Nederland is niet van u alleen?

De salafistische As-Soennahmoskee in Den Haag haalt uit naar Geert Wilders. De politicus vergeleek zondag in zijn interview op WNL moskeeën met nazitempels. ,,Dit is gevaarlijk en maatschappelijk onverantwoord”, schrijft de stichting onder de kop ‘Advies aan Wilders’ op zijn  website Al-Yaqeen.

“Moskeeën gelijkstellen aan nazitempels in tijden waarin biddende moslims in moskeeën worden doodgeschoten, is de wereld op z’n kop”, aldus het bestuur. “Je zou denken dat de terroristische aanslag in Quebec (Canada) de mensen leert dat iedereen, ongeacht kleur, afkomst of religie, het slachtoffer kan worden van onverdraagzaamheid en haat, maar sommige mensen zijn kennelijk moeilijk te overtuigen of willen niet overtuigd worden”. Naar aanleiding van de aanslag eind januari op een moskee in de Canadese stad Quebec besloot het islamitische gebedshuis aan de Haagse Fruitweg de deuren tijdens het gebed voortaan te sluiten. De islam vergelijken met nazisme getuigt volgens de salafistische moskee van “een onvoorstelbaar onbegrip en minachting voor de werkelijkheid”. “Het klopt dat de fase waarin de islam zich nu bevindt iets weg heeft van de tijd van de nazi’s, maar dan niet in de rol van dader maar juist van slachtoffer. De moslims vertonen op dit moment duidelijke overeenkomsten met de joden voor de Tweede Wereldoorlog, die zwartmakende nazipropaganda moesten ondergaan”.

“Meneer Wilders, Nederland is niet van u alleen”, zo luidt de instructie van de salafisten in Den Haag.

as-soennah

Het ‘Zwitserleven gevoel’ van As Soennah. Afb: pixabay

Je moet als moskeebestuur van notabene juist die salafistische moskee in dit democratische land toch  een behoorlijke plaat voor je hoofd hebben als je zoiets durft te opperen. De voormalig imam van de moskee riep op om onder andere Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali te vermoorden. Als geen andere clubs ook organiseren deze en andere salafistische ‘gebedshuizen’ aan de lopende band ‘congressen’ waar imams en andere dwalenden op uitnodiging de meest weerzinwekkende toespraken houden, waarbij zelfs Hitler nog een verlegen puber leek. Nog even en de Haagse salafisten schrijven de ruim 30.000 aanslagen wereldwijd na ‘nine-eleven’ toe aan de Staatkundig Gereformeerde Partij, alsof die onder leiding van Kees van der Staaij heimelijk streeft naar een Gereformeerde Staat.

Oorverdovende stilte

De afgelopen 13 jaar hebben de moslims in dit land nog niet één woord besteed aan de noodzaak voor Wilders om zich zware beveiliging te laten welgevallen. Die beveiliging is niet omdat Venlose katholieken het op de politicus hebben voorzien, maar dat is in het bijzonder vanwege doodsbedreigingen uit islamitische hoek. Toch blijft het daaromtrent oorverdovend stil in de Haagse As-Soennahmoskee. De vergelijking tussen de positie van moslims anno nu en de joden in de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw in Europa is helemaal te idioot voor woorden. Joden waren voorbeeldige burgers, pleegden geen aanslagen, roofden niet en maakten wijken niet tot voor Westerse stedelingen onveilig terrein.

Een aanzienlijk deel van de islamitische bevolkingsgroep daarentegen, laat zich vooral kennen als hoogvliegers in de misdaadstatistieken, een fors en uitgekiend beroep op allerhande uitkeringen, subsidies en toeslagen naast een voortdurende ‘eisende’ houding: ‘wij eisen recht-dit-en-recht-dat, wij eisen hoofddoekjes op school, achter de kassa of balie, wij eisen halal-eten op school, wij eisen gebedsruimte in ziekenhuizen, wij eisen….’. Echte Nederlanders eisen niks, zij bekommeren zich over hun plicht jegens de samenleving. Nooit horen wij iets over plichten van moslims in onze samenleving, wij horen slechts van islamitische plichten in het kader van de -zeer magere- religieuze component en zodoende het behouden van de bijbehorende achterlijkheid in cultuur en sociale opvattingen. Zij eisen het recht op sociale en culturele achterstand en wijzen de plicht tot zelfontwikkeling jegens onze superieure maatschappij en cultuur af en verkiezen daarmee als vanzelfsprekend een inkomen uit de portemonnee van de ander. Want werk eisen… Nou nee: daarvoor hebben we de moslimgemeenschap nog niet massaal op de barricaden zien staan. Bovendien zijn  de meeste Mohammeds nogal van de eisende soort en voor je het weet heb je een filiaal van de moskee achterin je bedrijfskantine.

De open brief aan Wilders van het bestuur van de As-Soennahmoskee toont het onbegrip van deze islamitische –zelfbenoemde- elites voor de Westerse waarden en normen. Vooral het onderscheid tussen religie en staat is een kwartje wat maar niet wil vallen in de moslimse reflex-automaat. Eerst doelbewust in de slachtofferrol kruipen, wijzen op de vermeende religieuze ‘rechten’ en vervolgens eisen, eisen en eisen.

Het aanwakkeren van haat jegens niet-moslims en het zegenen van veelwijverij zijn in het verleden speerpunten van het beleid van deze moskee geweest. Dat zij daarvan nadrukkelijk afstand nemen, ook van de 30.000 islamitische aanslagen in de laatste 15 jaar; daarmee zou ieder persbericht van deze club standaard moeten beginnen…

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.R. Girbes sr
7 jaren geleden

***Een aanzienlijk deel van de islamitische bevolkingsgroep daarentegen, laat zich vooral kennen als hoogvliegers in de misdaadstatistieken, een fors en uitgekiend beroep op allerhande uitkeringen, subsidies en toeslagen naast een voortdurende ‘eisende’ houding: ‘wij eisen recht-dit-en-recht-dat, wij eisen hoofddoekjes op school, achter de kassa of balie, wij eisen halal-eten op school, wij eisen gebedsruimte in ziekenhuizen, wij eisen…*****

De heer Nijhof heeft een snijpunt geraakt en daaruit blijkt de ziekelijke cultuur van Salafisten ( moslims) . Drs Rob Outkerk, Drs Rottenberg en Mr drs Wouter Bos waren het er over eens, in het Programma ” HUMAN” 16 februari 2017, dat de P.v.d.A. zich enorm heeft vergist. ter zake de Immigratie.
Nu zitten we dus met de grootste ellende…… en deze heren kunnen dus nu ook geen oplossing vinden.
Het is een Historische vergissing en dat zal ONS lang heugen.
Kijk, drs Geert Wilders krijgt steeds meer het gelijk aan zijn kant…………..!! Ook mr dr. Thierry Baudet meldde aan de linkse omroep, in Buitenhof, met de linkse betweter Witteman al presentator, dat de immigratie het GROOTSTE probleem is in Europa.
Nu, dat wisten wij ook al……….. maar de linkse kerk is kennelijk nog niet wakker genoeg om te begrijpen dat het ook werkelijk ERNSTIG is, behalve dus het “mea culpa” van Ooutkerk, Rottenberg en Bos.
Wat we ook schrijven…… het immigratieprobleem zal toenemen en dat is dodelijk.