Zwarte fietsen

We zullen nog raar opkijken wanneer een krant in geval van fietsdiefstallen ineens geen kleur van de fiets meer benoemt vanuit het principe dat ‘kleur er niet toe doet’. Dat zou gek zijn want wanneer we de gestolen fiets zoeken, dan is de kleur een belangrijke en herkenbare aanwijzing. Met mensen is dat anders. Pigmentverschillen mogen niet worden benoemd volgens de journalistieke elites wanneer het om mensen gaat.

Afb: pxhere.com

Ook voor Martin Bosma is de RAL kleur van daders ineens een item. Het journaal opende onlangs met de hilarische woorden dat “Een witte man in Las Vegas een aanslag heeft gepleegd”. Schande volgens de natie, want zomaar een kleur van de dader noemen: dat is toch werkelijk not done. Kul natuurlijk want de kleur van de dader wijst meteen ook enigszins naar de aard van het geweldsdelict. Wat dat betreft, en zeker in het geval de dader gezocht wordt, is de huidskleur zeker niet onbelangrijk, evenals de kleur van zijn broek, shirt, schoenen of fiets. In dit geval ging het dus om een ‘witte’ man, hetgeen vermoedelijk wijst op een blanke man die, lijkbleek van de spanning dood en verderf zaaide in Las Vegas. Nieuws was het natuurlijk wel want de man week af van het ‘standaard dader profiel’.

Wanneer een moslim een jihadistische aanslag pleegt dan wringt ieder nieuwsmedium zich in allerlei bochten om het woord ‘moslim’ te vermijden. Merkwaardig, want veel van dergelijke aanvallen op argeloos publiek gaan veelal vergezeld van de kreet “Allahu Akbar!” hetgeen bepaald niet tot de vocabulaire van het Staphorster taalgebied gerekend kan worden. Maar klaarblijkelijk heerst er een zekere omgangscode om specifiek die aanwijzing zo lang mogelijk verborgen te houden. Moslims zijn een minderheid, het werkt stigmatiserend, ze hebben het al zo moeilijk, zitten in een sociale achterstandssituatie, enfin: u kent het riedeltje inmiddels. Vreemd, want een moslimse troela die van huis uit de boodschap meekrijgt om een middeleeuwse hoofdbedekking te dragen, komt nu eenmaal lastiger aan het werk dan een frisse meid die de religie thuis laat. Daarom hebben gereformeerde en joodse meisjes eerder werk dan de moslima’s.

Laten we alles maar gewoon benoemen zoals het is. Als uw zwarte fiets gestolen is dan mag u gerust zeggen dat die fiets zwart is. Zoeken ze tenminste niet naar een witte.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Als mijn bakfiets gejat wordt moet ik niet zeuren, ‘after all, that’s life’. Als de fiets van een moslim gejat wordt is er plots geen 2 weken wachttijd maar blijft het politiebureau ’s avonds open met ‘koek-en-zopie, voorgedrukte aangifte-formulieren en uiteraard zijn er de inmiddels nog nauwelijks van elkaar te onderscheiden, op afroep beschikbare, linkse advocaat en de behulpzame haatbaard die vertellen waar het kruisje gezet moet worden.

Daarna loopt het door politiek correcte terreur bange, dus onprofessionele, justitiële apparaat zich het vuur uit de sloffen om te bewijzen dat het vooral niet racistisch is. Deze linkse brainwashing creëert en bespeelt graag dergelijke onderling verdeelde groepen zodat de communistische klassestrijd tenminste weer eens nieuw leven kan worden ingeblazen en heeft in de moslimbevolking een naief factotum gevonden.

Wat zij niet graag zien is dat individuële moslims met succes ‘inburgeren’ , Nederlands spreken en een positieve bijdrage aan de samenleving leveren, want wie wordt er dan eigenlijk nog gediscrimineerd door de ‘boze, hetero, racistische witte mannen’?

Naieve Moslims zouden zich ook eens meer moeten realiseren hoe perfide zij als collectief gemanipuleerd worden door de PvdA/D’66/G.L. salonsocialisten die hen wijs maken dat zij racistisch bejegend worden en gediscrimineerd worden zodat zij geen topjobs krijgen.
Dit terwijl zij zich zelf agressief opstellen naar geseculariseerde, wèl succesvolle ras- en geloofsgenoten die zich ondanks de Islam als individuën hebben ontwikkeld en zo die manipulatieve kuddegeest van de (haat-)mullahs en idem salonsocialisten ontstegen zijn.

Moslims moeten zich ook realiseren dat de illusoire, politiek correcte scheiding tussen de politieke, fascistische Islam en illusoire ‘vredelievende’ Islamieten slechts denkbaar wordt zodra zij hun ideologie meer als een privé aangelegenheid gaan beschouwen i.p.v. de domme en agressieve collectiviteit die hen op het thuisfront van kleins af aan met de paplepel wordt ingegeven.

Manipulatieve salonsocialisten hebben gemeen met haat-mullahs dat zij muslims iedere kans willen ontnemen zich aan de oppressieve kuddegeest van Islam te onttrekken en hen vooral dom te houden, elk uit eigen benepen motivatie. En zo valt de NOS door de mand…