Al-Aqsa moskee in Jeruzalem predikt Jodenhaat

Van de politiek-correcte media krijgt we consequent te horen dat het Arabisch-Israëlische conflict een gevolg is van onenigheid over grenzen – of zelfs van de bouw van wat huizen voor Joden. De werkelijke oorzaak – al honderd jaar – krijgt u niet te horen: de Palestijnse en moslimse afkeer van mensen van andere religies in het algemeen en de Joden in het bijzonder.

Mohammed Ayed. Afb: Youtube / Memri

Zelfs niet nu de afgelopen jaren steeds zichtbaarder wordt dat die afkeer – en het daarmee gepaard gaande geweld – vrijwel het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika te gronde richt. Terwijl die haat toch niet moeilijk te vinden is, bijvoorbeeld in uitzendingen van de Palestijnse televisie en van de moskee op de Tempelberg.

Die haat wordt zelfs uitgedragen op een islamitische ‘heilige plek’ (de Tempelberg waar de twee Joodse tempels hebben gestaan) ter gelegenheid van de islamitische ‘heilige maand’. Het is onversneden Jodenhaat en de innige wens van een tweede Holocaust.

De Palestijnse islamitische prediker sjeik Muhammad Ayed haalt stevig uit in een preek ter gelegenheid van de Ramadan:

“Luister naar wat een van de Joodse samenzweerders zei – een van de Wijzen van Zion, zijn naam van wie was Oscar Levy. In ‘de protocollen van de Wijzen van Zion’ (*) zei Oscar Levy, volgens de kaft van de tweede druk: ‘Wij, de Joden, zijn de heersers van de wereld. Niemand anders. Wij maken haar corrupt.’

Hij erkent dat zij de meesters van de wereld zijn en degenen die haar slecht maken. Hij zegt dat zij allemaal achter dit streven staan en er aan meewerken.

Zij zitten achter al het geweld in de wereld.
Zij veroorzaken alle doden, alle slachtpartijen.

Allah zegt over hen en over de meerdere goden dienende christenen: ‘De joden en de christenen zullen nooit tevreden zijn over jou, tenzij jij hun religie neemt”.

(*) Antisemitische vervalsing van de Russische geheime dienst in de tijd van de Tsaren.

Beelden van deze en andere haatpreken in de Al Aqsa moskee zijn volop te vinden op op het youtubekanaal van Memri.

 

Uitzending van de Palestijnse televisiezender Adwa (onder controle van Fatah) op
29 februari 2017.

 

Hieronder de vertaling van bovenstaand filmpje, wat de werkelijke bedoelingen van de Palestijnen volstrekt duidelijk  maakt:

Presentator:

“Beste kijkers, onze vraag is vandaag: bent u optimistisch over de verkiezing van de Amerikaanse president Trump?”

Palestijnse vrouw:

“We stellen altijd onze hoop in Allah. Dit is het beloofde land. De Joden denken dat het aan hen is beloofd. Maar wat hen werkelijk is beloofd, is dat zij [hier] verzameld worden, zodat zij door een goddelijk besluit uitgeroeid kunnen worden.”

 

Bron: Likoed Nederland

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
6 jaren geleden

De dagelijkse brainwashing der Islamieten – van kleins af aan – leidt tot dit soort blinde, ingekankerde en primitieve haat en agressie.

De bron van al dit kwaad, de Koran, kan slechts onderscheiden tussen gelovigen en ongelovigen en voor de laatsten zijn er liefst 25 expliciete geboden om hen te doden, naast aansporingen tot hun slavernij en God weet wat nog meer aan achterlijke agressie.
Hieruit blijkt ook het grote verschil tussen Jezus en en een primitieve warlord als Mohammed die als einddoel voor de intolerante Islam de absolute wereld suprematie stelt, zonder enige compassie of consideratie!

Dat is de Islam zoals die zich vandaag de dag in Nederland manifesteert in de Salafistische “zuivere leer”, die door nihilisten als Asscher – en al lang geleden diens grote CDA-voorganger “Mr.Sharia-Donner” – werd en wordt omhelsd, zoekt niets anders dan genadeloze, niets ontziende wereldsuprematie, maar onze verraderlijke nihilistische clique in Den Haag wordt helaas (nog steeds) niet door de kiezers afgestraft.