De wereld vergaat alweer

Wij zijn twee lange jaren geteisterd door kwaadaardige globalistische leugens over de coronagriep en het klimaat. Nu Omikron ook al niet op waarde geschat wordt door het ondankbare publiek zoeken de leugenaars in de VN respectievelijk IPCC naarstig naar een alternatief.

Bij ontbreken daarvan werd, afgezien van de slechte berichten uit de Oekraïne, het dode paard van het klimaat weer eens van stal gehaald in een lachwekkend NOS Journaal vol brandende huizen en soortgelijke ‘bewijzen’ dat wij binnen tien, wellicht vijf jaren weggevaagd zullen worden. Al deze liederlijke onzin en leugens terwijl de voor het klimaat allesbepalende zonneactiviteit al bijna vijf jaren dermate afneemt dat een koude periode heeft ingezet en verwacht wordt dat deze tot 2050 doorwerkt. Het IPCC is een door dik betaalde activisten bemande leugenfabriek die alle onwelgevallige artikelen van voor hen werkende serieuze wetenschappers verdonkeremaant om vervolgens hun ‘vijf voor twaalf’ verhalen als ‘science’ te verkopen aan professionele leugenaars als Mark Rutte, die daarmee aan de haal gaat naar Utopia.

Afb: Wikimedia-commons / Kerstin Langenberger

Wat in dit land voor pers doorgaat pakt dit obligaat op en probeert e.e.a. op infantiele wijze geloofwaardig te maken voor een naïef publiek dat weer aan een vers bedrog toe is in plaats van   het coronageleuter. Misschien is er iemand die de schouders niet ophaalt bij ‘ klimaatverandering bedreigt in toenemende mate het leven op aarde’, aldus het gespuis van de IPCC.

Het lucratieve verdienmodel

In Rotterdam wordt van de vermeende nood een weldadige deugd gemaakt door het Global Center on Adaptation (GCA) dat met bakken gesubsidieerd geld ‘wereldwijde oplossingen voor niet bestaande problemen’ verzint. Zoals de extreme droogte en catastrofale regenval, op een planeet waar de temperatuur inmiddels volgens de database van NASA reeds een dalende trend vertoont. Desondanks melden dit soort ‘experts’ dat politiek en bedrijfsleven meer moeten investeren in maatregelen voor klimaatbescherming.

Deze verse leugens van het IPPC komen toevallig net op tijd – nu Corona en Omikron aan een roemloos einde komen terwijl de Oekraïne hun agenda inmiddels al overschaduwt – om de globale paniekerigheid er een beetje in te houden. Kritiekloze vaderlandse pers, zelfs het eens zo fiere maar nu als triest D66 roeptoetertje functionerende Financieel Dagblad, durft dit vod van de IPCC te beschrijven als ‘de wereldwijd belangrijkste, wetenschappelijke bron over klimaatwetenschap, waarop veel landen hun klimaatbeleid baseren’… Om te huilen, terwijl steeds grotere delen van Nederlands letterlijk kou lijden dankzij Mark Rutte’s catastrofale gas- en elektriciteitsrekeningen.

Terwijl de NASA database onderbouwt dat de, strikt natuurlijke, gemiddelde temperatuurstijging over de laatste 140 jaren minder dan 1° C bedraagt, stelt het kritiekloze FD ‘dat klimaatverandering niet geheel te stoppen zou zijn’ omdat – ’ondanks maatregelen om broeikasgasuitstoot te verminderen de temperatuur op aarde al te veel gestegen zou zijn om alle klimaatverandering nog te stoppen. Extreme hitte, zware regenval en zeespiegelstijging zorgen vandaag de dag al voor overstromingen, ziektes en het uitsterven van diersoorten’. Het is woord voor woord dezelfde ergerlijke paniekzaaierij van Rutte c.s. die ons hun coronabedrog wilden aansmeren… Welke maatregelen er door wie genomen waren weet het FD kennelijk niet eens te specificeren, maar als de leden van het Akkoord van Parijs stuk voor stuk die ideologische, dus onhaalbare en nutteloze, onzin aan hun laars lappen en China voor € 3,5 miljard drie gigantische kolenmijnen gaat openen, gevolgd door nog veel meer van dat moois, kunnen wij slechts constateren dat het niveau van de Nederlandse journalistiek inmiddels volkomen compatibel is met dat van de globalistische vriendjes van Sigrid Kaag en Mark Rutte, en dat is treurig.

