Vervroegde burgeroorlog

Het kabinet koerst onverbiddelijk af op een vroege start van burgeroorlog; naast de onverantwoorde energiepositie en de snel ontsporende economie, overweegt het kabinet weer totalitaire coronamaatregelen.

De politiek moet vaart maken met voorbereidingen op een nieuwe coronagolf en nu ook discussiëren over gevoelige dilemma’s als vaccinatiedwang, coronapas en avondklok. Dat concluderen de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en tal van andere adviescolleges (zoals de Raad van State en de KNAW) vandaag in een gezamenlijk rapport. Volgens deze ‘adviescolleges’ is er “geen tijd te verliezen bij de voorbereiding op een nieuwe coronagolf.” Onderwerpen zoals vaccinatiedwang, een coronapas en de avondklok moeten snel weer op de agenda komen beweren tal van deze ‘adviesraden’ in een nieuwe ‘rapportages’. De aanval op het volk kortom, wordt met verhevigde inspanningen opgevoerd en wat de precieze politieke achtergrond van de personele inhoud van al die ‘adviesraden’ eigenlijk is moet later beslist nog eens duidelijk worden.

Het enige wat nu wel vaststaat is dat het de carrièrepolitici niet te doen is om het welzijn van de samenleving. Corona stelt, als bedreigende ziekte, geen bal meer voor en alle heisa daaromtrent was een leuk speeltje voor politiek en media.

Waar het op uit draait

Eerder concludeerde de Raad van State al dat de wettelijke gereedschapskist te klein zou zijn: in de voorgestelde wijziging van de Wet publieke gezondheid ontbreken vooralsnog ingrijpende middelen als de schoolsluiting, het coronatoegangsbewijs en de avondklok. In goed Nederlands is dat dus een geconstateerd gebrek aan maatregelen om de burgers in dit land te ontdoen van wat op 5 mei 1945 de norm is in dit land: vrijheid. Politiek en adviesraden zetten nu vol in op vrijheidsbeperkende maatregelen die met volksgezondheid totaal niets van doen hebben. Dat wijkt niet af van andere hoaxes, zoals het klimaatprobleem, het milieuprobleem of het vluchtelingenprobleem. Allemaal problemen die een gemiddeld gezin binnen een dag kan oplossen.

Ronald Plasterk constateerde dat “de elite de aanval op het volk heeft ingezet” of woorden van gelijke strekking. Het wordt tijd dat het kwartje valt onder meer geledingen van de samenleving, want we hebben het niet meer over elite, maar over een gezelschap criminele heersers.

Dat zal wel weer verkeerd klinken, maar hun handelen heeft er alle schijn van; crimineel.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
6 maanden geleden

Onze vrijheid zijn we kwijtgeraakt, alle macht en geen verantwoording zit nu bij de regerende kaste met als grootste supporters de topambtenaren die geen inhoudelijke kennis meer hebben en alles moeten doen om in het gevlei te blijven.
De energievoorziening is geheel stukgemaakt voor alle verkeerde redenen en een schaars (dus duur) goed geworden.
Woningen zijn schaars dus duur geworden, iedereen weet waarom maar mag niet hardop gezegd worden.
Door onbeperkt geld bijdrukken is de euro ook haar waarde verloren.
Nu nog de voedselvoorziening kapotmaken en het volk kan nog eenvoudiger gemanipuleerd worden.
Al deze zaken kunnen elk aanleiding zijn tot onrust op grote schaal.
Gaat niet lang meer duren.

Koddebeier
6 maanden geleden

Weg met deze dictatuur !!

Hans
6 maanden geleden

Al deze “adviesraden” of hoe ze ook mogen heten draaien wat de kartelpolitici vragen.

Maurits Campert
6 maanden geleden

Plasterk en Girbes hebben gelijk. Er is iets grondig mis met ons management. Maar hoe en wat te doen?

6 maanden geleden

Ik ben blij dat ook de heer Nijhof tot het besluit komt dat we Nu in Den Haag, het Binnenhof, te maken hebben met criminele heersers . Thierry Baudet , noemde de huidige regering” krankzinnig” en hij al enkele jaren geleden ons waarschuwde voor een “” totale controle”” op de bevolking, opgelegd door Rutte en zijn trawanten . Nu heel langzaam de bevolking “” wakker”” begint te worden zou hèt politieke tij wel eens kunnen keren . Kunnen schrijf ik . Waarom??? Omdat de vriendjes politiek zich bij de bevolking heeft “” ingevreten”en dat deel wil dat graag zo houden . Dat betekent dat een deel van de bevolking op een dictatoriaal regime stemt “” omwille van de smeer”” ( geld ) en daarmede ook hun vrijheid inruilt voor “ de pecunia””. Dat gedrag is niet nieuw of opzienbarend. Generaal Franco ( Spanje) heeft dat ook uitgebuit , tot aan een burgeroorlog toe , en daarbij geholpen door de fascistenleider Hilter. Immers : Ook Nederlanders hebben zich in de Tweede Wereldoorlog aangesloten bij de Waffen SS en de NSB-ers waren de mentaal zieke meelopers . Dit kabinet koerst af op een vroege start voor een burgeroorlog, aldus de heer Nijhof . Dat ben ik met hem eens…….. maar hoe betrouwbaar is het leger en de Politie ? Hoeveel mensen zijn bereid zich te offeren ???? Als het leger slim is doet zij een staatsgreep waarna onmiddellijk verkiezingen worden uitgeschreven ??? Dat spaart bloed en tranen en……. Dan kunnen de criminelen worden vastgezet …. Maar , ik denk dat het illusoir is…. . Het zou een SCHOK in de gehele veroorzaken . Nederlanders zijn …….. ???