‘Groene maffia’ en koude voeten

In 2019 was de USA nog een netto exporteur van aardolie maar de EU importeerde reeds meer dan 41% van al het verstookte aardgas uit Rusland, meer dan 27% van alle ruwe olie uit Rusland en bijna 47% van alle steenkool uit …. Rusland!  Europa heeft wat met Rusland!

Sinds 2020 is de Europese energieafhankelijkheid door ideologisch gedreven beleid alleen maar verslechterd terwijl in de USA de ‘green deal’ van een psychotische minderheid in de Democratische partij door de ‘oude hap’ is opgepakt omdat dat electoraal opportuun leek. Sindsdien is de USA een netto importeur van aardolie maar boontje komt om zijn loontje. Toen Biden de OPEC in januari smeekte om hun olieproductie op te voeren om zijn zelf veroorzaakte electorale problemen te verlichten, antwoordde OPEC: ‘Thanks, but no thanks’, Donald Trump weet vast nog wel waar je je eigen olie kunt vinden.’

Groene maffia en inflatie

Die ‘green deal’ leidde, uiteraard, tot een kettingreactie van volstrekt onnodige prijsverhogingen die zich uitbreidden als een olievlek die ook de rest van de wereld trof. Van de ontploffende energiesector – met dagelijks duurdere olie, gas en steenkool – tot veel hogere kosten in de logistiek en productieve sectoren. Omdat die ook nog eens geterroriseerd werden door de ‘groene maffia’ met hun vaccinatieneurose en ‘Berufsverboten’ zien wij nu de populistische tegenreactie van miljoenen demonstranten, gevolgd door Canadese, Amerikaanse en sinds afgelopen weekend ook Nederlandse truckers’ konvooien. Maar uiteindelijk zitten wij in Nederland al boven een 8% stijging in de kosten van levensonderhoud bij een gestaag stijgende, reële inflatie. Die staat gelijk aan een (achterbakse) belastingverhoging die bijna tegen de 10% loopt! Er is maar één conclusie en die luidt dat Rutte en zijn charlatans hun linkerhand zwaar overspeeld hebben. Zo te zien dringt dat helaas niet door tot onze over het paard getilde volksvertegenwoordigers, die kennelijk geen loyaliteit aan de Grondwet maar aan de heilige Sint Mark hebben gezworen. Zo kan de ‘groene gekte’ binnen een jaar leiden tot inflatie en toenemende armoede bij ‘(beneden-)modaal’ als gevolg van de kortzichtigheid van premier Rutte en zijn grote inspirator Don Quichot Timmermans en diens Sancho Panza Samson. De ellende van de onbetaalbare ‘groene gekte’ is met geen pen te beschrijven voor de steeds armer wordende Jan Modaal, maar het Kartel maalt er niet om.

Rookgordijnen

Wie met zoveel boter op zijn hoofd tegen de lamp loopt, zoekt een afleidingsmanoeuvre om het domme plebs wederom te beduvelen. Wat is mooier dan het opblazen van de dreiging van een conflict in de Oekraïne als welkom rookgordijn in het zoveelste hoofdstuk van hun paniekzaaierij en bangmakerij, in de hoop de onrustig wordende populisten weer in hun hok te krijgen? Charlef Brantz heeft relevante  militaire en politieke ‘ins & outs’ van dit dossier in ‘Novorossyia, Sovjet Unie 2.0 of desinformatie?’ (d.d. 31.01 jl.) helder tot zijn reële proporties teruggebracht. Maar de belanghebbenden bij chaos en ellende op het wereldtoneel zijn juist de ‘doetjes van het gebroken geweertje’ zoals Mark Rutte, die het hardst tekeer gaan tegen Poetin’s ‘blijf van mijn lijf’ strategie.

