De Vrede van Westfalen en het fascisme van de Verenigde Naties

De Vrede van Westfalen d.d. 1648 volgde op de Dertigjarige Oorlog, een slachtpartij met meer dan negen miljoen doden als gevolg van primitieve Europese machtspolitiek. Het begrip van de ‘soevereiniteit van staten’ is sindsdien verankerd in het internationaal recht en vindt zijn expliciete weerklank als volgt in het United Nations Charter: “nothing … shall authorize the United Nations to intervene in matters which are essentially within the domestic jurisdiction of any state”. 

Velen zullen zich afvragen waarom wij dan jaar in jaar uit moeten aankijken tegen de fascistische machtspolitiek die ijvert voor een wereldregering die in de 2030 Agenda van die Verenigde Naties wordt opgetuigd en voor de realisatie waarvan Mark Rutte zich dag in dag uit zo enorm inspant ten gunste van de EU, in feite een ongekozen, globalistisch uitvoerend orgaan van die 2030 Agenda. Het simpele antwoord luidt dat ‘Neo Liberalisme’ (globalisme) onze soevereiniteit aantast via een verloederde organisatie die bedoeld was om onze belangen te behartigen, maar in communistische handen viel, op hol sloeg en nu op eigen houtje opereert.

Onze soevereiniteit wordt nu bedreigd door het fascisme van de decadente neoliberale kliek in de VN waarmee landverraders als Rutte en Kaag zich vereenzelvigen. De recente poging van D66 om onze soevereiniteit verder te ondermijnen met hun brutale concept voor de kabinetsformatie is gelukkig op de klippen gelopen. Niet omdat Mark Rutte als een rots in de branding staat voor onze vrijheid, integendeel… Maar als de democratie in dit land definitief naar de donder geholpen moet worden, dan wil hij zèlf zijn handtekening daaronder zien en niet die van Kaag en de communistische non-valeur Klaver. Ere wie ere toekomt! 

“Een puur linkse
agenda voor Prinsjesdag”

Hoewel zeven maanden geleden zelfs onze slappe 2e Kamer op het punt stond om hem, met recht,  naar huis te sturen ontliep hij zijn verdiende loon door wederom geen schuld te erkennen voor zijn zoveelste zoveelste blunder in het ‘toeslagen dossier’. Meteen collectief ontslag van het kabinet wist hij zijn politieke hachje weer eens te redden. Nu zijn wij zover dat zijn trouwe discipel Remkes door hem gepousseerd wordt als de nieuwe formateur voor een minderheidskabinet, dus laat Kaag maar tandenknarsend in Qatar blijven…  Zoals ik al meldde in ‘Einde van de democratie’ op 1 september heeft hij intussen op zijn slinkse wijze de zaak wéér belazerd door niet op passende, bescheiden wijze ‘op de tent te passen’, maar een puur linkse agenda voor Prinsjesdag te presenteren, hetgeen volstrekt illegitiem is en strijdt met het concept van een demissionair kabinet. Als de 2e Kamer inderdaad vandaag het debat over de schandalige manipulatie en zijn getraineer van de formatie bespreekt zal Rutte wéér kunnen rekenen op de slaafse steun van de ‘baantjesjagers van het Kartel’. Zij staan al klaar om voor al datgene te stemmen wat hun Mecenas van hen vergt, of het land daarmee verder naar de donder gaat of niet…? 

Deze quasi ‘hoogopgeleiden’ uit onze ‘monoversiteiten’ zijn al jaren lang gehersenspoeld over alle aspecten van de 2030 Agenda, dus ‘ après nous le déluge! ’


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
2 jaren geleden

Het wordt wat eentonig maar ik ben het weer voor 200% met u eens. Ik zeg weleens voor de grap tegen mijn kleinkinderen “wil je dat je kostje gekocht is? Ga dan de politiek in of je echt iets wil veranderen? Maakt niks uit! Je rolt van het ene in het andere baantje, je hoeft nooit echt te solliciteren, je bent van alle markten thuis.” bouw, rijbewijzen, energiesector enz, enz. Ja, misschien moeten wij ook gewoon denken” na mij de zonsvloed”. Ik weet niet hoe het u vergaat maar ik spreek over mijn zorgen mbt Nederland ook met andere mensen en dan staan ze je aan te kijken met een blik van “joh waar maak je je druk over”. Ze zijn allang weer bezig met de volgende vakantie. Totdat het goed hun portemonnee gaat raken en ze niet meer op vakantie kunnen. Dat duurt volgens mij niet lang meer. En dan is het te laat. Dommage!