Een wereld vol van onbegrip

Toon Hermans zei eens : “er gaat een wereld vol onbegrip voor mij open”… Dat Toon niet vooruit kon kijken tot april 2018 is evident, waar de felschijnende lichten van twee leden van onze 2e Kamer, Sjoerd Sjoerdsma (van de meest anti-semitische partij in Nederland) en Joel Voordewind (van de notabene pro-Israel CU) kennelijk te weinig te doen hebben (logisch als jij alleen maar stemvee bent).

Wikimedia-commons, Rob C. Croes

Zij bedachten daarom een spelletje naar analogie van de viaducten die op de Veluwe ertoe dienen dat het wild kan migreren van de ene kant van een snelweg naar de andere.

Deze twee laagvliegers willen nu Israel in twee delen snijden door de aanleg van een wildviaduct voor Palestijnen, zodat Hamas makkelijker wapens van Gaza naar de westelijke Jordaanoever kan smokkelen dan via de tunnels naar Israel die zij nu bouwen met onze ontwikkelingshulp (als die tenminste niet opgaat aan een business-jet type Boeing 737 van een kleine € 90 Mln. voor het mannetje Abbas van al Fatah die niet langer genoegen neemt met zijn kameel).

Dat er gisteren een top-gangster van Hamas, die kennelijk bij mw.Kaag (uiteraard D’66) op bezoek was, zelfs op de publieke tribune van de 2e Kamer zat is hen kennelijk ontgaan, anders had hij meteen met de Israëlische ambassadeur kennis kunnen maken “die wel oren had naar dit briljante initiatief” van onze beide genieën….  Ambassadeurs schoppen niet gauw iemand letterlijk de deur uit.

Weten deze twee druiloren eigenlijk wel wat hun jobdescription in de 2e Kamer inhoudt i.p.v. deze oerdomme windowdressing?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties