Slinkse maatregelen

Premier Rutte heeft twee jaar lang geprobeerd om diegenen die zijn salaris betalen via psychologische oorlogvoering en slinkse maatregelen te misleiden en onnodige angst aan te jagen, opdat wij met de roof van onze fundamentele mensenrechten instemmen.

Sterker nog, opdat wij ons zo door hem zouden laten manipuleren dat wij hem daarom zouden vragen als de ‘redder des vaderlands’. Dat leverde aanvankelijk stemmen op, veel stemmen… Hij heeft, geheel volgens het fascistisch handboek van de WEF, de voltallige bevolking willens en wetens verraden onder de vlag van onze veiligheid middels een scenario van intimidatie gepaard met angst, dwang en als er eens iemand daartegen protesteerde met fysiek geweld, om ons te dwingen tot gevaarlijke vaccinaties. Zoals de afgelopen week bleek heeft de arrogante narcist De Jonge ons in die context met zijn activistische ambtenaren voorgelogen door ‘wetenschappelijke’ adviezen van het OMT aan deze minister persoonlijk te (laten) herschrijven – buiten medeweten van het OMT – zodat e.e.a. in de globalistische kraam paste. Dat gaat nu stemmen kosten, hopelijk héél veel stemmen.

Bedrog door de corrupte overheid…

Nu deze aap uit de mouw komt, erkent zijn al even dubieuze opvolger Kuijpers dit niet eens maar vraagt zelfs brutaal om ‘begrip’ voor de schandalige verlakkerij van volk en volksvertegenwoordigers.

Afb: Pexels.

Dit alles speelt onder de neus van een ‘kip zonder kop’ die deze club voorzit maar niet eens, met het vuistje op tafel, eist dat de onderste steen boven komt. Integendeel,volksvertegenwoordigers die nu opstaan worden door haar bedreigd als zij hun mond over het schandalige liegen en bedrog van onze premier en ministers in niet mis te verstane termen opendoen, terwijl een ander ‘uilskuiken’, dat voorop liep in haar collaboratie met deze bedriegers, nu pretendeert ‘geschokt’ te zijn. Die ‘kip zonder kop’ en dat ‘Kuyken’ zijn de belichaming van de onvergeeflijke collaboratie van de volksvertegenwoordiging met de fascistische streken van onze premier. Alles onder het motto ‘zolang je deze landverrader maar te vriend houdt is je kostje gekocht’, maar dàt is de definitie van hun verraad van onze democratie, dus van de tirannie!

Wij zijn nu eenmaal van nature vrij, dus de Oranjefamilie en WEF-kloon Rutte kunnen ons onze fundamentele mensenrechten niet geven, noch teruggeven. Die zijn van nature van ons en dàt is waarom zij twee jaren alle ellende over dit land hebben afgeroepen in hun dwangneurose om die vrijheid te onderdrukken met hun corona-charade, hun vaccinatiedwang en hun G2/G3 discriminatie.

Desondanks geven zij niet op, hoewel mRNA vaccins levensgevaarlijk zijn gebleken. Beetje bij beetje komen wereldwijde cijfers naar boven over miljoenen doden en zwaargewonden als gevolg van de duivelse samenzwering tussen globalistische regeringen en Big Pharma met hun mRNA-wapenarsenaal tegen de mensheid.

Het Internationale Strafhof

Een groep gerenommeerde advocaten en wetenschappers – waaronder ex-Pfizer Vice President dr.Michael Yeadon – heeft een strafklacht ingediend bij het Internationale Strafhof in Den Haag tegen Boris Johnson, Bill en Melinda Gates, de CEOs van Big Pharma vaccin fabrikanten, Anthony Fauci en Klaus Schwab van het World Economic Forum, wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’. Het narratief van de Covid19 samenzweerders is geknakt, maar terwijl het COVID complot van de VN, de EU en het WEF afbrokkelt bereiden deze criminelen hun volgende “pandemie” al voor.

