Alle middelen zijn geoorloofd

In hun strijd om de macht schrikken de globalistische machthebbers in de EU (en elders) nergens voor terug, zij gaan letterlijk over lijken door een middel te propageren op zoek naar hun sinister, globalistisch doel, Nederland en Frankrijk voorop.

Enkele weken geleden verkondigden in witte jassen gestoken onbeschaamde activistes voor de NOS camera dat de mRNA vaccins ‘volkomen veilig zijn voor zwangere vrouwen’. Hoe dit te rijmen valt met de realiteit laat zich (niet) raden, bijvoorbeeld in het licht van de 300% toename van miskramen in 2021 in het Amerikaanse leger, dat een massale en misdadige vaccinatiedwang op de manschappen uitoefent, inclusief op de zwangere vrouwen.

Afgeslacht door de linkse media

Dr. Michael yeadon, de voormalige vicepresident van Pfizer en ‘Chief Scientist voor allergie en luchtwegen’, heeft meer dan 30 jaar in deze tak van wetenschap gewerkt, maar werd door de linkse pers ‘afgeslacht’ toen hij zijn bezorgdheid hierover uitte. Al eerder, in 2020 had hij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) een petitie ingediend en waarin hij zijn grote bezorgdheid uitsprak over de ontoereikende tests van de experimentele, op genen gebaseerde COVID-vaccins voordat zij werden ‘goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties’.

Wat hij en collega Wodarg destijds o.a. schreven:  “Er is geen enkele indicatie of antilichamen tegen spike-eiwitten van het SARS-virus ook  werkt als anti-Syncytin-1-antilichaam maar, zo ja, dan kan dit ook vorming van een placenta verhinderen, als gevolg waarvan gevaccineerde vrouwen doodgewoon onvruchtbaar worden. Een dergelijke mogelijkheid zou moeten worden uitgesloten door standaardtests alvorens dergelijke stoffen aan de gehele bevolking op te leggen”, aldus beide artsen die verder betoogden: “Het is belangrijk te constateren dat deze op genen gebaseerde middelen de vereiste testfase voor ‘reproductieve toxicologie’ niet hebben doorlopen en zelfs ruim een jaar later zijn deze tests nog steeds achterwege gebleven, kortom er ontbreekt nog steeds wetenschappelijke ondersteuning van de veiligheid der mRNA vaccins tijdens of voor de zwangerschap”. Desondanks werd hij ‘afgeslacht’ door de linkse media en zelfs de Engelse overheid want, zoals ik al sinds het begin van het coronabedrog argumenteer, corona is de gepolitiseerde linkse stok om ‘andersdenkenden’ te slaan, ‘God’s gift to the left’.

Er wordt hier een middel gepropageerd op zoek naar een sinister, globalistisch doel waar aan heet eind van de rit Klaus Schwab staat te glunderen om types als Rutte en Macron in de armen te sluiten. Een anonieme idioot van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg beweerde: “Deze beweringen zijn vals, gevaarlijk en zeer onverantwoordelijk.” Wat had Yeadon dan gezegd? Dit was het: “niemand die compos mentis is, denkt dat het geven van experimentele behandelingen aan zwangere vrouwen anders is dan roekeloos. Vooral wanneer het testen op reproductietoxiciteit onvolledig is.”

Dat was niet alles, want een, notabene door Johnson & Johnson gefinancierde studie maakte duidelijk dat ook zij voornoemde scherpe toename in wereldwijde miskramen hadden waargenomen maar niet op “klinische betekenis” onderzocht hadden, terwijl zij zelfs erkenden dat uit hun eigen studie bleek dat “spontane miskraam het meest voorkomende obstetrische resultaat is na COVID-19 mRNA-vaccinatie.” Als klap op de vuurpijl toonde Yeadon dat Pfizer en Moderna met zekerheid wisten dat mRNA producten “zich ophopen in de eierstokken”.  Voor details en het complete verhaal verwijs ik u naar de volgende sites: HIER en HIER.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
1 jaar geleden

hier ook een video van de ‘quasi vaccinatie’ van een globalistische lafbek:
https://www.newstarget.com/2022-02-03-nurse-claims-trudeaus-covid19-vaccination-was-faked.html