Volks-verlakkerij in de Volkskrant

“De Nederlandse overheid kan minder adequaat ingrijpen bij oplopende maatschappelijke spanningen doordat het structurele overleg met inspraakorganen van minderheden is afgeschaft. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken)”. Dat schrijft Janny Groen op de voorpagina van de Volkskrant van 27 februari j.l.

Prof. dr. David Pinto.

Toegegeven: dagelijks een beetje nonsens lezen is best te doen, maar zóveel nonsens in één artikel is teveel voor een weldenkend mens. Het door Janny Groen opgevoerd ‘onderzoek’ is niet verricht door gekwalificeerde wetenschappelijke onderzoekers, maar door het adviesbureau De Bunt, onder leiding van Ilhan Kacem, lid van de PvdA (dus partijgenoot van de minister die de opdracht verstrekte) en bovendien van Marokkaanse herkomst. Deze club wordt vaker door de PvdA gedirigeerd naar opdrachten die miljoenen euro’s opleveren en slechts één maatgevend kenmerk hebben: er is belastinggeld op te slurpen dat wordt opgebracht door ons allen, de belastingafdragers. Bovendien is  de uitgebreid opgevoerde ex-ambtenaar Walter Palm opmerkelijk genoeg lid van dezelfde club (PvdA).

Natuurlijk concludeert dat ‘onderzoek’ dat ons land terug moet naar het in de watten leggen, het ‘doodknuffelen’ van allochtonen en met name Turken en Marokkanen. Wat verwacht u anders: aan n.b een Marokkaan met belangen in die tak van sport vragen of we misschien wat extra geld in het klaarblijkelijk onverzadigbare allochtonencircuit zouden moeten pompen. Dat is nu precies wat wordt bedoeld met het Marokkaans gezegde: “Hond, wie gaat voor je getuigen? Mijn staart mijnheer”, zegt de hond.

Lang geleden, zaterdag 18 juni 1988 om precies te zijn, schreef ik een uitgebreid stuk in de Volkskrant waarin ik het concept ‘doodknuffelen’ van migranten introduceerde als belangrijke oorzaak voor het falend ‘minderhedenbeleid’. Ik werd bedolven onder de kritiek en zou mij moeten schamen. Sommigen meenden dat ik het eigen (Marokkaanse) nest bevuilde, en weer anderen meenden ‘Der ewige Jude’ in mij te ontdekken. Nonsens: logica en inzicht geboden mij te noteren wat zich voordeed. Het doodknuffelen van allochtonen zorgt ervoor dat zij nooit of te nimmer hun premoderniteit kunnen inwisselen voor de moderniteit. Het dwingt hen in de positie van hulpbehoevende ‘handophouders’ waar de PvdA jarenlang dankbaar electoraat uit heeft kunnen putten en waar de imams, wat steeds opzichtiger blijkt, succesvol kunnen rekruteren. De politiek zorgt dat ze net genoeg hebben om rond te komen en de religie voorkomt dat zij wijzer worden. Herkent u het?

Janny Groen is inmiddels een vrij bejaarde vrouw onder de scribenten van de Volkskrant en beschikt over precies dezelfde informatie als die ik hierboven heb weergegeven. Zij schroomt evenwel niet deze schaamteloze reclame voor de integratie-industrie zonder blikken of blozen op de voorpagina van een krant te laten plaatsen die pretendeert objectieve nieuwsgaring te publiceren. Wat krijgt zij ervoor terug eigenlijk: wordt dat straks ook nog ‘objectief weergegeven’ op de voorpagina?

Het is een grove schande dat de Volkskrant zich voor deze socialistische roofpraktijken leent.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
7 jaren geleden

Wat kan je anders verwachten van linkse “kwaliteitsmedia” ?

SOCIALISM:
A GREAT IDEA……
‘TIL YOU RUN OUT OF OTHER PEOPLE’S MONEY.

a s n den haan
7 jaren geleden

IK zie het als een subsidie-jihad en uitkering-jihad waar de PvdA lustig aan meewerkt
en probeert zo stemmen te winnen uit de groep zogenoemde slachtoffers van Marokkaanse
en Turkse afkomst.
Ondanks alle ellende in Nederland en in de wereld zal naar mijn overtuiging de wal het schip gaan keren.

Alphons Mantel
7 jaren geleden

Waarom gaf de overheid paspoorten aan Turken en Marokkanen ?
De kosten zijn 7 miljard euro jaarllijks , naast de systematische keuze tot moordkansvergroting op alle niet-moslims