Hongaarse wet

De Hongaarse burgers kunnen binnenkort in een referendum oordelen over de invoering van een wet waarin het verboden wordt om aan jonge kinderen tot 16 jaar – zonder toestemming van hun ouders – les te geven over de gendertheorie en aan te moedigen om zelfstandig hun seksuele identiteit en oriëntering te veranderen.

Het referendum werd door Viktor Orbán aangekondigd, nadat Brussel luidkeels krijste dat de kinderbeschermingwet de hele godganselijke LGTB-gemeenschap zou discrimineren. In werkelijkheid verbiedt de verordening  het onderwerp seksuele opvoeding wanneer het kinderen betreft tot 16 jaar, omdat de Hongaarse regering van mening is dat de seksuele opvoeding van kinderen een taak is van de ouders. Het referendum is ook tegen het zere been van de Brusselse technocraten, die al die invloeden van de burgers als lastig ervaren.

Victor Orban. Afb: Flickr.

Dat geldt niet alleen voor de Hongaren: alle EU-landen mogen zich volgens Brussel absoluut niet verzetten tegen de wensen van de EU. De Hongaarse conservatieven wagen het nu om een deel van de soevereiniteit te behouden dat nooit aan Brusselse elites heeft toebehoord. Daarom worden zij nu ook meteen beschuldigd van het aanvallen van vermeende minderheden die in Hongarije amper als zodanig voorkomen. De oprichtingsakten van de EU maken echter duidelijk dat de Europese cultuur op christelijke fundamenten is gebouwd, die in Hongarije nog hoog op de lijst staat en daar ook strikt wordt gehandhaafd. Het is alsof de Hongaren wordt verboden in hun eigen land nog Hongaars met elkaar te spreken.

De nieuwe landen zoals Polen en Hongarije, zijn hoofdzakelijk om economische redenen tot de EU toegetreden. Wat men tegenwoordig in de Brusselse EU doet, is een wederrechtelijke poging tot overname van democratische macht en daarmee een groot onrecht aan het ‘Europa van de vaderlanders’ toebrengen, zoals ze eigenlijk nog niet eerder zijn voorgekomen in de geschiedenis van ons continent.

De Hongaren kortom, hebben groot gelijk dat ze zich geen rare fratsen door Europa laten opleggen.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
2 jaren geleden

De Hongaarse burgers hebben binnenkort in een referendum .
En de Haagse dictatuur durft te zeiken over de democratie in Hongarije, ze hebben ook een gigantisch plaat voor hun koppen !!
Waar is onze democratie en het referendum ?????
Afgeschaft door partijen de democratie in hun naam voeren !!!
Welke democratie Rutte, Kaag ???????

r dunki
2 jaren geleden

In de Cultuur-Marxistische trend om het huwelijk en het gezin als hoekstenen van de samenleving de grond in te willen trappen past ook het onttrekken van kinderen aan de ouderlijke macht ( op zich een strafbaar feit ) voor hun perverse doeleinden. Het is Orban’s taak om zijn jeugd te beschermen tegen dit soort ontaarde praktijken en hij doet dat.

Perverse wetgeving daartoe is in UK en USA al lang in plaats, het is schering in inslag dat kleine kinderen zo gewetenloos ‘bewerkt’ worden door hun doodzieke docenten dat zij denken dat zij van geslacht willen veranderen.
Op dat moment slaat de politiekcorrecte kliek toe door protesten van de ouders door een al even zieke (D66) rechter te laten afpoeieren en hen uit de ouderlijke macht te laten ontzetten.

Zoals recentelijk in de UK een wanhopige vader zelfs door zo’n kromme rechter veroordeeld werd omdat hij zijn 11 jarige dochtertje uit de klauwen van deze doodzieke beesten wilde redden om te voorkomen dat zijn kind met zware hormonen onderhanden werd genomen om haar met chirugische ingrepen te ‘verbouwen’. Hij stond machteloos tegen deze ‘woke’ ziekte. Niet voor niets dat na verloop van tijd meer dan 40% der doodongelukkige slachtoffers van deze geesteszieken de hand aan zichzelf slaat…

Als Orban de Hongaarse jeugd wil beschermen tegen deze geesteszieke ‘woke’ kliek hoeven wij alleen maar te kijken wie in de 2e Kamer en het EP het meeste lawaai maken. Dat zijn de grootse smeerlappen.

PS: zie deze noodkreet van een integere Amerikaanse kinderarts :

https://www.dailysignal.com/2017/07/03/im-pediatrician-transgender-ideology-infiltrated-field-produced-large-scale-child-abuse/?utm_source=TDS_Email&utm_medium=email&utm_campaign=Top5&mkt_tok=eyJpIjoiTVdJeVpUTXpPR1kxT0RoaiIsInQiOiJYWWZIK3NLYlFFcTU5RDFJbnlCcno3R1htdGZyZmJUd3pLTWZtXC9nQzZOeWE2XC9VS1VDOTBYNXhwTGVcLzFzZFdxRnQrYzBFT0xoNURJNXp4aElBV2lxalRjcElNd1NDRzZwZ3JlNDc1WWI0NHlQMVMweGFIa0xpZ2lXMFJ0RzF0RyJ9