Subsidiemolens… Afb: Pxhere

Deze blinde vinken zien sowieso niet in wat voor stommiteiten zij begaan met hun nooit aan de kiezer voorgelegde ommezwaai van betrouwbare gas-, kolen- en kernenergie naar hun groene neurose met peperdure, volstrekt inadequate wind- en zonne energie. Zij hebben geen idee van oorzaak en gevolg in hun zoektocht naar Utopia. Daarom zitten miljoenen stakkers met hun kinderen nu, dankzij hen, niet alleen met onbetaalbare energierekeningen maar ook met de thermostaat op 15° C en bevroren tenen. Die energiekosten zijn in Nederland, dankzij premier Rutte’s wanbeleid, de hoogste van Europa door torenhoge accijnzen en belastingen over die accijnzen, terwijl de linkse politiek hele oerwouden verstookt maar ook nog eens lucratieve ‘fracking’ in Nederland verboden heeft met volledige collaboratie van… wederom de ongekroonde koning van het Haagse pluche.

Mark Rutte zal het allemaal ‘worst wezen’ zolang Poetin maar even als bliksemafleider voor hem kan fungeren, dus een nieuw rookgordijn over oorlogsdreiging kan nooit kwaad. Daarna verzint hij wel weer iets nieuws in zijn strijd om politiek zelfbehoud. Après nous ….

Tarzan en het Kremlin

Als kers op de taart levert hij niet alleen, al jaren lang, onze soevereiniteit in stukjes en beetjes uit aan de EU zonder onze uitdrukkelijke goedkeuring, maar nu verkwanselt hij ook nog eens onze economische onafhankelijkheid aan de man in het Kremlin tegen wiens schenen hij aanschopt in zijn gratuite heldhaftigheid als de ‘Tarzan van de kippen’. Hij ‘is bezorgd’ en gaat de Oekraïne ‘hulp bieden’… Iets met cybersecurity, want daar is onze overheid erg bedreven in gezien de astronomische kosten van al hun mislukte IT-projecten. Maar eerst gaat hij daar nog een paar weken ‘goed over nadenken’. Waar haalt hij het vandaan terwijl wij in feite volledig van Poetin’s olie, gas en steenkool afhankelijk zijn dankzij zijn groene dwangneuroses waaraan hij het land heeft uitgeleverd teneinde zijn plekje op het pluche veilig te stellen? Omdat hij te belabberd is om de Groningse problemen met één brede pennenstreek op te lossen, zit Nederland begin februari (bijna) zonder gas terwijl de reeds op of boven capaciteit opererende Amerikaanse LNG productie geen of nauwelijks soelaas kan bieden.

Oekraïne is geen lid van de NAVO

In Duitsland is de situatie nog nijpender dankzij Merkel’s fatale ‘Energiewende’. Zij maakte misbruik  van de tsunami in Fukushima om veilige kernenergie centrales in Duitsland, waar nu eenmaal niet zoveel tsunamis voorkomen, sindsdien gefaseerd tot aan het komende jaareinde stuk voor stuk te sluiten. Daarom moet Duitsland meer dan 70% van de eigen energiebehoefte importeren! Dit terwijl notabene de EU nu eindelijk gas en nucleair ‘groen’ heeft verklaard nadat zij tientallen jaren zèlf de Duitse stupiditeit in de hand hebben gewerkt tegen de bestaande, betrouwbare energievoorziening in hun psychose die vandaag de dag nog steeds het credo is van D66, GL en de PvdA. Vorig jaar was er al sprake van veel te weinig windenergie in de EU, maar Poetin zei: ‘zoek het zelf maar uit’ zolang het lot van zijn NordStream 2 pijplijn naar Duitsland in het ongewisse bleef. Nu heeft hij geen omwegen via de Oekraïne meer nodig maar krijgt vrij spel in zijn machtspolitiek.

Vrij vertaald kan die machtspolitiek als een ‘blijf van mijn lijf’ strategie worden geïnterpreteerd om de NAVO niet aan zijn grensovergangen  te hebben, daarnaast speelt zeerzeker een nostalgische hang naar de grandeur uit het tsaristische verleden die een dief en een moordenaar als Poetin nu eenmaal ontbeert. Maar hij is nu eenmaal een onverbeterlijke narcist en Russen zijn traditioneel prima schakers, wat wij van de kreukels in Brussel, Berlijn, Parijs en Den haag niet kunnen zeggen. Lange Rede, kurzer Sinn: de Oekraïne is geen NAVO lid en wij vonden het ook niet leuk toen in 1962 Chroestjev Russische raketten en bommenwerpers in Cuba installeerde… 

‘Money speaks’ en koude voeten

Tot slot spelen er voor het arme Rusland ook financiële voorwaarden voor de financiering van een ongetwijfeld kostbaar conflict met Kiëv, maar het zal Poetin’s eer te na zijn om bij de leidende globalistische Rothschild familie, traditionele grootverdieners aan moord en doodslag, aan te kloppen. Met NordStream 2 kan de Oekraïne de financiële kraan van het Kremlin immers niet meer dichtdraaien bij ‘ongewenste intimiteiten’. De linkse Duitse politiek heeft hem deze troef namelijk ook nog eens cadeau gedaan door zich praktisch geheel energieafhankelijk te maken van Moskou, reden waarom Berlijn achteraf heel redelijk werd jegens Poetin. ‘Money speaks’, dus in geval van een conflict hoeft hij nu, dankzij het  dogmatische Berlijn, niet langer om financiering bij de in oorlogen gespecialiseerde Rothschild familie aan te kloppen. Van Rutte’s ‘keiharde sancties’ ligt niemand in Moskou wakker, maar het kan best zijn dat straks miljoenen in Nederland er wèl van liggen te klappertanden zonder aardgas dankzij ‘Tarzan Rutte’ die Nederlands belangen nog nooit helder voor ogen heeft gekregen. ‘Groen’ en gezond verstand blijken twee tegenpolen te zijn op weg naar zijn politiekcorrecte Utopia. De dreigende energieschaarste in Nederland, zowel op korte als lange termijn is het produkt van Mark Rutte’s globalistische fata morgana en de man moet daarop afgerekend worden, ook al ‘heeft hij het nooit gedaan’.

De groene onheilsprofeten
van de Club van Rome
hebben al zestig jaar ongelijk

Als wij alles op een rijtje zetten is er géén sprake van een uitzonderlijke opwarming van de atmosfeer zoals de IPCC ons probeert wijs te maken, laat staan dat die antropogeen zou zijn en CO² is op een historisch laagtepunt sinds miljoenen jaren terwijl de sinds enkele jaren teruglopende cyclische zonneactiviteit duidt op een komende koude periode die zeker tot 2050 kan duren. Conclusie: onze premier is een opportunistische handlanger van een fascistische elite. Wat die criminelen al meer dan een halve eeuw prediken middels hun Club van Rome is sinds de late jaren ’60 nooit uitgekomen.

Maar hun ‘geitenharen sokken’ dogma van ‘nul economische groei’ geeft hun ideologische verrotting goed weer. Met Pol Pot hebben zij daarmee geëxperimenteerd, met dodelijke gevolgen voor een paar miljoen onschuldigen die ‘heropgevoed’ moesten worden. Dat nooit meer, hoe spijtig dat ook moge zijn voor onze globalistische premier en zijn immorele broodheren in VN en WEF.

Bij een gestaag groeiende wereldbevolking – die Bill Gates zo graag zou uitroeien met zijn enge vriendjes middels de ene na de andere pandemie en even zoveel dodelijke ‘vaccins’- is de grote leugen van ‘schone energie’ op hun achterbakse wijze slechts een middel om hun eigen, diepe zakken te vullen. Premier Rutte doet daar nog een schepje op met zijn illusoire stikstofcrisis die bij Zevenaar, Maastricht en Roosendaal abrupt ophoudt. Slechts schone kernenergie zal de aarde kunnen redden van onafwendbare energietekorten die wij vandaag eigenlijk al aan den lijve ondervinden. Kernenergie is de enige, realistische gebruikmaking van voorhanden en bewezen ‘science’ voor schone en voldoende energievoorziening. Eens te meer blijkt zonneklaar dat het deze ellendelingen daar helemaal niet om gaat. Alles moet nu eenmaal kapot conform hun Marxistische evangelie ‘voordat het arbeidersparadijs als een feniks kan herrijzen uit de as van het kapitalisme’.

Wat ons zou kunnen verlossen van deze idioten en hun waanideeën zou, als wij hen ongemoeid hun gang laten gaan, ook wel eens op kernenergie kunnen uitdraaien. Maar dan als het ‘armageddon’ waar zij op uit lijken te zijn. Niemand zal het navertellen, maar dan hebben zij ook een keer gelijk…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties