Big Brother heeft geen specifiek adres

Big Brother is overal, dus het is zaak dat wij dagelijks goed oppassen wat onze al dan niet bewuste bestemming is en wie wij aan het roer wensen te tolereren.  Dit doet mij denken aan een ex-collega in de City of London in de jaren ’70 die berucht was om zijn alcoholconsumptie en na een ‘zware zakenlunch’ ’s avonds pas wakker werd toen de trein van Londen naar zijn voorstadje het station van Birmingham binnenreed, een paar honderd kilometer verder…  

Afb: scr Youtube.com

De gevaarlijke analogie is dat de westerse wereld met open ogen zit te slapen, terwijl het linkse extremisme de bestuurder van de trein stiekem heeft vervangen, hetgeen zich in de dagelijkse praktijk manifesteert in alle geledingen van de maatschappij waar het salonsocialisme binnengeslopen is. Daarbij wordt niet alleen de overheid op centraal en lokaal niveau gecorrumpeerd maar ook de werkplek in de private sector, politie, rechterlijke macht en onderwijs-instellingen, beginnend bij de indoctrinatie van ontvankelijke schoolkinderen die meegetroond worden naar moskeeën en van docenten te horen krijgen hoe slecht politici als Baudet en Wilders zijn. Een groot deel van deze subversie komt uit de door de belastingbetaler gesubsidieerde hoek.

In de USA is een treffend voorbeeld van zo’n organisatie de SPLC (Southern Poverty League Center) die aanvankelijk, vele decennia geleden, geld kreeg om slachtoffers van de Ku Klux Clan te verdedigen en inmiddels ieder bestaansrecht heeft verloren, maar niet de jaarlijkse tientallen miljoenen dollars die ongecontroleerd door blijven stromen; aan die vette ruif is het goed toeven.

De SPLC is nu volledig in handen van extreme communisten die onder Obama meer en meer invloed kregen en nu min of meer bepalen wie vriend of vijand van hun democratie is, een reïncarnatie van Big Brother die exact het soort monster heeft gecreëerd dat zij zelf vele jaren geleden juist wilden bestrijden. Eenieder die een ook maar enigszins conservatief standpunt huldigt, sterker nog eenieder die het niet met hen eens is, wordt genadeloos neergezet als een ’nazi, fascist of racist’ zonder dat er enig verweer mogelijk is omdat links-georiënteerde molochs als Facebook, Twitter, YouTube en Google deze chantage klakkeloos overnemen.  Enkele jaren geleden, in 2012, nam Floyd Lee Corkins een SPLC ‘hate-list’ als richtlijn toen hij inbrak in het door de SPLC summier veroordeelde Family Research Center met de bedoeling iedereen te doden. Deze Amerikaanse versie van onze zwakbegaafde extremist Volkert van de Graaf had geen linkse politici als Melkert of Van Dam nodig om tot zijn daad te komen, want de ‘hate-list’ wordt dagelijks bijgehouden en geactualiseerd.

De SPLC werd volledig in bescherming genomen door de regering-Obama en bouwde een de facto machtspositie waartegen men zich niet of nauwelijks kon verdedigen en al helemaal niet als voornoemde media-molochs er nog hun schepje opgooiden. Dat een stel ideologisch verblinde, haatdragende geitenwollen sokken zo ontstellend veel macht konden opbouwen was slechts mogelijk omdat enerzijds iedereen op die trein zat te slapen en anderzijds de bestuurder van die trein politieke bescherming geniet, ook nu nog, van de ‘deep state’ reden waarom zij geen grenzen kennen in hun haat jegens de andersdenkende wereld en mateloos veel schade konden toebrengen aan onschuldige ‘andersdenkenden’ in hun hoogmoed.

Gelukkig komt die hoogmoed ook eens voor de val, zoals SPLC merkte toen zij in hun blinde arrogantie het verkeerde slachtoffer selecteerden in de persoon van de Britse moslim Maajid Nawaz door hem op hun volstrekt arbitraire ‘hitlist’ van ‘anti-moslimextremisten’ te plaatsen!

Wie is Nawaz? Hij is een moslim die zich richt op bestrijding van extremisme van links, rechts en van  islamitische zijde, waarbij hij geen blad voor de mond neemt en bijvoorbeeld ook de Pakistaanse ‘grooming gangs’ het vuur aan de schenen legt met beschuldigingen aan hun adres en wegkijkende politici in Telford:

‘Time and time again, they have found that British Pakistani and Bangladeshi South-Asian Muslim men, like me, have been involved in grooming underage white girls and targeting them in what I would describe as racially-motivated sexual assault. For fear of racism – the local politicians for fear of losing votes and police for fear of being sacked by those politicians – have been hiding this situation. Of course, this led to a national inquiry – we know that because the conclusions of that inquiry were the same,’

Omdat Nawaz met zijn stichting ‘Quilliam’ – gesticht in 2008, notabene door voormalige leden van de islamistische groep Hizb ut-Tahrir – zich tegen misdaad door moslims richtte werd hij door de ideologisch verblinde SPLC op de (s)hitlist van anti-moslimextremisten geplaatst, de zogenaamde ‘Field Guide’, terwijl hij zelf nota bene uit die hoek komt, maar het licht gezien heeft. Hij had de financiële spankracht om naar de Amerikaanse rechter te stappen en kreeg een schadevergoeding van $ 3,3 mln. toegewezen plus uitgebreide schriftelijke excuses en correctie in de pers.

