Geen korte rokken, geen polderlaarzen

Vrouwelijke baliemedewerkers van het gemeentelijk Stadsloket in Nieuw-West mogen niet langer in rokjes tot boven de knie of met knielaarzen op het werk verschijnen. Een teamleider op het kantoor heeft dat aan de werknemers geschreven omdat hij passende kleding achter de balie wil. Sommige dames bleken soms in rokjes te lopen die de billen amper konden bedekken.

Die teamleider heeft natuurlijk groot gelijk. Wie in een representatieve functie werkt, moet rekening houden met het publiek. En helaas is niet iedereen van heel korte rokjes gediend, wat ik overigens spijtig vind. Ik mag zelf tenminste graag naar mooie damesbenen kijken en ben nog geen enkele man tegengekomen die er misselijk van werd. Integendeel zelfs. Maar goed, Amsterdam heeft zich weer op de kaart gezet.

Neslihan Bedirhanoğlu. Foto: website Nieuw West

Neslihan Bedirhanoğlu. Foto: website Nieuw West

Indachtig dat een partij als de SGP mogelijk stiekem toch de laatste verkiezingen in de Hoofdstad had gewonnen, toch maar eens naar de samenstelling van de ‘Bestuurscommissie Nieuw West’ gekeken. En zie: daar vinden wij onder andere Neslihan Bedirhanoğlu en die zal wel niet in Vierhouten op de Veluwe zijn geboren neem ik aan, maar aanzienlijk verder naar het Oosten. Deze Neslihan is lid van de ‘Multicultureel Plus Partij’ in de stad.

Zij draagt geen korte rok; zij draagt een hoofddoek……

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties