Ontmaskerd

Nederland is in bestuurlijk en politiek opzicht een eng land met enge mensen in de top van de samenlevingshiërarchie. Wie de juistheid van die stelling betwist moet maar eens om zich heen kijken en zijn oor te luisteren leggen.

Nederland wordt beheerd door een elite die frequent beklemtoont beter te weten hoe wij die het geld voor hun fratsen ophoesten, moeten leven. Een elite die voortdurend problemen doorschuift naar een volgende politieke generatie, omdat het eigen probleemoplossend vermogen nooit is ontbolsterd.

Het onvermogen van de nationale faalhaas en zijn stinkeieren zoekende entourage om echte problemen op te lossen, is tien jaar lang uitbundig uit de doeken gedaan. Ook is in de tien jaar onderstreept dat het electoraat zich voortdurend laat betoveren door beloftes die op het moment dat ze worden uitgesproken, al vergeten zijn.  De WEF bijeenkomst is het zoveelste bewijs dat besturen in Nederland door de top van bewindsliedenland benaderd en behandeld wordt als het schuiven met symbooltjes op het tweedimensionale monopoliebord.

De nationale faalhaas antwoordde op de vraag  van ON!-verslaggever Jonathan Krispijn of het WEF invloed heeft op het nationale beleid: “Elk gesprek dat je hebt, is potentieel invloed. Ze regelen – Klaus Schwab en zijn team – in Davos de hotels en zaaltjes zodat over al die onderwerpen die bedrijven en die maatschappelijke organisaties en politici met elkaar in gesprek kunnen.”. Vermoedelijk dacht hij dat niemand in Nederland de inleidende toespraak van Herr Schwab zou bestuderen: “.“De toekomst wordt door ons gebouwd. Door een machtige gemeenschap, zoals jullie in deze ruimte…..wij hebben de mogelijkheden om de toestand van de wereld te veranderen. …. dat is de reden waarom jullie hier tijdens de meetings zoveel mogelijkheden zullen vinden om met elkaar van gedachten te wisselen en een netwerk te vormen.” Dat is wel iets anders dan wat zaaltjes en hotels regelen om gezellig met elkaar te keuvelen over de weerstand die de WEF gemeenschap ondervindt bij het doorvoeren van hun ‘oplossingen’ in nationale samenlevingen. Het is indoctrineren van gewillige politieke geesten om het nationale beleid van westerse staten in de door Herr Schwab en Herr Soros gewenste politieke richting te sturen en een leefomgeving te scheppen waar de wil van het volk abwesend ist.

Hij was niet de enige opgeblazen Nederlandse politicus die bevestigde gevoelig te zijn voor politieke indoctrinatie gericht op het klein houden van bevolkingen.  Wat te denken van de intellectuele begrensdheid van de politica die we de sleutel van de schatkist hebben toevertrouwd: “deze verschrikkelijke crisis van menselijk lijden (ik hoop dat ze bedoelde de combinatie van ongewenste effecten door COVID-19, ongecontroleerde illegale immigratie, woningnood, groeiende inflatoire druk op de nationale financiën, oorlog in de Oekraïne en niet de niet-bestaande pijn van het WEF gezelschap), biedt ‘grote kans’ om ‘al onze (die van de WEF broeder- en zusterschap, niet die van nationale bevolkingen) plannen te versnellen…uiteindelijk moeten we (WEF) terug naar de basis…die helpt ons (WEF) om in de toekomst te komen…we moeten ook de moed hebben om te communiceren dat het huidige welvaartsniveau (van de bevolking niet van de  zelf benoemde elite) zal dalen…we (WEF) kunnen dit te boven komen, maar het zal (door de weerstand binnen nationale samenlevingen) niet makkelijk zijn”. Kaag had het in Davos ook over een toekomst zonder banen (? geen idee wat ze daarmee bedoelde) en de oplossing van dat probleem (voor de WEF gemeenschap) is volgens haar onderwijs. Met dat laatste bedoelde ze vermoedelijk hersenspoelen en indoctrinatie. Wanneer zij met haar wijsheden komt, voelt het alsof Hades met langzame armgebaren uitnodigt om de kilte van het onderaardse rijk op te zoeken.  

Het zijn twee politici die zich uitgebreid warmen aan het koude vuur van de WEF- bron èn en passant regelmatig een stevig bijdrage leveren aan de door hen verfoeide CO2-uitstoot. Een uitstoot medeschuldig aan klimaat verandering, die in hun denken en doen alleen verbonden moet worden met het doen en laten van de doorsnee burger (m/v). Op zondag kwam de Minister – die alleen kan besturen door te liegen, te bedriegen en dwang op te leggen – met de opmerkelijk domme uitspraak dat “Nederland een immigratieland” zou zijn en sprak het failliet uit van de verzorgingsstaat. Het is herhaaldelijk bevestigd dat immigratieland en verzorgingsstaat niet samen kunnen. En passant erkende deze publiciteitsgeile domoor (heeft U hem zien glimmen op de Linda glossy?) dat in zijn ogen (en die van de regering Rutte) autochtone leden van de Nederlandse samenleving niets voorstellen, hun mond moeten houden, alleen moeten gehoorzamen en omvolking het lot van de Nederlandse burger zal zijn. Misschien kan deze man zich eerst de volgende vragen stellen en beantwoorden:

Wie heeft het nu eigenlijk over omvolking door de onbeheersbare immigratie? Wat nu “eigen volk laatst”? Hoezo, stagnatie woningbouw en minder voedselopbrengsten door belachelijk scherpe stikstofregels? Mensenrechten, grondrechten gelden alleen voor de elite! Gehoorzamen van Grondwet daarentegen alleen voor het volk!

Herhaaldelijk moeten de man en vrouw in de straat ontdekken dat personen die met hun opstelling en instelling bevestigen een sociaal IQ te hebben dat niet kan tippen aan dat van het primatenvolk, een bevolking in een kompasrichting willen dwingen die mensen steeds dichter naar de bestaansafgrond duwt. Allemaal bevestigingen van het enge karakter van de Rutte club en adepten. Het bewijst ook dat begrensdheid en ingewortelde afkeer voor de bevolking, een must is om in politiek Nederland tot de elite te kunnen behoren.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J.Blaak
1 jaar geleden

Hoe ver weg is het moment dat de autochtone bevolking de achterstelling niet meer pikt en opkomt voor hun rechten….
Vliegen dan de burgeroorlog kogels al door de massa?
Of wordt het meer een Bastille bestorming met aan het einde de guillotine om af te rekenen met elitair tuig?

1 jaar geleden

Geachte heer Brantz, we worden bestuurd door personen die slechts een doel hebben, het eigen belang, (lees inkomen), het partij belang en het coalitie belang, dat ze hoog laten prevaleren boven de belangen van de gewone Nederlandse burgers.

TER INFO:Geachte redactie van WUZ,
Vandaag 29 mei 2022 Naar WNL gekeken. http://www.npostart.nl/wnl-op-zondag/29-05-2022/POW_05379709 na advertentie.
 
De heer Hugo de Jonge woont op Mars en wil gaan bouwen op de Maan. Wat kan deze brekebeen baarlijke nonsens en idiote onzin uitkramen en zou hij het zelf geloven? Hij leeft volslagen los geslagen van de werkelijkheid in de politieke bubbel van het eigen gelijk.

Onze oplossingen voor woningbouw, al vanaf 2002 door ons regelmatig naar de ambtelijke, politieke en bestuurlijke hotemetoten gestuurd, maar nooit antwoord gekregen: http://www.sdnl.nl/noodplan.htm en http://www.sdnl.nl/vangnet.htm voor wanneer huizen weer onder water komen te staan en dat is geen voorspelling maar een vaststaand feit, zeker nu de rentes weer stijgen.
 
Vandaag 29 mei 2022 sprak de heer M. de Jongen over nog 1 miljoen extra nieuwe inwoners in Nederland tot 2030?

Een relatie van mij had 2 Syriërs aangenomen. Ze kregen van de gemeente een huis en 12000 euro om het huis in te richten. Na 3 maanden hebben ze hun vrouwen (2) en kinderen (13) laten overkomen voor gezinshereniging. Bij mijn relatie zijn ze na 4 maanden vertrokken omdat het werk te zwaar was en ze hebben nu een uitkering. Ik heb grote waardering voor mevrouw Nausicaa Marbe ook voor haar column.
 
Leest u de column van mevrouw Nausicaa Marbe: http://www.telegraaf.nl/watuzegt/825326790/eerst-woningen-voor-eigen-burgers met een uitstekend advies en ik hoop dat de heer H. de Jonge dit leest en realistischer wordt!
 