Zij leren het nooit dus de vraag is of wij nu zelf iets hebben geleerd van hun coronabedrog anno 2020-’22  en of dat zich manifesteert in onze insistentie op gerechtigheid. Wij mogen nooit accepteren dat dit tuig hun straf ontloopt in een Neurenberg II Tribunaal, want dat zet de deur open voor hun volgende aanval op de menselijkheid èn onze vrijheid. Het gaat erom of uw kinderen en kleinkinderen in de toekomst nog eens zullen napraten over de finale afrekening met de gewetenloze globalisten in het tweede Neurenberg proces van 2022  door het Internationale Strafhof of dat zij het niet eens zullen wagen om de naam ‘Neurenberg’ nog uit te spreken omdat Big Brother hen dagelijks afluistert en permanent terroriseert.

Wat speelt er?

In Er bestaat geen covid-19 virus d.d. 11 februari haalde ik al aan dat het bestaan van het Covid-19 virus nog nooit is aangetoond. Covid-19 is zo te zien op sterven na dood, dus laten wij nu eens kijken hoe het zit met de nieuwste globalistische HIV/aids stok om de hond te slaan. De afgelopen jaren is er grof misbruik gemaakt van de PCR test van Nobelprijswinnaar Kary Mullis om corona besmettingen ‘aan te tonen’, terwijl de inmiddels overleden Mullis zelf daar nadrukkelijk tegen waarschuwde omdat zijn PCR test pertinent ongeschikt is voor het vaststellen van besmettelijke ziekten als “SARS-CoV-2”en daarom meer dan 50% foutmeldingen geeft…

De duivel achter de schermen

De duivelse boosdoener achter de Covid-19 ellende is Antony Fauci, die ook al jaren een uiterst dubieuze rol speelt in het HIV/Aids dossier. Wederom geen toeval, want hij is één van de leidende globalistische samenzweerders die (voorlopig nog) politieke dekking krijgt van een Democratische meerderheid in het Amerikaanse Congres. Bij verkiezingswinst van de Republikeinen in november kan hij erop rekenen dat hij aan het kruis genageld wordt; de vraag is hoe onafhankelijk het Internationale Strafhof is.

Nobelprijswinnaar Mullis heeft zijn negatieve mening over de corrupte Fauci nooit onder stoelen of banken gestoken. Om te beginnen stelt hij dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat HIV de Aids ziekte veroorzaakt. Sterker nog, Mullis stelt dat er géén bewijs is dat HIV bestaat en nèt als SARS-CoV-2 nooit is geïsoleerd!

Desondanks is Fauci instrumenteel voor Big Pharma dat van dit bedrog profiteert met een miljarden omzet, maar Mullis stelde over deze charlatan: ‘ Fauci… Doesn’t know anything about anything… and I’d say that right to his face’. Mullis betwist ook dat Aids in 1980 een epidemie was: ‘The number of cases reported went up exponentially because the number of tests that were done went up exponentially’. (precies wat er in 2020 gebeurde in Rutte’s Coronabedrog).

Géén toeval

Kortom, de gelijkenis van HIV/Aids met Covid-19 is geen toeval, want de crimineel Fauci speelt de hoofdrol in beide dossiers, alleen is zijn Coronabedrog vele malen groter omdat dat iedereen op de aardbol heeft geraakt met véél grotere gevolgen dan HIV.

Anthony Fauci. Afb: DonkeyHotey / Wikimedia

Dat was de voorronde voor Fauci, die nu klaarstaat om de HIV-fraude te relanceren op mondiaal vergrote schaal als de reddende ‘deus ex machina’ voor zijn fascistische elite in de vorm van een nieuwe, virulente HIV/Aids variant…  De media bedienen hun broodheer natuurlijk terstond met de eerste paniekzaaierij ‘heterosexual HIV diagnoses overtake those in gay men for first time in decade’.

Het is ontzettend infantiel, maar er is geen sprake van toeval als Biden in december jl. namens zijn souffleurs in het Witte Huis verkondigde dat het zijn doel was om een einde te maken aan de HIV/Aids epidemie, terwijl op 1 december de UK Health Security Agency hem voorging in letterlijk dezelfde bewoordingen! Vraag is hoe lang het nog mag duren dat de domme kiezer het coronabedrog van de afgelopen jaren onbestraft laat door zijn stem niet te laten horen bij de aanzet tot een Neurenberg II Tribunaal waar met dit gespuis wordt afgerekend. De volgende fascistische aanval is al ingezet met bangmakerij middels een wereldwijde oproep om zich nu weer snel op AIDS te laten testen, let maar op het miserabele NOS Journaal in de komende dagen en/of weken…  U kent het wel, ook al bent u geen homo, toch rust op u de plicht om u te laten testen ‘om andere mensen veilig te houden’.

Een echo van het Covid bedrog

Het probleem wordt uiteraard niet verder gedefinieerd, want ‘science is settled’ zoals voorheen en de oplossing voor hun zelfbedacht probleem staat alweer klaar in de vorm van een nieuw ‘veilig en effectief’ mRNA vaccin dat bij Moderna reeds op de plank ligt ‘voor klinische tests’. Het gespuis leert het nooit totdat u, de kiezer, er een enorme schop onder geeft.  Voor de zekerheid zien wij nu ook al een ‘diversificatie’ naar kankervaccins bij BioNTech en Moderna!

Het – voor BigPharma doorslaande – financiële succes van hun mRNA gif heeft deze ‘tak van sport’ tot de populairste gemaakt bij alle mondiale zakkenvullers op dit terrein. Beleggers staan in de rij, Mark Rutte probeert, door niet meer bij de wekelijkse persconferentie te zijn, de sporen van zijn dodelijke zijn coronabedrog uit te wissen voor de verkiezingen en voilà, Moderna en BioNTech hebben al laten weten dat zij plots de kuur voor kanker in huis hebben… Stroopt u uw mouw maar op! Voorheen pretendeerden deze kwakzalvers dat zij een vaccin hadden tegen een nooit geïsoleerd virus, maar wat hebben de celsplitsingen van kanker met een virus van doen? Hoe kunnen deze bedriegers iemand daartegen vaccineren? Zelfs Tal Zaks, de voormalige ‘chief medical officer’ van Moderna, die nu een venture partner is bij OrbiMed, is daar uiterst sceptisch over en dan praat hij nog niet eens over de gevaren van de mRNA techniek waarvan de uitvinder, Robert Malone, keer op keer de mensheid bezweert dat zijn technologie niet alleen totaal verkeerd gebruikt wordt maar zodoende ook levensgevaarlijk is.

‘Money speaks’, dus zoals Mark Rutte al zei: ‘bek houden’. Investeerders zijn het daarmee eens. Voor 2015 was er minder dan US $ 500 miljoen aan ‘venture capital’ beschikbaar voor mRNA onderzoek, in 2020 liep dat op naar US $ 9 miljard. Dus Big Pharma heeft Fauci hard nodig als hun marketing agent, die zijn eed van Hippocrates natuurlijk al lang vergeten is. Waartoe dat leidt voor de naïeve schapen die hun mouw opstropen voor al dit boerenbedrog vinden zij zelf jaren later wel uit, of niet meer.

Geen wondermiddel

Afgezien of deze mRNA prikken goed of kwaad doen, luidt de kostenprognose voor behandelingen van kankerpatiënten op jaarbasis minimaal rond de US $ 100.000 , dus welke ziekteverzekeraar zal daaraan meedoen? Slechts enkele bestaande mRNA vaccins worden gebruikt tegen kanker, zoals het BCG tuberculosevaccin tegen blaaskanker, Amgen’s Imlygic voor gevorderde huidkanker en Provenge in geval van prostaatkanker, maar Provenge’s marketing autorisatie is in de EU al teruggetrokken.

Experts spreken hun angst uit dat mRNA kanker vaccins niet zaligmakend zijn, zoals Matti Aapro, de ex president van de ‘European Cancer Organization’ (ECO), die mRNA hooguit ziet als complementair naast traditionele immunotherapie. Het is allemaal ‘terra incognita’, dus wellicht zullen reeds zwaar zieke patiënteen de gok willen wagen, maar de hierboven genoemde exorbitante kosten zullen waarschijnlijk hun doodvonnis betekenen…

De kloof tussen rijke(re) en arme(re) landen zal bepalend worden, dus de inhalige zakkenvullers van BigPharma snijden zichzelf daarmee in de vingers en dat zal ons hopelijk een herhaling van het Coronabedrog besparen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
1 jaar geleden