Het kan geen seconde meer wachten

Wie deze dagen de kranten volgt over de afschuwelijke aanslagen in Brussel, wordt veelal ook geconfronteerd met de onverbeterlijke ‘Gutmensch’.  Volgens hen is het bittere noodzaak “de dialoog aan te gaan met de moslims”. Alsof een goed gesprek met de moslims  in Brussel die, hoe dan ook, de meest gezochte terrorist van Europa wekenlang schuilhielden zo’n gesprek zinvol invulling kunnen of willen geven.  Een voordeel heeft die oproep tot dialoog voor hen wel: het leidt de aandacht af van de werkelijke daders, namelijk de overheden en de talloze politici die onverkort oproepen tot de dialoog. Het ziet er naar uit dat de nabestaanden van de slachtoffers daarmee echter niet zoveel opschieten. Zij zijn al een spijkerbom verder in de strijd evenals de New Yorkers, de Parijzenaren, de Londenaren de Madrilenen en talloze anderen.

1280px-Manneke_Pis_van_Geraardsbergen

Manneke pis. Afb Wikimedia commons, labeled as free use

De slachtoffers en aanvallen door terreur zijn inmiddels ontelbaar. De formule is telkens dezelfde: Westerlingen worden aangevallen in hun eigen steden door telkens dezelfde types. Geïnspireerd door hun  geloof stellen zij alles in het werk om Westerlingen angst aan te jagen met gruwelijke aanslagen en liederlijke moordpartijen. Dat geloof is niet het Hindoeïsme, het Katholicisme of de Jehova’s Getuigen, of welke niet-islamitische smaak ook voorhanden is. Uitsluitend door de islam geïnspireerden en veelal ‘lichtgetinte medelanders’ maken zich schuldig aan dergelijke gruweldaden. Maar er voor uit durven komen is een andere zaak. Zo opperde het Turkse filiaal van Turkije in Nederland, de politieke Partij DENK van de gesjeesde PvdA leden Küzu en Oztürk, om 1.000 politieagenten vrij te maken om ‘disciminatie’ te bestrijden en dan vooral jegens moslims uiteraard. Je moet als moslim maar durven om zo’n 24 uur na de laatste doden door je geloof van discriminatie vanwege dat moslimgeloof gewag te maken. Een natte flubberscheet uit een verwrongen onderbuik: niets meer en niets minder. De media hebben inmiddels ook al een dagtaak gevonden in het goedpraten en downplayen van islamitisch geïnspireerd geweld. De VARA betaalt zelfs gaarne 2.500 Euro aan ‘deskundigen’ die in 20 seconden een mening verkondigen die past in het goedmenselijke wereldbeeld van naïviteit en onbenul, zoals in het programma van Jeroen Pauw. Zolang het de burger maar enigszins verklaarbaar kan worden voorgehouden.

Jarenlang is er al gewaarschuwd voor de onverenigbaarheid van volslagen middeleeuwse culturen met de moderne Westerse. Geen van de waarschuwende partijen kon de goedkeuring wegdragen van de Linkse Khmer. Van Janmaat tot Wilders: hoe we het ook wenden of keren: zij hebben gelijk gekregen en hun gelijk neemt met de dag toe. De terreur en de oorlog staan op de stoep. Nu blijkt ook nog eens dat één van de aanslagplegers door nota bene Turkije was uitgewezen naar Nederland, die vervolgens het sujet in vrijheid stelde. In één klap werd de onzinnige bijeenkomst van ‘politieke EU-leiders’ over de vluchtelingendeal met Turkije gereduceerd tot stof van vergetelheid. Wat een naïviteit en armoede van wegkijkende (en wegkwijnende)  politici. De Belg Guy Verhofstadt voorop, die het bestond om direct tot nog meer EU en dus nog meer ‘Brussel’ op te roepen.

Als ons iets overkomt, dan zijn onze eigen politici de schuldigen. De Tweede Kamer moet, evenals de EU, inderdaad drastisch verbouwd worden, want zij bouwen nu nog voort op de puinhopen van een moeizaam verleden en het vegoeilijken van schuld. Onze toekomst ligt niet in de eenheid door verscheidenheid. Onze toekomst ligt in de vastberadenheid. De vastberadenheid om pal te staan voor onze moderne waarden en normen die bewijsbaar succesvoller zijn dan de andere culturen. Anders kwamen die jaloerse armoedzaaiers immers niet uit hun holen om bommen te gooien op onschuldige burgers van een veel succesvollere maatschappij.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties