‘Code rood voor de mensheid’

Tweehonderd landen en tienduizenden PP’s (paniekzaaiende profiteurs) hebben in Glasgow hun incestueuze klimaatorgie gevierd, die moest leiden tot een absoluut verbod op het gebruik van fossiele brandstoffen (geen woord over kernenergie).

Toen voorzitter Alok Sharma deze meer dan een miljard Euro kostende tragedie met een brok in de keel afhamerde hadden supervervuilers China en India het voor elkaar: het gebruik van steenkool werd hen expliciet niet ontzegd! Het vroom gewenste ‘uitgefaseerd’ werd in het slotcommuniqué vervangen door ‘afgebouwd’, kortom cynisch boerenverstand zegeviert toch weer over het opportunisme der zakkenrollers.

Maastricht verdwijnt onder de golven

Grootgeld-socialist Frans Timmermans. Afb: Flickr.

Al jaren proberen querulanten zwart op wit te krijgen dat hun illusoire ‘klimaatcrisis’ veroorzaakt wordt door verbranding van fossiele brandstoffen, u weet wel ‘antropogeen’ in plaats van de al miljarden jaren dominante zonneactiviteit, immens krachtige zeestromingen en vulkanische activiteit. Dit was het voornaamste doel van pro forma vegetariër Alok Sharma, maar de grootste zondaars namen hem kundig in de tang, de rest der aanwezigen zweeg weliswaar niet maar stemde jammerend toe…   En dat ondanks het feit ‘dat er geen minuut verloren kan worden’ volgens het ‘Code Rood Rapport voor de mensheid’ dat in augustus uitkwam.

Dat weerhoudt deze zeloten er niet van om volgend jaar in Egypte wéér zo’n verbroederend ‘inclusief feestje’ te bouwen onder het motto ‘wie dan leeft dan zorgt’. Over temperatuurstijging van de atmosfeer maakt geen mens zich zorgen omdat hun politiek gemotiveerde Raspoetins in de VN/IPCC donders goed weten dat daar geen sprake van is en wij hoogstwaarschijnlijk al in de beginfase van een koude periode zitten, maar hun greep naar de macht huldigt alle middelen. Ik deel hun mening dat steenkool de atmosfeer (ernstig) vervuilt, maar kijk iedere keer weer mijn ogen uit hoe primitieve hypocrieten als D66, PvdA en GL zich tegen kernenergie blijven verzetten uit pure ideologische hufterigheid, niets anders. Géén nood, volgend jaar gaan de clowns in Egypte hetzelfde kunstje vertonen met opnieuw twee weken hoeren en snoeren op uw kosten via de IPCC/VN. Daar gaat iedereen wéér onvermoeibaar vertellen welke fantastische doelstellingen zij zichzelf anderen alsnog hebben gesteld, Mark Rutte voorop. Tenzij de formatie onverwacht eerder rondkomt en Sigrid Kaag alsnog ‘de valse stiefmoeder des vaderlands’ wordt, dan wordt het nog erger. Ondertussen moeten wij bidden dat Limburg niet door de Maas verzwolgen zal worden want ondanks de dalende atmosferische temperatuurtrend sinds 2016 moet en zal de wereld in een verzengende hitte vergaan, ‘gepaard met zware regenbuien in het zuidoosten van het land’.

US $ 100 miljard per jaar voor het goede doel….

De globalistische farizeeër John Kerry, die in zijn privé jet naar het feestje kwam, wist vanaf het morele spreekgestoelte te melden dat, ondanks de teleurstellende opstelling van het notabene afwezige China en India, ‘het blijvend druk uitoefenen op de acceptatie van morele en publieke verantwoordelijkheid de enige manier is om de deelnemers te houden aan hun eigen toezeggingen’. ‘That’s a huge level of accountability’, concludeerde deze strijder voor het welzijn van de mensheid.

Vervolgens stapte hij weer in zijn ‘private jet’ om een fles champagne achterover te slaan terwijl hij daarbij 40 keer de CO2 uitstoot per commerciële passagier uitstoot, maar deze vlerk meldt: “the only choice for somebody like me who is traveling the world to win this battle.”  Zelfverheerlijking is kennelijk niet alleen aan Mark Rutte en Sigrid Kaag voorbehouden. Daar zakt je broek toch wel behoorlijk van af… En kijkt u eens op ‘Flightaware’ waar en wanneer de  Boeing 737 ‘PH-GOV’ in de afgelopen 2 weken toevallig is ingezet als het niet voor pleziertochtjes van Willem Alexander of boodschappentrips van Maxima was.

Handel in CO2 rechten voor klimaatbedriegers

Uiteraard is er voornamelijk geruzied over het “loss and damage” fonds dat de rijke landen  zouden moeten creëren à raison van $ 100 miljard per jaar voor de ‘kwetsbare landen’ wier afgevaardigden hun Zwitserse rekeningen graag zouden aanvullen middels de ‘klimaathulp’ van Sigrid Kaag. Uiteraard kwam hier niets van, dieven herkennen elkaar al op kilometers afstand en Joe Biden’s charlatan John Kerry heeft al een privé vliegtuig – waarmee hij dit jaar waarschijnlijk tegen de 20 vluchten maakt – dus gooide hij de kont tegen de krib, de rest gaat maar op de fiets…. Dit terwijl de gulle EU € 100 miljoen ter beschikking stelde, een bedrag dat over Nederlandse ruggen al vele malen is overschreden door Sigrid Kaag in haar globalistische zelfkastijding. Kortom, er is geen ros gebeurd in Glasgow, behalve dat er een soort Monopoly spelletje werd gecreëerd voor handel in CO2 rechten voor wie goed is in dubbele boekhouding. Dat weerhield onze klimaatzeloot Mark Rutte niet om al bij de start een handtekening te zetten, buiten de 2e Kamer om, om onze schatkist ter beschikking te stellen van zijn globalistische vriendjes. Het is duidelijk dat de grote jongens de dienst uitmaken, maar de kleintjes als Greenpeace moesten hun aanwezigheid ook rechtvaardigen evenals ‘ActionAid International’ bij monde van ‘climate policy coordinator’ Teresa Anderson: ‘This outcome is an insult to the millions of people whose lives are being torn apart by the climate crisis.’ Houd het narratief in stand meid, anders raakt de kassa leeg…

Het sprookje van de Brusselse alchemist en de Portugese communist

De Brusselse dorpsidioot Frans Timmermans had waarschijnlijk in een donker hoekje alle gebakjes zitten opeten want zijn wonderlijke slotcommentaar luidde:  ‘We hadden liever gehad dat het niet gebeurd was, maar ik ben zo opgelucht dat we een oplossing hebben kunnen vinden. Weliswaar verwoordt die de zaak iets minder sterk, maar als je van 28 karaats goud naar 24 karaats goud gaat, dan heb je nog steeds goud’. In de middeleeuwen was Frans een alchemist geweest die zelfs zijn broodje zalm in goud kon veranderen. Zijn grote voorbeeld Antonio Guterres, de Portugese communist cum secretaris generaal van de VN en de kwaadste genius achter dit mondiale complot, meldde dat er diepe meningsverschillen bestaan maar dat er desondanks (veel) geld naar de ontwikkelingslanden moet gaan, want anders vergaat de (derde) wereld.

In goed Nederlands, de grote jongens hebben lak aan alle klimaatonzin en houden de knip op de beurs, terwijl de trouwe VN-sufferdjes Mark Rutte en Sigrid Kaag de collectebus vullen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jef
1 jaar geleden

allemaal heel leuk om opns uit te persen als citroenen , voorts alle autotjes van de baan want zo een nieuw krel van 50 000 eu lunnen we ons niet permiteren laat staan onderhouden aan elecytricteitslurpend gedrag ( jaarlijks evenveel als je huidige huiselectricteitsverbruik ) enfin wanneer gaat de kleine man eens opstaan en zeggen dat het nu welletjes is geweest , ! al die geldverkwistende EU klootzakken naar de galg of op zijn best terug naar huis gaat zenden ??

Deneuve frank
1 jaar geleden

Dat klimaat maakt de mensen nog gek.