Chinese kolenmijnen

Mark Rutte’s schandalige wanbeleid met het verbranden van € 60 miljard om zijn begeerde plekje op het pluche te garanderen, terwijl de charlatan al lang bij de vuilniszakken op de stoep had moeten staan, pleit niet voor Nederland als ‘gidsland’, dat zich ‘internationaal sterk wil profileren op het gebied van klimaatadaptatie’. Mark Rutte brak ook al, in stijl, een lans tijdens de miljarden kostende VN-klimaattop in Glasgow voor nog meer investeringen in ‘adaptatie’.

De lang verwachte aap kwam toen weer eens uit de mouw met het nieuws dat rijke landen US $100 miljard per jaar beloofd hebben aan ontwikkelingslanden voor ‘maatregelen om klimaatverandering tegen te gaan’. Welke maatregelen? Waar zijn de ‘feasibilitystudies’, de inschrijvingen, begrotingen en de aanbestedingen? Nederland wil dat de helft van dat geld naar adaptieve maatregelen gaat, de andere helft mag dan wel weer naar Zwitserland of Cyprus. Een grapjas genaamd Patrick Verkooijen, directeur van het hierboven gemelde GCA, kan zijn geluk niet op met dit cadeau voor zijn lucratieve verdienmodel en meldt: ‘ dit nieuwe rapport onderstreept nogmaals dat we als wereld in een klimaatnoodtoestand zitten en hoe urgent het is dat we maatregelen nemen’.

Naar zijn zeggen spelen Nederlandse bedrijven een belangrijke rol in het voorkomen van grote klimaatschade. ‘In Afrika zal de komende jaren veel infrastructuur aangelegd worden. Dat moeten wegen zijn die niet bij de eerste de beste overstroming verwoest worden.’ Dat weet elke Nederlandse stratenmaker, maar kennelijk weet hij in zijn openbaring niet eens dat de Chinese Communistische Partij in hun zijderoute initiatief dit al jaren geleden op de agenda had staan. Maar het is altijd goed om een smoes bij de hand te hebben als er veel geld te verdelen valt. Uiteraard wordt het hopeloze Bangladesh van stal gehaald dat voor een groot gedeelte als rivierdelta tijdens de moesson maandenlang onder water staat door smeltwater uit de Himalaya èn zeewater uit de Indische Oceaan. De IPCC stelt ‘dat klimaatverandering binnen enkele decennia een serieus gevaar oplevert’. Gezwets! Dat is het al sinds mensenheugenis voor meer dan een miljard arme stakkers die in de kustgebieden wonen’, maar dat dit fenomeen zich al tienduizenden jaren voordoet mag de pret niet drukken. Dat de overbevolking van, met name de laatste eeuw, eens aangepakt wordt zou veel effectiever zijn…  Oh ja, die had ik nog vergeten: ‘de omvang en impact van de klimaatverandering worden groter dan geschat in eerdere beoordelingen en daarmee neemt de kans toe op pandemieën, zoals corona, omdat met warmere temperaturen meer ziektes van dier op mens kunnen overspringen’.  Laten hun collega’s één verdieping hoger ons nu juist verteld hebben dat corona vooral gedijt in de de koude periodes. Maakt niet uit, de kiezers zijn toch stommelingen!

Onbetaalbare ‘klimaatadaptatie’

Dat deze ‘onderzoekers’ schatten dat elke Dollar die gespendeerd wordt aan ‘klimaatadaptatie’, uiteindelijk een besparing van minstens vier dollar kan opleveren, wordt beweerd door één der intriganten genaamd Biesbroek aan de Wageningse Universiteit. Hij ‘toont deze besparing aan’ met het overtuigende voorbeeld dat een erwtenoogst, die elders dankzij extreme droogte mislukt, negatieve invloed op de voedselketen en -prijzen in Nederland kan hebben.

Waar haalt dit genie het vandaan? De andere quasi-wetenschapper Verkooijen (GCA) bevestigt dat klimaatverandering een verdienmodel voor Nederland is. Hij zal wel bedoelen dat hij er zelf slapend rijk van wordt zolang wij zijn ongein geloven.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

<< De ene zijn dood is een ander zijn brood>>. Met andere woorden: Er is plaats gemaakt door iemand die overleden is en de nog levenden kunnen profiteren van wat de overledene heeft achter gelaten. Een natuurlijk proces dus.

Dat de aarde om de 14000 jaar haar ” as naar de noordpoolster” om de 14000 jaar wijzigt, is, denk ik, maar bij weinigen bekend. De zogenaamde “Precessie” zoals bij een tol.
Dat betekent, dat ook de zon in/met een gewijzigde hoek, ten opzichte van de aardas, op de aarde schijnt. Immers: de seizoenen zijn ook het gevolg van de veranderende stand van de aardas in EEN jaar. De noord- en Zuidpool krijgen dan minder of meer zonlicht. Bij zeezeilers is dat zeker bekend omdat de “gegiste positie” daaraan is gekoppeld en de Zonnehoogte ten opzichte van de horizon, met een sextant wordt gemeten om de “Uurhoek te kunnen berekenen”.
Daarnaast, om de ongeveer elke 11,1 jaar, maakt de zon een periode van maximale zonnevlekken-activiteit door en weten we dat de zonnewarmte van de ZON slechts 0,00000000005% de aarde bereikt.

En…….. zullen deze natuurlijke processen geen invloed op aarde hebben?
Als we de “overbevolking” en het “kappen van bossen”, door overbevolking, er bij tellen én de vulkanen ook een steentje bijdragen alsook de stromingen van de oceanen, het uiterst ingewikkeld natuurlijk proces dat ” het klimaat zéker zal beïnvloeden”.

Dat de politiek nu “”alle mogelijke verzinsels”” aanhaalt, zoals het door de politiek verzonnen ” stikstof-probleem ” ( zie de column van Prof dr. Ronald Plasterk in de Telegraaf van 17 december 2021), en……. dat Plasterk, in een latere column, het over ” ondeskundige ministers” in het Kabinet heeft.
En…….. dat zijn geen natuurlijke processen,…… als ook de meest domme Ursula Von der Leijen, als voorzitter van de Europese Commissie, niet weet wat ze zegt. En, dan heb ik nog niets gezegd over ” de les langues s’émerveillent” Frans Timmermans. Wat TIMMERMANS er uit kraamt
is om er ZIEK van te worden. Zijn miljardenplan, terzake het klimaat, is abject te noemen en eigenlijk nog erger (ziek) in gedrag dan Mark Rutte.

“””Mark Rutte brak ook al, in stijl, een lans tijdens de miljarden kostende VN-klimaattop in Glasgow voor nog meer investeringen in ‘adaptatie’.”” ( Dunki) Maar…….. ik hoop dat Mark Rutte geen nakomelingen heeft.

De “””BURGER is overleden””” of heeft zijn assertiviteit verloren, doordat deze murw is gemaakt, en, ….. daar profiteert het zooi in Den Haag en Brussel nu van…………. !!! “”Ze “” zijn zelfs nog niet geschikt om op Patmos, een rotseiland in de Egeïsche zee, te vertoeven.

Boudica
1 jaar geleden

Machtsovername, de nieuwe oligarchen van Europa, door klimaat en corona, legaal uit de staatskassen, valt het niet zo op.