De geschiedenis herhaalt zich

Binnen de VVD gaan eindelijk stemmen op die zich – soms voorzichtig, zoals Hans Wiegel, soms hardop, zoals de evenoude rot Geert Dales – afvragen waarom er van ouderwetse, stabiele VVD beginselen in de slepende formatie feitelijk niets dreigt over te blijven dankzij Rutte’s voortdurende concessies aan het fragiele, ‘woke’ D66.

Mark Rutte is het spoor bijster, al jaren, verblind door de uit zijn opportunistische machtshonger  resulterende progressieve obsessies, met als mijlpalen voor zijn incompetentie en gebrek aan visie:

  • zijn morele en feitelijke steun voor positieve discriminatie, typisch kenmerken voor kwaliteit.
  • zijn positieve discriminatie tegen de blanke Nederlandse meerderheid in het BLM fascisme.
  • zijn gewetenloze ondermijning van de traditionele familie en traditioneel vader- en moederschap ten gerieve van het perverse D66 clubje dat vol zit met diep gekwetste slachtoffers en nog dieper sexueel gefrustreerde alfabetsoep waarin geen mannen en vrouwen meer bestaan: wat vindt u van ‘geboortegevende ouder’ voor moeder, of ‘menselijke melk’ voor ‘moedermelk’?
  • zijn eliminatie van onze tradities en zelfs onze geschiedenis…
  • kinderen worden aan de ouderlijke macht onttrokken en door de volstrekte idioot de Jonge op school gevaccineerd zonder de ouders daarin te kennen en mafketels voor de klas proberen ook in Nederland de kinderen wijs te maken dat er zo’n 100 ‘genders’ zijn en dat een levensgevaarlijke hormonale kuur of zelfs idem chirurgie hen betere mensen kan maken…! Rond de 40% van die stakkers blijkt zelfmoord te plegen voor hun 40e jaar…
  • Alles in naam van de ‘vooruitgang’, waar de heks van D66 de mond vol over heeft.

In feite zijn dit misdaden tegen de menselijkheid die zich zonder meer kwalificeren voor een volgend Neurenberg tribunaal. Er wordt geheuld met verraders van ons erfgoed die hun ‘sociale vernieuwing’ preken in de context van de bolsjewistische ‘2030 agenda’ van de VN met hun afgezaagde ‘great reset’ en hun ‘building back better’ door onze soevereiniteit uit te leveren aan hun ongekozen EU-kliek. 

Zoals ik al eerder schreef zien wij die communistische VN-agenda volledig terug in de geschiedenis van de Franse revolutie en later ook in de bloedige Russische machtsstrijd tussen Mensjewieken en Bolsjewieken die in 1917 resulteerde in dezelfde gekte en hysterie die ‘woke’ nu probeert door te drammen. In de twintiger jaren waren er ‘Sovjet Cultuurdragers’ die ook al hun ‘newspeak’ hadden bedacht en overtuigd waren dat zij zo een ‘nieuw bewustzijn’ gingen creëren, met normen en waarden die op afroep beschikbaar waren zodat niemand wist waar hij/zij aan toe was. Die  geschiedenis herhaalt zich nu onder de bedrieglijke vlag van de VN-mensenrechten voor een bolsjewistische lading die vandaag de dag nog steeds niet herkend wordt door de ignorante VVD, CDA en CU kiezers, ‘ons soort mensen’ dat tot nog toe Rutte’s rituele progressieve dans ontspringt. Maar hoe lang nog…? Die geschiedenis toont dat het de ‘woke’ bolsjewieken er niet alleen om ging hun eigen land kapot te maken. Sterker nog, de hele wereld moest eraan geloven dus vooral de christelijke religie, maar ook de mens, diens moraliteit en in feite de grondslagen van de samenleving moesten in hun slavendrijverij aangepast worden aan Big Brother’s concept dat na de diefstal van alle persoonlijke eigendom ook geen persoonlijke vrijheid noch vrijheid van meningsuiting kende.

De geschiedenis herhaalt zich

Ook vandaag vinden wij die ‘scheppende’ dogma’s van de heilige Sint Marx en Sint Engels volledig intact terug in de ‘great reset’, het concept voor de structurele ontwrichting en kaalslag van ons land door de geesteszieke heren Schwab en Rutte. Die ‘reset’ wordt in passende kadaverdiscipline in de praktijk gebracht door de o zo ‘diverse’, bedreigde schaapjes van D66, PvdA, GL, CU, Volt etc.  Stuk voor stuk fragiele roomblanke ‘sneeuwvlokjes’ die in hun ideologische narcisme zichzelf voor wolven houden, maar in hun blinde onderwerping aan deze criminele idéefixes de deur open zetten voor Mark Rutte’s ‘woke’ ziekte: Alles moet wéér kapot!

Een goede, verplichte conservatieve vaccinatie zou hen goed doen


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
1 jaar geleden

De partizanen zullen zich gaan roeren en dan zal het snel voorbij zijn. Deze hebben nog een appeltje te schillen met de EU en NAVO.

koddebeier
1 jaar geleden

Als er niet snel wordt ingegrepen is het te laat !!

Tigron
1 jaar geleden

Laten we hopen dat dit het begin van het einde is;

Neurenberg tribunaal 2.0 begonnen.
Persconferentie.
Dit lijkt mij wel serieus
https://www.youtube.com/watch?v=X94aR83KM8I

Joost
1 jaar geleden
Antwoord aan  Tigron

In Polen en welke landen gaan dit Tribunaal erkennen en misdadigers tegen de menselijkheid uitleveren en hoe?

Tigron
1 jaar geleden
Antwoord aan  Joost

Ik heb geen idee Joost.
Het is ook niet aan mij om dat te bepalen.
Het lijkt mij zo wie zo een hele klus om iets wat al decennia bekonkeld is, in ’n korte tijd op te ruimen.
Maar ik blijf er in geloven dat het tij zal keren.