Angst

Globale aandelenmarkten herstelden maandag weer een beetje van de Omikronpaniek die vrijdag rondspookte, gevoed door hyperventilerende mediahysterie met ‘Orwelliaanse 1984 verhalen’ om hun tanende greep op de mensheid te verstevigen en de massa gehoorzaam te houden.

Beurshandelaren zijn traditioneel opportunisten èn paniekvogels die van nature overreageren op geruchten om er zèlf een slaatje uit te slaan door, in dit geval, flink ‘short’ te gaan. Het was een goede herinnering dat de verkoopgolf overdreven was om de eenvoudige reden dat de Omikronversie van het COVID-19 virus ‘onzichtbaar’ is.

Angst vervangt wetenschappelijk bewijs

Het bestaansrecht van Omikron is wederom gebaseerd op angst in plaats van wetenschappelijk bewijs in de zin dat nergens ter wereld ook maar één laboratorium er een viraal monster van heeft geïsoleerd. Dr. Angelique Coetzee, dezelfde arts in Zuid Afrika die daar in het verleden als eerste corona signaleerde trok recentelijk weer als eerste aan de bel maar signaleerde een véél minder agressieve versie van de griep met voornamelijk spierpijn en grote vermoeidheid als symptomen. Je zou haast zeggen dat het een ordinair griepje betreft…  Desalniettemin prevaleert angst wéér eens over wetenschap want Omikron zal niet de laatste versie zijn van COVID-19 zolang het de globalisten belieft om God’s geschenk aan links te misbruiken.

Hoe opportunistisch beurshandelaren wereldwijd zijn bleek maandag toen de Raspoetin Jack Dorsey, een globalistische dwaas bij uitstek, onverwacht aftrad als CEO van Twitter onder druk der hongerige aandeelhouders en de Twitter aandelen prompt 5% stegen bij het nieuws dat zijn opvolger, de uit India afkomstige chief technology officer Parak Agrawal, per onmiddellijk in functie trad. Dat gaat van kwaad tot erger, want Agrawal is, na zijn landgenoot en CEO van Google/Alphabet Sundar Pichai, één van de gevaarlijkste globalisten op het wereldtoneel en dat bracht zelfs de beursen weer snel tot hun verstand. De ‘donkerbruine’ Agrawal heeft namelijk publiekelijk gezegd dat hij geen reden ziet tot onderscheid tussen ‘witte mensen’ en racisten en heeft zijn minachting voor de vrijheid van meningsuiting meermaals luid en duidelijk bekend gemaakt. Kortom, bij de lopende onderzoeken in zowel de Amerikaanse volksvertegenwoordiging als in Brussel naar Twitter’s tirannieke machtsmisbruik is hij bepaald niet de ideale man om zijn aandeelhouders te verdedigen met zijn ideologische haat en nijd. 

Globalisme loont

Dat hun antikapitalistische globalisme loont, tonen de US $ 7,5 miljoen die Sundar Pichai in 2020 in zijn (linker) broekzak mocht steken. Twitter was al instrumenteel in de censuur op critici van het coronawanbeleid en krijgt nu met Omikron de kans op een presenteerblaadje om hun psychologisch terrorisme te consolideren, want het essentiële verschil tussen angst en wetenschap is het ontbreken van objectief bewijs en laat dat nu nèt hun specialiteit zijn… Feit is dat er wereldwijd enkele tientallen Omikron gevallen gesignaleerd werden, uiteraard ook onder gevaccineerden, maar niemand is eraan overleden.

Een virus muteert ter definitie

Laat het duidelijk zijn dat dit alles slechts stoelt op de totaal ongeschikte PCR test met zo’n tweederde aan vals-positieven. Een virus muteert nu eenmaal voortdurend, per definitie, maar desondanks is deze ‘scare’ typerend voor wat het hyperventilerende media nodig heeft. Geen ‘variant’ maar een ‘scariant’: mutaties! Verschuilt u zich onder uw bed en houdt vooral uw adem in tot Mark & Hugo u roepen dat het tijd is voor de volgende ‘booster’, want anders slaan wij u in uw onwetendheid met de volgende mutant om de oren…  Angst, angst en nog eens angst! Voilà, Omikron als instrument in God’s geschenk voor links. 

Eeuwige vaccinatiegehoorzaamheid

In 2020 riepen de globalisten dat als 60 à 70% van de bevolking gevaccineerd zou zijn met twee injecties, alles naar normaal zou terugkeren. Dat blijkt dus een vooropgezette leugen om vrijheid in te wisselen voor dwingelandij en angst om ‘eeuwige vaccinatiegehoorzaamheid’ af te dwingen via een in de psychologie bekende combinatie van angst en een overdosis aan indoctrinatie.

Mensen worden wanhopig gemaakt, zoals honderdduizenden jongeren die zich nu kennelijk ernstig zorgen maken over het klimaat en zich daarom in de armpjes van de ‘redder des vaderlands’ storten… Als Mark Rutte deze buitenkans aangrijpt om de eierwekker van alle QR paspoorten weer op nul terug te zetten zullen zij hem het verdiende vuur niet aan de schenen leggen, integendeel: nog meer VVD stemmers en de deur gaat open voor nog meer en nog agressievere vaccins, terwijl het broodnodige tribunaal voor onderzoek naar alle bijwerkingen onder het kleed wordt gewerkt…

Criminalisering

Mogelijk komt er voor vriend Grapperhaus ook nog een douceurtje in de vorm van criminalisering van overtreding van de coronamaatregels om de tirannie niet alleen handen en voeten, maar ook tanden te geven. Kijk naar de Spaanse en Portugese passagier uit Zuid Afrika die dit weekend op Schiphol uit hun quarantainehotel verdwenen, op het nippertje uit een vlucht naar Spanje werden geplukt en nu te horen krijgen dat het D66 Openbaar Ministerie hiernaar kijkt, met een mogelijke gevangenisstraf van vier jaar, terwijl elke crimineel in Nederland zijn gang kan gaan. Jammer dat de 2e Kamer vol zit met corrupte dwazen wier gebrek aan rationele perceptie van dit wanstaltige bedrog slechts resulteert in een op Twitter thuishorende, autoritaire anti-Baudet reflex. 

Mark Rutte zit, voorlopig, weer op rozen…


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties