ons land die in staking gaan of willen gaan omdat ze door het jarenlange wanbeleid dat vanuit Den Haag gevoerd werd en wordt, nu kampen met achterstallig onderhoud, personeelstekorten, te hoge werkdruk en te weinig financiële waardering.

De Rutte kabinetten hadden een ongeschreven motto: Eigen land en volk laatst… Het is tijd dat wij als Nederlanders de Eurofiele politici zonder vaderlandsliefde de wacht aanzeggen over het wanbeleid. Ons is niets gevraagd maar dat wil niet zeggen dat we onze mond moeten houden als het gaat om de toekomst van ons land en onze kinderen. Kies voor vrijheid en sluit u aan bij andere terecht bezorgde mensen die niet willen dat Nederland een land wordt zonder diversiteit en vrijheid.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SouthernComfort
5 jaren geleden

Laatste regel: ‘dat Nederland een land wordt zonder diversiteit’.

Nou graag, want de diversiteit heeft ons vele miljarden gekost en overbevolking, criminaliteit, cultuurvervreemding en andere ellende opgeleverd.