GL-bedreigingen voor Van der Plas

Een woordvoerder van de BoerBurgerBeweging heeft aan RTL Boulevard laten weten dat Caroline van der Plas tijdelijk een stap terug doet na een reeks bedreigingen. De politica zal gedurende die periode niet in de media verschijnen.

Het is volgens de BoerBurgerBeweging niet duidelijk uit welke hoek deze bedreigingen komen. Bij een van de doodsbedreigingen wordt gesproken over dat Van der Plas “hetzelfde lot als Pim Fortuyn staat te wachten”. De politica zou inmiddels worden beveiligd, maar vanzelfsprekend kan de partij niet in detail treden. Men zegt op dit moment te onderzoeken uit welke hoek de bedreigingen komen. Dat weten wij wel. Vrij zeker ook.

Fortuyn

Op 13 maart 2002 presenteerde Pim Fortuyn in Nieuwspoort zijn boek ‘De puinhopen van acht jaar paars’, dat als verkiezingsprogramma voor de Lijst Pim Fortuyn ging dienen. Tijdens de presentatie werd door actievoerders een met uitwerpselen vervaardigde taart in gezicht van Fortuyn gedrukt. Deze ‘actievoerders’ noemden zich de ‘Biologische Bakkers Brigade’ en behoorden tot een groepje krakers die een riante boerderij in de buurt van Ede hadden ‘gekraakt’. Op het internet is gemakkelijk te vinden wie er in feite achter dergelijke groeperingen zitten en bij welke politieke bovenlaag ze thuishoren.

GroenLinks en de Partij voor de Dieren.

Peter Siebelt

Peter Siebelt heeft twee boeken geschreven die bol staan van de informatie over het linkse activisme: ‘Rara wie ben ik’ (Subtitel: ‘het ware gezicht van Wijnand Duyvendak’, 2003; EAN: 9789059110991) en ‘Eco Nostra, het netwerk achter Volkert van der Graaf’ (2003; EAN: 9789059112872). In beide boeken maakt Siebelt voltrekt helder dat dergelijke netwerken als in een soort van ‘spekkoek’ met elkaar zijn verbonden, waarbij de ene laag in direct contact staat met de volgende. Doorgeredeneerd zal de bovenste laag (politieke partijen) van de spekkoek niet rechtstreeks in contact staan met de onderste, maar via-via is dat contact er wel degelijk en wordt er via verschillende lagen informatie van boven naar beneden en vice versa doorgespeeld.

Wat Siebelt in feite beschrijft is de methodiek van guerrillabewegingen die ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken hebben, maar achter de schermen wel degelijk een enorme hoeveelheid informatie delen en die overeenkomstige doelen lijken te hebben. Hieruit valt af te leiden dat via deze spekkoek-methodiek de instructies vanuit de top van de politieke partijen hun weg vinden naar de grondtroepen, die de gewenste activiteiten vervolgens op straat (het slagveld) manifest maken.

Janmaat en Fortuyn waren overduidelijk het slachtoffer van de linkse furie, waarvan de tentakels vanuit de politiek via-via naar de terroristen leiden en destijds kwam dat de heersende politiek wel goed uit eigenlijk.

Deze regering kan maar beter zorgen dat Van der Plas 100% veilig is, want in elk ander geval durven wij de voorspelling wel aan dat er grondig opgeruimd gaat worden.


Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 maand geleden

(170) ‘’We hebben absoluut geen stikstofprobleem. Het is een gecreëerd probleem.’’ | Op1 – YouTube

Ik wil ook U laten horen, en zien, wat een ex VVD-er zegt over het stikstof- probleem in het bijzijn van Ed Nijpels, VVD, een super opportunist en een fanatiek pleiter, ter zake het huidige beleid inzake stikstof. ( zie de link )

We worden zo ongelooflijk belazerd dat mijn “gemoed” begint te koken en het tuig in Den Haag, deze coalitie, alles toewenst dat wijst op een afgang met het verzoek nimmer meer aan een politieke discussie te mogen deelnemen, en ook geen bestuurlijke functie te kunnen bemachtigen.

mgjb
1 maand geleden

Dat was al meteen duidelijk toen dit bericht in de media kwam. Als het een andere groep dan GL et al geweest zou zijn dan was het in geuren en kleuren uitvergroot en als extremistisch rechts neergezet.

Zo wordt er ook steeds vaker niet meer gesproken van ‘licht getinte’ mannen bij misdrijven. Of als er weer eens iemand dood is gestoken hoor je de mededeling ‘het had niks met racisme (of tegenwoordig terrorisme) te maken’.
Dan denk ik maar ‘gelukkig, dan is het goed’.

Voor de duidelijkheid, er zit wat sarcasme in de laatste zin.

Ik sta pal achter de boeren. Hopelijk wordt dit de wal die het schip (=incompetente en boosaardige linkse overheid) gaat keren.

1 maand geleden

(169) Thierry Baudet spreekt de KEIHARDE waarheid over stikstof & de ONTEIGENING van boeren. – YouTube

In een ander artikel heb ik heel duidelijk geschreven dat :” We te maken hebben met een criminele organisatie.” De heer Thierry Baudet noemt in zijn speeds ( zie de link ) de feiten, waarbij de classificatie wordt geautoriseerd.

De heer Nijhof heeft een eufemistische omschrijving:”Wat Siebelt in feite beschrijft is de methodiek van guerrillabewegingen die ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken hebben, maar achter de schermen wel degelijk een enorme hoeveelheid informatie delen en die overeenkomstige doelen lijken te hebben. Hieruit valt af te leiden dat via deze spekkoek-methodiek de instructies vanuit de top van de politieke partijen hun weg vinden naar de grondtroepen, die de gewenste activiteiten vervolgens op straat (het slagveld) manifest maken.””

Een zeer juiste veronderstelling en zeker van toepassing op de beleidsmethoden van het huidige kabinet.

Het is bijna niet meer te geloven dat ook Mevrouw van der Plas nu een beveiliging moet hebben. Maar…….. ik schrijf het nog maar eens op.
Wijlen Prof dr. Bob Smalhout schreef ik zijn column in de Telegraaf, in 2008, dat er in Nederland “”tweeën-half-miljoen mensen “” een psychische storing hebben.
En…….. als dat soort mensen zich met de politiek bemoeien, dan is EEN “FOUTMELDING” in beleid ONVERBIDDELIJK het gevolg.

Nu ondervinden we de consequenties van het gelijkheidsideaal van de Partij van de Arbeid ´én we zien nu ook hoe de ” vroegere communisten, ” binnen Groen Links, zich uiten en hun medogenloosheid boven water komt.
Dat de VVD en het CDA zich in de LINKSE hoek heeft laten drukken, om de macht te kunnen behouden, is op zich al een signaal van een “”absolute degeneratieve situatie”” waardoor Nederland in een onherstelbare neerwaardse spiraal is gekomen, zowel mentaal-psychologisch als wel wettelijk en economisch. Immers: Deze coalitie heeft schijt aan de wet en de heer Wilders, PVV, noemde de regering al een ” maffiabende” die achter de tralies moet.