Paul Cliteur over de bestrijding van cultuurmarxisme

In het onderstaande filmpje van Rob Zwetsloot, zet Prof. dr. Paul Cliteur kort uiteen waarom en op welke manieren het ‘cultuurmarxisme’ naar zijn idee bestreden moet worden. 

Afb: screenshot youtube

Thierry Baudet:

”Zoals eerdere periodes uit de geschiedenis kunnen worden aangeduid als ‘ romantisch’ of ‘fascistisch’, zo kunnen we de huidige tijd aanduiden als ‘oikofoob’ of ‘cultuurmarxistisch’. Deze manier van denken over de wereld, van voelen, van ervaren, bestrijkt alle domeinen van het leven en dient te worden ontmaskerd en verslagen als we de beschaving willen behouden. Deze bundel van Paul Cliteur biedt een strategisch handboek-soldaat.”

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
5 jaren geleden

‘Cultuur Marxisten’ mogen zich bedienen van gratis propaganda via de onscrupuleuze schrijvende pers en de N.P.O., zoals bij het onderuit halen van het referendum en de obligate klimaat- en identiteits-onzin.

Maar zij kunnen zich ook bedienen van de kwaadaardige disinformatie – zoals het ‘aanpakken’van fake-nieuws’, tot op Brussels niveau – door toverkol Ollongren, met haar onbeschaamde intentie om de vrije meningsuiting te ondermijnen.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de massale infiltratie van ‘het systeem’ door de social-justice-clique, die onze jeugd al vroeg begint te manipuleren met hun ‘perverse cultuur’, getuige o.a. verontrustende berichten dat onschuldige scholieren door hun dwaze onderwijzer worden meegetroond naar een moskee om daar met een haatbaard alvast wat te oefenen op een matje…

Het is toch ziekelijk om zo te profiteren van kinderlijke naïviteit van schoolgaande kinderen?
Gaan die onverantwoordelijke scholen soms ook met onze kinderen naar een christelijke kerk voor hun bredere educatie, of is het dan plots zaak dat het onderwijs neutraal wordt gehouden en vrij van politieke en religieuze indoctrinatie? Farizeeërs als Pechtold stimuleren dit soort practijken, want het valt toch allemaal best mee?

Wat wij nodig hebben is een culturele omslag en daar kan aan twee kanten aan gewerkt worden: enerzijds aan de politieke top met een niet aflatende energie om communistische bedriegers als G.L. met hun marionetje Klaver en intriganten als Pechtold en zijn toverkol te neutraliseren.

Anderzijds moet er bij de kwetsbare jeugd begonnen worden om hen adequate bescherming te geven tegen ideologische indoctrinatie, niet alleen op scholen maar ook in het hoger onderwijs, waarbij onze slappe politiek eens de hand in eigen boezem moet steken voor het misbruik van ‘het systeem’ en van de daar gegenereerde subsidiestromen, waarvan brutale, subversieve moslims profiteren.

Het strafrecht onderscheidt tussen strafbare feiten door ‘commissie’ en door de Haagse specialiteit – die eveneens in een strafbaar feit resulteert – genaamd ‘omissie’.
Tot slot zou het een goede zaak zijn als er weer wat meer Nederlanders bijkomen, dus leg die mobiele telefoons op het nachtkastje en aan de slag..!