Vanuit het Adelaarsnest

Bij verschillende demonstraties in Nederland houden betogers al twee jaar de Nederlandse vlag ondersteboven. Het omdraaien ervan geeft de boodschap dat de democratie in nood verkeert. Of het nu een demonstratie is van de boeren, Black Lives Matter of tegenstanders van het coronabeleid, allemaal hangen ze de vlag ondersteboven. Inmiddels worden vlaggen ondersteboven opgehangen langs wegen als teken van verzet tegen de stikstofplannen van politiek Nederland: ‘Maak stikstofplannen reëel en eerlijk‘.

Groot inspirator voor de rest van de samenleving Marco Kroon is echter boos. Nog net niet zo boos dat de drager van de Militaire Willems-Orde weer een agent een kopstoot zou willen geven. Of dat hij wildplassend om zich heen gaat slaan. En niet om de nieuwe militaire voertuigen. Nee, Marco Kroon vindt de omgekeerde vlaggen ‘een directe belediging voor de duizenden militairen, burgers, agenten, brandweermannen en alle anderen die in dienst van de Staat der Nederlanden het allerhoogste offer hebben gebracht’.

Maar ook Margreet Wie niest daar’ Meijer (nu 75) uit Beckum, ze heeft de 2de Wereldoorlog net niet meegemaakt, is boos. Zij vindt het namelijk intimiderend overkomen. Margreet Meijer vindt ‘Het is net alsof wij allemaal anti-overheid zijn, terwijl het een mening is die je wordt opgedrongen.’

Nederlandse bedrijven die de staats opruimklus daadwerkelijk bekijken werken uiteindelijk niet mee. Maar bedrijven die collaboreren met de staat en meewerken om de uitingen van verzet te verwijderen worden door het verzet op een zwarte lijst gezet. WT Tuinen en Van de Kolk (beide uit Zwolle), Olde Kalter (Hengelo), Van der Weerd (Grafhorst) en de Gebr. Van der Lee (Hagestein) is duidelijk gemaakt dat meewerken wordt gezien als landverraad!

Almelo

In Almelo liet Bedrijfsaccountant Wendy Leerkotte van PVCC zich vertegenwoordigen door mijn goede vriendin en politiek bondgenoot de juriste Patricia Pol. Een groep kunstenaars had op de graffitimuur als gevolg van een burgerinitiatief voor het stadhuis in samenwerking met PVCC en de actiegroep Police For Freedom een fraai kunstwerk geschilderd. De gemeente zag het echter niet als kunstuiting maar protestboodschap en is overeengekomen dat het kunstwerk a.s. maandag wordt verwijderd. Bestuurlijk Almelo dat eens te meer aantoont geen smaak te hebben. Want laten we wel zijn, is dit dan de kunstuiting waar Almelo wel voor staat. Misschien dat het bedrijf dat dit kunstwerk gaat verwijderen (tijdens het uitdelen van de hutspot pakketten) ook worden gefotografeerd en op de zwarte lijst zal worden geplaatst. Dit burgerinitiatief verwijderen is dan immers óók landverraad.

Bijna 70.000 (69.019) aangiften zijn er gedaan door het volk tegen Hugo de Jonge. Hugo de Jonge die, zo luidde de aangifte, zich schuldig heeft gemaakt aan groepsbelediging, bedreiging, dwang en belaging van ongevaccineerden. Zelf vraag ik me af of Hugo de Jonge niet ook aangeklaagd had kunnen worden voor dood door schuld van de honderden ouderen die stierven na ingeënt te zijn met een van de experimentele injecties of na de verplichte boosters.

Voor het met D66 doorspekte OM echter geen reden om de aanklacht in behandeling te nemen. In die zin kan ook zijn, dat zijn (D66) collega Rob Jetten (en Kaags trekpop) weer een slagveld aanricht in de Nederlandse bejaarden- en zorgtehuizen. Hij mocht van Mark Rutte en Sigrid Kaag in Brussel het ‘Europees noodplan voor Gas’ ondertekenen. EU-landen verplichten door deze intekening elkaar dat hun inwoners en bedrijven tussen 1 augustus 2022 en 31 maart 2023 maar liefst 15 procent minder gas gaan gebruiken dan ze gemiddeld de afgelopen vijf jaar deden.

Poetin

Schuld van Poetin, alles voor de mensen in Oekraïne. Die oorlog daar is immers onze oorlog zoals Mark Rutte probeert iedereen in te prenten. Mark Rutte die afgelopen week zijn mattie Jort Kelder in stelling bracht tegen Caroline van der Plas (die inmiddels ook bedreigd wordt). Sigrid Kaag is, zo lijkt het, onzichtbaar en trekt wellicht door Palestijns gebied in haar huispak. Of zouden ze beiden aanwezig zijn in het Adelaarsnest om plannen te smeden tegen de Nederlandse onderdanen.

Deze Nederlandse onderdanen moeten opstaan. We moeten de boeren steunen. Wij willen daarom Margreet Meijer (75) uit Beckum en Marco Kroon tegemoet komen. Marco, drager van de Militaire Willems-Orde en voorbeeld voor de duizenden militairen, burgers, agenten, brandweermannen en alle anderen die in dienst van de Staat der Nederlanden het allerhoogste offer hebben gebracht!

NLinNood vlag © Verbindend Enschede

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is. Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Enschede/Nederland is het waard.


Erwin Versteeg

Erwin Versteeg is zelfstandig ondernemer en sinds maart 2018 voorzitter van ‘Verbindend Enschede’. De columns die hij schrijft, zijn op persoonlijke titel en bedoeld om een discussie op gang te brengen. Onderwerpen in de columns zijn lokaal, landelijke, geopolitiek of maatschappelijk, en daarmee lokaal en/of landelijk mogelijk geen onderdeel van hun (politieke-) verkiezingsprogramma.

.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
1 jaar geleden

Waar slaat die oranje kleur op? Het is koning WA die o.a. de noodwet heeft ondertekend en het ook wel best vindt dat de boeren onteigend worden (tevens schending Plakkaat van Verlatinghe en zijn eedaflegging bij troonswisseling). Klaus Schwab heeft deelgenomen aan de Bilderbergconferenties en daar zijn achterlijke ideeen gespuid. WA wast zijn handen niet in onschuld omdat Mark Rutte het woordje voor hem doet. ‘There is something rotten in de state of Holland’. Gooi deze vlag maar weg.