Landverraad?

Het is een publiek geheim dat minister-president Mark Rutte en diverse ministers nauwe banden hebben met het World Economic Forum. De agenda van het WEF is ronduit zorgwekkend. Is er wellicht sprake van landverraad?

Nederland moet als soevereine staat verdwijnen en moet gaan worden geregeerd door een wereldregering. En het eigendomsrecht moet gaan verdwijnen. “You will own nothing and you will be happy”, zo luidt het credo van het WEF. Er wordt dus gestreefd naar een omwenteling in Nederland door een buitenlandse organisatie en onze bewindslieden werken daaraan mee. Mag dat zomaar? In deze korte video legt Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie in een gesprek met Frank Stadermann uit dat hier sprake lijkt te zijn van landverraad in de zin van art. 97a Wetboek van Strafrecht.De gehele aflevering is te zien op de website van Café Weltschmerz

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
6 maanden geleden

We hebben geen onafhankelijke “rechtspraak”.
En dat is één van de grootste problemen in dit land !

6 maanden geleden

Moet er nog meer gebeuren dan “” landverraad”” voordat men wakker wordt en dan Rutte een schop verkopen ? Thierry Baudet noemt de huidige coalitie “ krankzinnig “ . Het wbStr wordt gewoon genegeerd en niemand kan tegenhouden dat het “” landverraad” ook gevolgen heeft voor de natie Nederland . Rutte heeft een plank voor de kop en er is geen Rechtelijke instantie die Rutte’s coalitie kan ontslaan . De bevolking is van ieder recht ontheven en slechts naïviteit blijft over . Prof dr Desmet uit België heeft toch duidelijk gezegd dat, als de bevolking de Rutte-doctrine accepteert , dat levens gevaarlijk is . Nu er zijn nog geen symptomen te vinden van een opstand, behalve de boeren is er geen beweging van verzet waar te nemen . We gaan gewoon kopje onder en wie geprofiteerd hebben van de vriendjes-politiek blijft wel leven , maar is mentaal ontredderd. De vakbonden blijven ook stil en begrijpen kennelijk niet dat zij Rutte een schop kunnen verkopen .zou de NS staking misschien helpen .

Maurits Campert
6 maanden geleden

Maar toch blijven wij allen blij met Mark’s glvv66, hoezee!