Prikbord nr 672

Een bedrijf dat ‘zaken’ doet met corrupte ambtenaren in Ivoorkust om van een scheepslading gif af te komen, is natuurlijk een criminele organisatie. Dat ze een forse schadevergoeding hebben betaald had voldoende moeten zijn om ook enkele vermeende slachtoffers te compenseren.

Nu er echter sprake is van 100.000 ‘slachtoffers’ die nagenoeg allemaal met vervalste bewijzen geld willen zien, blijken Nederlandse advocaten zich niet te schamen om aan deze poging tot oplichting mee te werken. Natuurlijk niet op persoonlijke titel, maar namens hun kantoor.  Doch een andere advocaat die van de Nederlandse (!) overheid geld ontvangt om 210 schadeclaims in te dienen, is naar verluidt nog niet echt aan het werk gegaan. Twijfelt deze aan de rechtmatigheid of wordt hier gewoon de belastingbetaler getild? Misschien moet de definitie van een criminele organisatie eens wat meer worden toegesneden op advocaten- en accountantskantoren.

Milieubelasting

Vrachttransport is geen pretverkeer; er zal dus geen meter minder worden gereden bij een nieuwe belasting per kilometer. Doch de milieumaffia zal de opbrengsten wel opeisen, tenzij alleen dieselauto’s worden belast door een hogere brandstofprijs en dan tegelijk de kosten van filters worden verlaagd. In ieder geval wordt zo gestimuleerd dat ook voor vrachtauto’s benzinemotoren de voorkeur zullen krijgen, liefst gecombineerd met een verlaging van de wegenbelasting. Op die manier kan tevens een overbodige kilometerregistratie worden vermeden.

Nieuwe geldstroom

Advocaten en deradicaliserings’deskundigen’ pleiten voor allerlei voorzieningen in plaats van terugkerende IS-strijders en hun gezinnen het paspoort te ontnemen. Het doet denken aan de Belgische terrorist die op verzoek van Amnesty International en een stel activisten werd vrijgelaten uit een Iraanse gevangenis om vervolgens mee te doen aan de aanslagen in België en Frankrijk.

Waarom criminele ouders met gehersenspoelde kinderen naar Nederland moeten worden gehaald voor ‘behandeling’, berechting en een uitkering is een raadsel, tenzij er een nieuwe geldstroom moet komen nu de falende neporganisaties (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht) worden doorgelicht. Intussen gaat de indoctrinatie hier gewoon door in bepaalde scholen, moskeeën en politieke kringen.

Paniek zaaien

Hoewel een hele generatie is opgegroeid met de Koude oorlog, kernwapens, dreigende taal en terreur tegen de eigen bevolking in schurkenstaten, doen sommige media net alsof Noord Korea pas gisteren raketten heeft ontwikkeld en morgen een kernwapen heeft ‘uitgevonden’. Alleen Europa heeft het niet willen zien en geeft nu Trump de schuld voor de ‘nieuwe’ dreiging waarmee hier de onwetende bevolking – inclusief schoolkinderen –  in paniek wordt gebracht . Merkwaardig dat de harde woorden van Kennedy aan het adres van Moskou, tijdens de Cubacrisis, altijd zijn geprezen.

Trumpeffect

Het effect van Trumps ondiplomatieke woordkeuze is reeds zichtbaar in de reacties en ontmaskering van het regime in Noord-Korea, China, Turkije, Iran, Rusland, Venezuela en Brussel. Het is daarom jammer dat Trump het Koerdische referendum niet steunt, evenals de Catalanen. Want ook Spanje en Irak zijn schurkenstaten met een hoge graad van corruptie, machtsmisbruik en politieterreur.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

@ ” Misschien moet de definitie van een criminele organisatie eens wat meer worden toegesneden op advocaten- en accountantskantoren.”

Groot gelijk, maar waarom ook niet op de aanmatigende, politiek correcte vertegenwoordigers van het Haagse ‘kartel’ die hun positie zo misbruiken voor hun ideologische faux-pas?