“Wegkijken” kan slecht voor de gezondheid zijn

Afgelopen week stond de Amerikaanse linkse leugenpers weer obligaat te schuimbekken, nadat Trump MS-13 gang-leden voor ‘beesten’ had uitgemaakt.  Door, zoals meestal, te kwader trouw te beweren dat Trump e.e.a. over Latino immigranten gezegd zou hebben – quod non – probeerden deze leugenaars daar een ‘fake-news’ slaatje uit te slaan. Uiteraard deden de lokale sufferdjes in Nederland braaf mee.

Afb: pixabay

Afgelopen week werd ook bekend dat Obama’s ministerie van justitie (DOJ) Trump’s campagne al maanden lang voor de verkiezingen bespioneerd had met geïnfiltreerde spionnen en met het afluisteren van telefoons, dit volgens de New York Times, de bijbel der goddelozen. Dit is een schandaal van epische proportie’s, groter dan Watergate. Wat was de reactie?

Nadat linkse media gedurende jaren elk woord van Trump op voorhand ontvingen met qualificatie’s als ‘ Hitler ’, ‘ jaren ’30 fascisme ‘ of ‘ bananen republiek dictator ‘ is nu de vraag waar de onomwonden publieke veroordeling  van de Stalinistische Obama, Lynch, Brennan, Clapper, Comey gang blijft. De eindeloze, geestdodende praatprogramma’s op Amerikaanse maar ook Nederlandse TV gaven niet thuis terwijl dit naar morele en juridische parameters een groter schandaal is dan Watergate, de Iran vs. Nicaragua-contra’s-gate of welk ander schandaal dan ook. Daarmee is het voor de MSM niet meer nodig om nog meer ‘fake nieuws’ te verzinnen, want hun politieke geborneerdheid is al vol voor het voetlicht geplaatst. Die linkse pers heeft voor meer dan een jaar de door de Democraten gefinancierde fictie gepousseerd van Rusland’s interventie in de Amerikaanse verkiezingen – uiteraard ten nadele van Hillary – en de niet bestaande dus nooit bewezen samenspanning der Republikeinen met de Russen waar ook een special prosecutor als Muller geen spoortje van kan vinden noch bewijzen.

Hier hebben wij echter een Democratische – ‘deep state’‘ – interventie van epische proportie’s in de Amerikaanse verkiezingen waar Putin jaloers op zou zijn!  De N.Y.T. meldt dat de F.B.I. bezorgd was dat hun interventie Trump’s claim over interventie, en zelfs verkiezingsfraude, momentum zou geven. Niet alleen de F.B.I’s Lisa Page, maar de federale overheid zat achter vier campagne-medewerkers aan omdat één van hen een interview gegeven had aan ‘Russia Today’, waarbij telefoons werden afgeluisterd maar ook een infiltrant werd geïntroduceerd om Trump’s campagne te bespioneren!

Het lijdt geen twijfel dat het Witte Huis volledig op de hoogte was, mogelijk zelfs actief hierbij betrokken, omdat de paranoïde Obama niemand vertrouwde (net als Putin, trouwens). De text-messages van Strzok en Page maakten dit ook duidelijk vanaf dag één, zo ook Susan Rice’s ‘C.Y.A.’-memo ten tijde van haar vertrek, dus met haar wist Obama zeker overal van af. Daar was op zich niets fout mee omdat elke president op de hoogte moet zijn van alle contraspionage, maar het probleem voor Obama wordt nu dat alles op volstrekt illegale wijze geschiedde in de context van een enorm Democratisch complot; de hamvraag is nu: ‘wist Obama dat en, zo ja, sinds wanneer wist hij dat…?’ De volgende vraag is: ‘ wie gaat de gevangenis in? ’

Die hamvraag vermijdt de N.Y.T. angstig maar wat hen wèl boeit is wie een prostituee had afgekocht die kennelijk Trump’s pad gekruisd had, maar verder is er geen enkele interesse in de vraag wanneer Obama erachter kwam dat de F.B.I. zijn – mogelijke – opvolger bespioneerde.    Let wel, de Democraten wringen zich nu in alle bochten om te ontkennen dat zij dit criminele complot geënsceneerd hebben en dat Obama gebruik maakte van illegale wiretaps, verklikkers en infiltranten in flagrante strijd met de wet.

James Comey hield dit voor meer dan een jaar verborgen voor het Congres, maar de hele linkse kliekbreekt bijna hun nek van het krampachtige wegkijken.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties