Wie is er nu eigenlijk de baas in Nederland?

De Rotterdamse burgemeester Abutaleb wordt al maanden bedreigd door de gedegenereerde haatbaard Jneid die hier te lande de rol usurpeert van het PvdA duo Melchert en van Dam, die mijns inziens destijds instrumenteel waren in de laffe moordaanslag op Fortuyn, zoals de onverantwoordelijke dwaas Pechtold ook zijn uiterste best doet om Wilders en Baudet vogelvrij te verklaren.

Afb: screenshot Nieuwsuur op Youtube.

Kennelijk heeft Jneid het hier zo naar zijn zin dat hij geen enkele gêne kent in zijn uitspattingen, terwijl onze bezielende leider Rutte pleit voor aanpak – zelfs ‘harde aanpak’ – van deze dolle hond o.g.v. expliciet filmmateriaal dat al maandenlang circuleert. Het toeval wil dat in het geborneerde denkraampje van het D’66 O.M. slechts plaats is voor Wilders en niet voor een omkering der rollen.

Wat zegt de bezielende leider Rutte?  ‘Aanpakken en opsluiten. Mijns inziens heeft het OM genoeg gronden om deze man op te pakken. Op basis van een veroordeling moeten we dan kijken hoe we zijn paspoort af kunnen nemen.’ Rutte pleit niet voor een wetsaanpassing. ‘Volgens mij hebben we met een veroordeling voldoende grond om deze man uit te zetten.’ Fawaz heeft naast de Nederlandse ook de Syrische nationaliteit.

Koene taal voor iemand die al jarenlang te beroerd is geweest om bij Putin de radargegevens van de fatale MH-17 vlucht op te eisen, want dat zou hij pas doen op verzoek van het O.M., dus die nauwe samenwerking zal dit keer ook wel een groot succes worden.

Na deze omkering van de rollen moeten wij ons bezinnen op wie hier eigenlijk de baas is! Slappe en ideologisch verdorven bewindslieden als Asscher zijn deze muslim extremisten de laatste jaren tot grote steun geweest door enerzijds niet in te grijpen en anderzijds wèl de Sharia-subsidiekraan wijd open te houden, net als in Amsterdam. Fellow-travellers als Penthouse en Klaver willen niets anders.

In de 2e Kamer heeft een mannetje als Kuzu zijn PvdA lesjes goed geleerd en pretendeert nu, na enig succes op gemeentelijk terrein, niet alleen iedere vorm van verplichte inburgering apert te weigeren maar ook nog eens eisen te gaan stellen door – onder het obligate, linkse (lees:neo-marxistische) banier der professionele “slachtoffers” – de integratie der Turken (en daarmee impliciet andere islamieten) formeel een volledig halt toe te roepen, uiteraard zonder enige reactie van het ruggegraatloze Binnenhof op wat, in feite, puur Turks ‘powerplay’ is waar onze polderaars niets van begrijpen.

Dit is een significante stap op weg naar islamisering van een gevaarlijk mannetje dat bij aanvaarding van zijn ambt een eed heeft gezworen die hij met voeten treedt, maar met D’66, GL en PvdA heeft hij voldoende gedogers resp. medestanders om een paralellle maatschappij te creëren, het begin van het einde zoals de Zweden terdege beginnen uit te vinden.

Interessant in die context is dat in Engeland, het land dat het verst op weg naar de islamisering is gevorderd, nu eindelijk politiek ongeïnteresseerde, doodgewone Engelsen de straat op gaan om te protesteren tegen de islam-terreur. Engeland is dankzij de miljoenen Pakistani’s en de volstrekte blindheid, zo niet zelfingenomenheid, van Westminster in handen van meer dan 250 (illegale) Sharia rechtbanken (o.a.eerwraak, veelwijverij, genitale mutilering van jonge meisjes),  maar eindelijk begint, mondjesmaat, enig verzet onder de Engelse bevolking te ontstaan. In de afgelopen dagen zijn in Birmingham de eerste duizenden ‘volstrekt normale’ Engelsen de straat opgegaan om te protesteren tegen de wurgende greep van de voortschrijdende islamisering.  Mainstream pers is uiteraard ‘mum’, maar Birmingham is de 2e stad in Engeland, dus voor het land en ook voor ons wellicht relevant.

U hoeft geen doemdenker te zijn om tot de conclusie te komen dat Engeland, Zweden, Duitsland en Frankrijk al dermate zwaar ondermijnd zijn dat zij een ‘point of no return’ hebben genaderd. Ik heb het in de laatste 25 jaren in de practijk gezien in Engeland en Frankrijk, waar nu – eindelijk – een beweging van honderden intellectuelen aan de bel trekt over de rampzalige omvang van de islamisering, terwijl in Duitsland de CSU – eindelijk – lijnrecht tegenover de CDU staat wegens Merkel’s onderdrukking van de discussie over de islamisering, de grote maatschappelijke splijtzwam die door de Sharia Partei Deutschland wordt gevoed.