CITAAT: “Eerst woningen voor eigen burger. Er is een probaat middel om burgers van de overheid te vervreemden: geef ze het gevoel dat ze tweederangs zijn in eigen land. Geef ze het gevoel dat ze er niet toedoen. Wen ze eraan dat ze voortdurend aan het kortste eind trekken”.
 
M.v.g. Paul Quekel
Waalwijk
 
CC politiek e.a.
 
NB wat had de heer Pim Fortuyn gelijk: “Je kunt niet dweilen met de kraan open”.
 
 
TER INFO:
En niet alleen om de Covid 19 ellende en de vele desastreuze beslissingen van de heren Rutte en de Jonge, maar ook door de gigantische ellende welke onder de Rutte kabinetten is en werd veroorzaakt door onverantwoordelijke politici, die het eigen belang (lees inkomen), het partij belang en het coalitie belang hoog, zeer hoog hebben en laten prevaleren boven de belangen van de gewone huis, tuin en keuken burgers.

En wanneer worden de veroorzakers van de gigantische ellende aangepakt door de samenleving? Een grote afstraffing op 16 maart 2022. Stem deze VOLKSONTNEMERS weg en stem lokaal. In Nederland, maar ook in Europa? Leest u http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6899068105155231744/

Zie voor uitleg over VOLKSONTNEMERS op: http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2 en leest u mijn columns Utopie, Illusie, De Berusting en Milieu op: http://www.sdnl.nl/voorspelling1996.htm en hier kunt ook de brief uit 1996 aan Wim Kok lezen waarom we nu een aardgas schandaal hebben en ellende in Groningen.

VERANTWOORDINGEN en misstanden van en door de heer M. Rutte en c.s.
Zorg en ziekenhuis ellende, Toeslagen ellende, Woekerpolis ellende, ICT ellende, Cyber ellende, Pensioenen ellende, UWV ellende, Jeugdzorg ellende, Onderwijs ellende, Studieschuld ellende, Woningnood ellende, Bouw ellende, Aardbevingen ellende, Energie ellende, Elektriciteitsnet ellende, Infrastructuur ellende (wegen, vooral N wegen, spoorwegen, viaducten en bruggen), Marktwerking en Privatisering ellende, Gedoogcultuur ellende, Gerechtelijke macht ellende, Raad van State ellende, Politie en Justitie ellende, Overstroming ellende, Covid 19 ellende, Immigratie ellende.

Schuld per hoofd van de bevolking was in 2012 nog 12000 euro en nu in 2022 al 28000 euro en daar zijn de garantiestellingen voor ECB en Brussel en de COVID 19 en Oorlog kosten nog niet in meegenomen. Hoezo diepe zakken? Daar boven op oplichtingen met LIBOR, EURIBOR, Witwassen, Derivaten, Woekerrentes, Dividend oplichtingen enz. enz.

CITAAT uit http://www.sdnl.nl/iedereen.htm#verwijzing-2 “Volksvertegenwoordigers? Die zijn er toch voor de gewone huis tuin en keukenburgers, tenminste dat zou zo moeten zijn. Is dit de tegenwoordige invulling van het mooie beroep van volksvertegenwoordiger?

Of is deze naam verkeerd en moet het VOLKSONTNEMER zijn, ontnemen van geld, ontnemen van rechten, ontnemen van vrijheid van meningsuiting, ontnemen van een fatsoenlijke oude dag maar bovenal ontnemen van levensvreugde door de velen die eten uit de Staatsruif van een onbetaalbaar geworden apparaat (DE NEDERLANDSE STAAT) met veels te veel KOSTBANERS/KOSTBANEN,

Al meer dan 2,7 miljoen (De Telegraaf: 05/03/2004 en nu in 2022?), met van Rijkswege verplicht aangevuld met advocaten, accountants, fiscalisten, notarissen en adviseurs om zodoende een tweedeling te veroorzaken tussen de vele KOSTBANERS/KOSTBANEN en met veel grotere en zwaarwegender gevolgen als de bestaande tweedeling waarover zo veel en graag gepraat wordt, ‘discriminatie’.

 

Koddebeier
1 jaar geleden
Antwoord aan  Paul Quekel

Misschien volksoplichter ???

Koddebeier
1 jaar geleden

Het zijn politieke clowns die op het pluche kunnen blijven kleven omdat de domme massa steeds weer op dit walgelijke clubje stemt !