Zitten de grenzen al dicht?

De asielinstroom blijft toenemen. Bij het minste of geringste vermoeden van dodelijke verkoudheid staat er meteen een ‘Outbreak Management Team’ klaar, die onder ambtelijke leiding de snotneuzen te lijf gaat. Maar grenzen sluiten: da’s pas moeilijk.

Het mag geen ‘omvolking’ heten, maar de ellende is er niet minder om. “André uit Enschede, heeft geen huis en geen WC. Want daar verassen we zogenaamde vluchtelingen mee.” Iedere toegelaten vluchteling heeft het kromme recht om z’n hele familie in te laten vliegen (die hebben dus kennelijk niet hoeven te vluchten) waarna het gezelschap, hangend op de bank, maandelijks de uitkeringen en de toeslagen afwacht.

Situatie Griekenland. Afb: screenshot Youtube.

De kosten zijn onder andere voor belastingbetaler André uit Enschede. (zonder WC)

De geschiedenis leert dat dergelijke miskleunen door overheden nog eens faliekant mislopen en dan zitten we met de gebakken peren. Die kant moeten we niet nog eens op. Een overheid die niet de eigen bevolking voorop stelt, verliest het vertrouwen razendsnel. Ik heb de nieuwe Hitlers nog niet gezien (En nee: bij PVV en FvD zitten ze zeker niet) maar ze zijn in de maak. Dat is wel zeker.

En dat heeft het gezelschap over zichzelf afgeroepen. Dat is ook zeker.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11 maanden geleden

Heer Nijhof, citaat uit eigen werk:

“Door het zogenaamde sociale imago van Nederland en de pampering van vele groepen in onze samenleving, zoals WAO-ers, Wajongers, bijstandsgerechtigden, maar ook de gecreëerde maatschappelijke industrieën, (psycho-industrie, asiel-industrie, COA-industrie, goededoelen-industrie, gemeente-industrie, provincie-industrie, ontwikkelingssamenwerkingindustrie, zorgindustrie en nog vele kost-industrieën meer, is Nederland onbetaalbaar geworden).

Er is in Nederland een veelkoppige draak van verspilling van gemeenschapsgelden ontstaan, en daardoor zijn de menselijke maat en effectief toezicht in veel van deze industrieën volledig zoek.

Als iedereen weer met hart en ziel zijn/haar opgedragen taken zou uitvoeren en daadwerkelijk datgene zou doen waarvoor men aangenomen is, dan zou de menselijke maat weer terug kunnen komen in het kostbanencircus en de besparingen van 16 miljard euro veel makkelijker en voor de belastingbetalers veel dragelijker zijn.

Laat de menselijke maat terugkeren in alle publieke en semi-publieke bestuursorganisaties”. Einde citaat.

Toen Rita Verdonk de instroom van asielzoekers indamde schreeuwde de gehele asiel industrie moord en brand. De asiel advocaten, de asiel psychologen, de asiel psychiaters, de asiel ambtenaren, de asiel hulpverleners, de asiel opvang plekken, de asiel leveranciers, het COA en waarschijnlijk nog vele meer, die een goed inkomen krijgen uit de vele miljarden die rondgaan in de asielindustrie.

De asielindustrie is een zekerheid voor een goed inkomen, als de instroom maar op gang blijft. Tijdens de M. Rutte kabinetten zijn er al bij 1 miljoen personen bijgekomen.

11 maanden geleden
Antwoord aan  Paul Quekel

En zoals Pim Fortuyn constateerde: “Je kunt niet dweilen met de kraan open”.