Zou de opportunist Rutte nu eindelijk ook eens een beetje ruggegraat en visie kunnen tonen?

P.S: daags na het schrijven van dit artikel wordt mijn grote angst bewaarheid:

Grapperhaus “kan niets doen omdat de haatbaard nèt binnen de grenzen van de vrijheid van meningsuiting blijft”, dus men denkt aan nieuwe wetgeving…  Dit is een grof schandaal en ik wil hier uiteenzetten waarom.

W.v.Sr. 137 d is het gewraakte artikel dat hier niet in werking wordt gesteld uit pure politieke onwil!

Als Wilders “meer” of “ “minder Marokkanen” roept wordt het begrip Marokkaan door de D’66 rechters achteloos tot een “ras” gemasseerd (quod non ) om een stok te vinden om de hond te slaan.

Hier is een salafistische haatbaard, kortom de meest extreme der extremistische politiek gemotiveerde moslims, die – letterlijk in de context van de Koran – stelt dat Abutaleb zondigt tegen de Koran, hetgeen bij de hopeloos geborneerde, middeleeuwse clique waaraan Asscher, Pechtold en Klaver hun volle steun geven, het islamitische codewoord is om Abutaleb achteloos te vermoorden.

Dat de stakkers als Grapperhaus nu pretenderen om nieuwe wetgeving nodig te hebben is een gotspe, want iedereen in Nederland die kan lezen en schrijven weet langzamerhand hoe primitief de Koran is en hoe nietsontziend.

Moeten wij nu tolereren dat zo’n ellendige haatbaard zich zit dood te lachen om ons terwijl hij feitelijk al het startsein heeft gegeven voor een moordaanslag?  Zijn wij nu allemaal gillend gek geworden?

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5 jaren geleden

***Na deze omkering van de rollen moeten wij ons bezinnen op wie hier eigenlijk de baas is! Slappe en ideologisch verdorven bewindslieden als Asscher zijn deze moslim extremisten de laatste jaren tot grote steun geweest door, enerzijds niet in te grijpen en anderzijds, wèl de Sharia- subsidiekraan wijd open te houden, net als in Amsterdam. Fellow- travellers als Penthouse en Klaver willen niets anders.*** Aldus Ronald Dunki.

De uit het uitstekende hout gesneden heer Dunki, heeft de spijker op/in de meest psychisch zieke hoofden geplaatst. Lodewijk Asscher, Jesse Klaver en Alexander Pechtholt én de karakterloze Mark Rutte.

Deze zinnen:” 1. Zou de opportunist Rutte nu eindelijk ook eens een beetje ruggengraat en visie kunnen tonen?

P.S: daags na het schrijven van dit artikel wordt mijn grote angst bewaarheid:

2. Grapperhaus “kan niets doen omdat de haatbaard nèt binnen de grenzen van de vrijheid van meningsuiting blijft”, dus men denkt aan nieuwe wetgeving… Dit is een grof schandaal en ik wil hier uiteenzetten waarom.

3. WvStr. 137d is het gewraakte artikel dat hier niet in werking wordt gesteld uit pure politieke onwil! ***

Immers: de politieke onwil is gebaseerd op “Het Project Europa” dat op luchtkastelen is gebouwd door betweters, dromers, opportunisten en vooral op “labiele” geesten die nu eindelijk een baan hebben, zoals “Cicilia Malmström, Jaen Claude Juncker, Dimitris Avramopoulos, Frans Timmermans en Mario Draghi, dewelke ernstige kritiek kreeg van Richard Koo, Amerikaanse econoom, dat het beleid van de Centrale `banken van de VS én Europa irrelevant en gevaarlijk is. Richard Koo zei:” Het is zo stupide, dat ik niet eens weet of de economie het uiteindelijk overleefd”.

De volgende zin van Dunki past exact in mijn denkpatroon.” ***Dat de stakkers als Grapperhaus nu pretenderen om nieuwe wetgeving nodig te hebben is een gotspe, want iedereen in Nederland die kan lezen en schrijven weet langzamerhand hoe primitief de Koran is en hoe nietsontziend.***

En……. de huidige politieke ONWIL is NIETSONTZIEND, zowel in Nederland als wel in Europa als geheel, en, zeker in Brussel. Immers: De Europese immigratie- politiek is zo ongelooflijk ziek van karakter, dat een omschrijving daarvan bijna niet meer mogelijk is.

Immigratie is een ramp gebleken en de Centrale Banken zijn gevaarlijk én hun beleid is “Stupide”.
Als “we” alle feiten opeen stapelen dan is het resultaat…. CHAOS.
*** Zijn wij nu allemaal gillend gek geworden?*** “We zijn machteloos gemaakt en dan worden we gillend gek”.

reageerbuis
5 jaren geleden

Graag Melchert in Melkert veranderen! Verder goed gezegd.

r.dunki
5 jaren geleden
Antwoord aan  reageerbuis

Sorry, ik kon de naam kennelijk “niet door de strot krijgen”.