Wie is deze SPLC en waar komt dit monster vandaan? Ik meldde al dat de wortels van de SPLC liggen in de bestrijding van de racistische KKK en ook vandaag de dag bestrijden zij neonazibewegingen en extreem rechtse organisaties, maar linkse terreur wordt door hen volkomen genegeerd, zelfs de door George Soros gesponsorde fascisten van antifa omdat hun botte geweld niet tot de criteria behoort voor de blacklist! Kortom, zij zijn slechts de ‘gedachtenpolitie’, de ‘hate-movement’  van Big Brother, dus publiceerden zij bijvoorbeeld het adres van een private conservatief identitaire groep zodat antifa daar twee uren later de boel kort en klein kon slaan. Wie geeft mij de definitie van ‘anti-hate-movements’ als elke schuimbekkende antifa-fascist zichzelf zo betitelt?

De SPLC heeft in de jaren ’70 ook goed werk verricht tegen de KKK, maar iedere analyse van ‘non-profit organisaties’ en liefdadige instellingen wereldwijd herkent het patroon dat deze clubs na beëindiging van hun taak zichzelf nooit opheffen omdat de verleiding om door te gaan met oneigenlijke activiteiten zo ontzettend groot is. Het moreel failliete D66 zou zichzelf ook al lang opgeheven moeten hebben, maar het Haagse  pluche betaalt goed…

In maart en april moest de SPLC ook al 4 artikelen schrappen vol met arbitraire beschuldigingen aan individuen maar zij gaan onverdroten verder want zij krijgen jaarlijks tientallen miljoen subsidie plus enorme giften van subversieve elementen als Soros terwijl zij zichzelf schandalige salarissen en pensioenen toekennen, die uiteraard nooit in gevaar mogen komen. Kortom, luilekkerland voor een stel opportunistische, haatdragende nietsnutten die met hun neus in deze zeldzaam grote berg boter zijn gevallen en alles wat ook maar een beetje rechts is met hart en ziel haten. Noem het extremisme en zet jezelf neer als arbiter van wat al dan niet acceptabel is in de samenleving  en je hebt een goed betaalde roeping.

Zo presteerden SPLC  employés het om de Republikeinse zwarte presidentskandidaat en neurochirurg Ben Carson als een “extremist” neer te zetten omdat hij Republikein is, dus van de bescherming van zwarten tegen de KKK naar de valse beschuldiging van ‘extremisme’ tegen een zwarte chirurg waar zij een puntje aan kunnen zuigen, maar radicaal links is kennelijk ‘alleen maar gewelddadig’ en komt dus niet op de lijst .

Toen de voornoemde ‘would-be’ moordenaar het kantoor van de Family Research Council in Washington, D.C. binnenliep deed hij dat puur op instigatie van de SPLC, maar de passagiers van de spreekwoordelijke trein sliepen heerlijk door terwijl de wissel werd omgezet van ‘anti-racisme’ naar ‘aanzetten tot geweld’. U weet wel, een ‘hate-crime’, behalve als links schuldig is.

De rechterlijke beslissing van de afgelopen dagen ten gunste van de moslimhervormer Nawaaz is daarom zo belangrijk, want ergens moet er een begin gemaakt worden met de ontmanteling van dit extreem-linkse bastion. Misschien dat politiek-correcte donors de schellen nu van de ogen vallen?

Het is toch te dol dat deze beunhazen een ex-moslimactivist op hun “Field guide to anti-Muslim extremists” durven te zetten omdat hij zich juist inzet tegen moslimextremisme? Niet alleen de correcte interpretatie van de islam is kennelijk het prerogatief van de SPLC, maar ook bepalen zij nu wie de islam al dan niet mag kritiseren; een natte droom voor linkse machtswellustelingen!

Ook de hier te lande bekende Ayaan Hirsi Ali moet het ontgelden, terwijl zij als moslim geboren is (en MaajidNawaz is ook nog steeds een moslim), hetgeen zelfs salonsocialisten aan het denken zou moeten zetten. Met andere woorden, deze blanke linkse extremisten zouden in feite zichzelf op hun ‘shitlist’ moeten plaatsen i.p.v. zwarten en moslims die niet in hun beperkte denkraampje passen, want zij scharen zich onvoorwaardelijk aan de zijde van de jihadisten die de dood van Maajid Nawaz en Ayaan Hirsi Ali beogen.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties