Het kwaad floreert

Het kwaad floreert wanneer goede mensen daar niets tegen ondernemen. Nu is onze democratie  weliswaar nog niet dood, maar zij wankelt nadrukkelijk en wanneer degenen die aanspraak maken op geld uit de staatskas meer vragen dan daarin zit, gaat zij onherroepelijk kapot. Twee eeuwen geleden reisde Alexis de Tocqueville door de USA om de Amerikaanse democratie te bestuderen en hij kwam tot de opzienbarende conclusie dat ‘de Amerikaanse republiek zal voortbestaan tot het Congres erachter komt dat het de kiezers kan omkopen met hun eigen geld’… Een messiaanse profetie!

In westerse democratieën zoeken kiezers naarstig naar alternatieven voor de gevestigde orde aan beide zijden van het spectrum in een poging een laatste graantje mee te pikken voor de kas leeg is. De Tocqueville’s observatie is relevant om niet alleen ons politieke landschap, maar ook dat in de USA en met name Australië en Nieuw Zeeland te begrijpen waar de bevolking nu welhaast schizofreen geraakt dankzij een barrage van onzinnige lockdowns, dagelijkse manipulatieve commentaren en heksenjachten op internet en TV, gericht op de ontvankelijkheid van de bevolking voor Covid-19 paniekzaaierij en de economische gevolgen ervan.

Het enorme aantal mensen dat letterlijk in grote angst leeft voor Covid-19 (of zelfs de ‘klimaatramp’ van dat idiote mens van Kaag) dankzij overheden met hun sprookjes over maskers, lockdowns en zelfquarantaine of, nog erger, Big Brother’s kliklijnen om hun buren aan te geven, begint na twee jaren van ‘gelieg en bedrieg’ het vertrouwen in die overheden en hun kwaadaardige media op te zeggen in een zoektocht naar feiten omdat een clown als Hugo niet meer acceptabel is. Voorzover hij dat ooit is geweest. In de hele westerse wereld wordt zonder oog voor fiscale gevolgen met grof geld gesmeten dat grotendeels niet eens wordt verantwoord door een verdwaasd dictator als Hugo, die zich zelfs niet geneerde om integere artsen te verbieden om doodzieke patiënten met het goedkope en werkzame Ivermectine te behandelen omdat zijn criminele broodheren in de ‘Big Pharma’ hem dat dwingend  influisterden… Realiseert men zich dat dit immorele mannetje bloed aan zijn handen heeft?

Diegenen die hun hand ophouden bij de staatskas zijn in de praktijk niet de werkenden, ook al zitten die het hardst om steun verlegen, maar juist improductieve ‘gelukzoekers’ en hun ‘beste linkse vrienden’ onder quasiwetenschappelijke intriganten die weten dat de meest dwaze voorspellingen over Covid en/of klimaat het meeste geld in kas brengen. Kijk naar een charlatan als Ab Osterhaus die elke dag met een grotere glimlach wakker wordt zolang hij zijn lucratieve pandemie in stand kan houden. Een andere charlatan genaamd Ed Nijpels en zijn vriendjes uit de windmolen industrie, tot en met Shell toe, spint er goed garen bij terwijl uw maandelijks stijgende elektriciteits- en benzinerekeningen gelijke tred houden met de alsmaar toenemende subsidies voor hun windmolens en zonneparken. Schoolkinderen wordt wijsgemaakt dat zij de ‘masters of science’ zijn wier toekomst ‘gestolen’ wordt, terwijl zij nauwelijks de tekst op hun eigen spandoeken kunnen spellen.  

Hoe zijn wij hier terecht gekomen?

Westerse regeringen, de moreel corrupte Mark Rutte fier voorop, hebben de laatste tien jaar over de gehele linie kiezers omgekocht om aan de macht te blijven. Kijk maar naar alle subsidies voor groene projecten en subversieve NGO’s die dat geld zelfs gebruiken om tegen de staat te procederen zoals Urgenda of Greenpeace. Als u uw mond niet opentrekt bent u degene die voor de rekening opdraait, want het kwaad floreert wanneer goede mensen daar niets tegen ondernemen. De globalistische ondermijning van onze democratie is voor een groot deel gebouwd op het bewust creëren van – letterlijk – onbetaalbare schulden (o.a. ECB’s illegale financiering van Zuid-Europa) en daaruit resulterende inflatie. Die komt in de USA nu al boven de 6% p.a. dankzij Joe Biden en zijn politiek-correcte maatjes die zich wellustig in de nationale staatstrog wentelen. Na 2008 werd hier ook even met de mond fiscale voorzichtigheid beleden, maar Mark Rutte heeft om te beginnen geen enkel verstand van financiëel beleid en financiële markten maar zit zelf vol op die rampzalige linkse koers met zijn ‘Covid- en klimaatsmoesjes’. Deze hypocrieten hebben de mond vol van ‘de wereld die hun kinderen moeten erven’, maar zij zorgen er slechts voor dat die kinderen er bekaaid vanaf komen, met een beduidend lagere levensstandaard dan hun verkwistende ouders. Zie bijvoorbeeld het door die globalisten gecreëerde probleem van ontbrekende huisvesting voor starters die niet meer aan de bak komen dankzij het financiële wanbeleid van de ECB en, dichter bij huis, de activistische DNB met Rutte’s zwakke discipel Knot.

De verkiezing van Donald Trump door een gefrustreerd electoraat werd door de New York Times omschreven als : A blue-collar town in decline and in despair turns to Trump’. Nu zien wij hoe onder Joe Biden, met het politiekcorrecte gat in zijn hand, de inflatie in luttele maanden omhoog schiet na zijn dubieuze verkiezingswinst en alle hoop verloren lijkt. Spreekt iemand zich nog uit tegen deze destructieve gang van zaken? Politieke partijen zitten vol met incompetente opportunisten, van Kaag tot Klaver, die een baantje met makkelijke remuneratie boven hun stand zoeken. Zij vertegenwoordigen geen kiezers maar slechts de eigen partijversie van het cultuurmarxisme van D66 of GL en PvdA. Wij zien hoe een Rutte en zijn maatjes in linkse partijen niet eens de wil tonen om te regeren in het landsbelang maar de moreel corrupte bureaucratie, de ‘deep state’, de vrije teugel hebben gegeven die om het hardst collaboreert met de lobbyisten.

Hoe komen wij van deze ellende af?

Het grote struikelblok zijn enerzijds de corrupte media, ‘the fourth estate’, die zo belangrijk kunnen en moeten zijn voor de democratie, maar in handen zijn gevallen van het linkse dogma dat zèlf het nieuws wil zijn, liever dan de waarheid te zoeken. Kijkt u maar, van AD en Volkskrant tot NRC, één pot troebel nat van identieke politiekcorrecte kots! Wij hebben hun kwade trouw en leugens beetje bij beetje geaccepteerd en daar zit de crux. Nu krijgen wij dagelijks paniekverhalen in die corrupte, door de EU gesubsidieerde, nepjournalistiek van ongeletterde 20 jarige puistenkoppen die ook een verhaaltje over ‘nog meer besmettingen’ of ‘zielige ijsberen’ mogen pennen. Anderzijds spelen de ‘multinationale stakeholders’ in de klimaat- en coronacrises hun kwalijke rol door hun misplaatste invloed in politiek Den Haag te kopen. Beide verraderlijke acteurs bedreigen onze vrijheid en democratische processen die wij nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen. Een dagje langs de immense geallieerde W.O.II kerkhoven in Normandië, langs de graven der honderdduizenden die daar voor onze vrijheid gesneuveld zijn, zou een dermate indrukwekkende openbaring zijn voor teenagers èn ignorante milennials die hun bekrompen wereldje drastisch zou veranderen, ten goede… Wellicht kunnen zij dàn eens aanvoelen wat George Orwell, socialist in hart en nieren, na zijn ervaring met communistische beulen in de Spaanse burgeroorlog, inzake vrijheid bedoelde met de woorden:  Als je een glimp wilt van de wereld in de toekomst, stel je dan een laars voor die op een menselijk gezicht stampt, voor eeuwig.’

Slechts een alerte en goed geïnformeerde burger kan die duistere krachten controleren, maar dan is er wel degelijk een eerlijke pers, zelfs een referendum, nodig om corrupte intriganten als Rutte en Kaag in toom te houden, teneinde onze veiligheid en vrijheid te garanderen. Dus houdt u onze kritische pagina’s vooral in de gaten voor uw dagelijkse dosis eerlijke info. Want terwijl de kiezer ervoor zorgt dat de dagelijkse boterham op tafel komt voor vrouw en kinderen, maar verder gewoon met rust gelaten wil worden, gaan gesubsidieerde activisten op kosten van de belastingbetaler gestaag verder met de ondermijning van onze samenleving. Zij proberen ons om te kopen met ons eigen geld en daarbij worden zij dankbaar geholpen door commerciële lobbyisten van ‘de groene industrie’, ‘Big Pharma’ en malafide zakkenvullers van het corrupte slag Ed Nijpels.

Kwaad floreert wanneer
goede mensen daar
niets tegen ondernemen

Het heldere, conservatief liberale gedachtegoed van een Thierry Baudet wijst naar een lichtje aan het eind van de tunnel, onze bevrijding van dit CultuurMarxistische juk. Wellicht omdat hij als één van de weinige parlementariërs geen bekrompen partijbelangen kent en ook geen burgemeesterspost ambieert, maar zetelrovers versnipperen zijn gedachtegoed. Zogenaamd in naam van de vervloekte ‘diversiteit’ die onze modieuze politiek zo dodelijk ineffectief maakt dat Rutte elke keer weer met zijn streken wegkomt.

Baudet moge narcistische trekjes vertonen, maar hij is jong en intellectueel tienmaal eerlijker dan bijna alle andere Kamerleden, regering èn media, dus het zij hem vergeven. Zijn geborneerde zetelrovers daarentegen zijn q.q. géén ‘goede mensen’. Zij zijn parasieten die allen, uit puur eigenbelang, de linkse pers en het Kartel in de kaart spelen om de samenleving onder het linkse juk vast te houden. Met hun kortzichtige, egocentrische politieke versnippering krijgen wij die fascistische laars juist nooit weg van ons gezicht.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Puck van der Land
1 jaar geleden

Dag Ronald Dunki,
Ijzersterke analyse weer van de dagelijkse politieke janboel in Nederland. Ik heb aan je artikel niets toe te voegen. En wat me echt plezier doet is dat je het opneemt voor Thierry Baudet. Dat ik toch op je artikel reageer is vanwege het commentaar van de heer/mevrouw Buskes.
Hij is het grotendeels eens met je mening over het politieke gekonkel. Waarom spreekt hij zich dan daar niet duidelijk overuit? Makkelijk er vanaf gemaakt omdat vervolgens over Thierry Baudet in de ouwe doos te gaan zitten graaien, over zaken die allang zijn weerlegd, afgedaan.
Neem nou dat boreale, ik ga daar even op in omdat ik er zo’n mooi voorbeeld van heb. Mijn ventilator in mijn werkkamer heeft als typenaam Boreal, het is een grote waaier die een heerlijke frisse wind maakt, letterlijk een noordelijke wind, koel dus. Daar ging de vergelijking over meneer of mevrouw Buskens. Forum voor Democratie kiest voor een politiek van een eerlijke frisse wind. Zo’n wind heeft ons land inderdaad hard nodig. Moeilijk woord? Gewoon ff opzoeken op Google of in een ouderwets Nederlands woordenboek.

Zijn overwinningsspeech is van meer dan 2.5 jaar geleden, nadien is er erg veel gebeurd, met name de uitbraak van het Covid virus. Dat virus zorgde voor een angsthazenpolitiek met idiote maatregelen, en afwijzing van het gebruik van werkzame medicijnen. Rutte en de Jonge volkomen in de ban van vaccinaties onder de duim van de farmaceutische industrie met medewerking van WHO en VN. FvD was de enige politieke partij die stelling nam tegen alle vrijheidsbeperkende maatregelen. U kunt die vrijheidskaravaan niet gemist hebben. Daar traden allerlei mensen van FvD voor het voetlicht, bepaald niet alleen Thierry Baudet. En wat hij daar te berde bracht, daar zat geen woord Frans tussen, duidelijke taal vanuit een duidelijke politieke visie.

Kijkt u wel eens naar de debatten in de Tweede Kamer? Daar werd door Gideon van Meijeren een scherpzinnig betoog gehouden tegen het plan om het Corona virus in de A-lijst te zetten, de lijst van dodelijke virussen zoals ebola. Maar de leden van de Tweede kamer bleven allemaal weg, om een week later voor die wet te stemmen. Wat heeft u te zeggen over dat laffe gedrag van deze politici. En heeft u ook niet gevolgd hoe dezefde Gideon van Meijeren, MP Rutte kompleet voor gek zette toen Rutte stond te liegen over het boek van Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum, dat over de wereldmacht wil gaan beschikken. Deze openlijk aangetoonde leugen van Rutte is de wereld overgegaan in allerlei artikelen. Journalisten hebben zich suf gelachen.

U heeft helemaal niet in de gaten, of u kijkt er niet naar door oogkleppen, dat er een heleboel goede mensen bij FvD zitten, die uitstekend werk doen in de Tweede en Eerste Kamer. Zoals ook Pepijn van Houwelingen gehakt maakte van de argumenten van Hugo de Jonge: “vaccineren? Je doet het voor een ander!” Wat een gigantische lulkoek, morele chantage. En zeker nu als steeds duidelijker wordt dat die vaccinaties minder immuniteit geven, dan werd verondersteld. Ik ga niet op dit aspect verder in, dat is in eerdere artikelen ook van Ronald Dunki uitgebreid aan de orde geweest.

Een laatste klaagzang van u: FvD heeft in de peilingen al weer zetels verloren. Ja in de peilingen, ja er zijn weer twee leden van de eerstekamer fractie weggelopen. Het zij zo. Maar wat betekent het eigenlijk? Waarom huilt FvD geen tranen met tuiten over de weglopers? Omdat de politieke strijd in de 1e en 2e Kamer weliswaar een belangrijk gebeuren is, maar zeker niet de hoofdmoot vormt voor het opbouwen van een nieuwe politieke organisatie, waar mensen uit de middenklasse zich bij thuis zullen voelen en aansluiten. Niet voor niets richt FvD zich op de gemeenteraadsverkiezingen, wordt mensen gevraagd om deel te nemen in organisaties, in besturen die op een basis niveau opereren, dicht bij de burgers en de boeren. FvD draagt haar visie uit in de Vrijheidskaravaan, in de bijeenkomst die ze organiseren. Châpeau.
Misschien moet u daar eens uw licht op gaan steken en met de mensen daar praten, luisteren vooral. Een dan een echt gesprek aangaan, niet van achter uw beeldscherm met woorden schieten.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Puck van der Land

Josef G. zei al: ‘herhaal de leugen tot in den treure en deze wordt waarheid ‘. Waar laffe kneuzen als Melkert en van Dam uit pure angst Fortuyn destijds zwart maakten, veegde deze de vloer met hen aan. Baudet doet hetzelfde met hun geestverwanten, inclusief Mark Rutte, maar heeft anno 2020/1 te maken met malafide media die massaal de kraan van hun ‘hatespeech’ 24/7 opendraaien. Goebbels zou trots zijn op zelfbenoemde maar in feite puur louche ‘ kwaliteitskranten ‘ zoals de Volkskrant, AD en NRC….

Pim had het charisma voor de velen, Thierry voor de weinigen, maar hij bewijst zichzelf naar mijn mening in zijn ‘flux de bouche’ uiteindelijk geen gunst. Zodra hij een woord van meer dan drie lettergrepen gebruikt, jutten analfabete ‘snotneuzen’ als Klaver en de obligate D66-kliek de stompzinnige Folkerts van deze wereld weer net zo onverantwoordelijk op tot hun fascistische geweld.

Deze lafbekken leren het nooit, tenzij ‘goede mensen’ daar wat tegen ondernemen. Het grote probleem is dat ‘goede mensen’ steevast de fout maken dat zij menen zich ‘fatsoenlijk’ te moeten opstellen tegenover deze schuimbekkende fanatici die het woord ‘fatsoen’ nog niet kunnen spellen.

Chapeau dat Baudet desondanks niet opgeeft.

Puck van der Land
1 jaar geleden
Antwoord aan  r dunki

Mee eens. Goed om dit aspect erbij te betrekken want die waardeloze kranten die je noemt scheppen die verziekte sfeer en valse verdraaiingen etc. Heel wat zelfvertrouwen en visie voor nodig om je staande te houden en doir te gaan.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  Puck van der Land

Geachte heer van der Land,

Volgens uw reactie op mijn reactie moet ik me uitspreken over het politieke gekonkel in Den Haag. Nou, dan hebt u waarschijnlijk niet mijn reacties gelezen op vorige artikelen. Over het zooitje armoe in Den Haag kun je wel blijven schrijven. Maar wat de heer Dunki trachtte duidelijk te maken is, hoe komen we uit deze impasse? En dat is het hem nou juist. Want nogmaals, ik ben het eens met het gedachtengoed van FvD maar de kapitein Thierry Baudet komt niet over. Een voorbeeld: Je kan de leraren opleiding met vlag en wimpel hebben doorlopen maar als je de leerstof niet over kan brengen op de studenten heb je een probleem. Dat is nogmaals het grote verschil tussen Thierry en Pim Fortuyn. Zelfs het cordon sanitaire in dit geval de media daar veegde Pim ook de vloer mee aan. En dat er bekwame mensen zitten in FvD betwijfel ik ook niet maar schuif die dan naar voren en doe zelf een stapje opzij. En dat uw ventilator toevallig Boreal heet en u hoogst waarschijnlijk hebt opgezocht wat dat betekent wil nog niet zeggen dat we allemaal met het woordenboek op schoot naar een woordvoerder van een politieke partij moeten gaan luisteren. Wat een onzin!

Buskens
1 jaar geleden

Geachte heer Dunki,

Ik ben het grotendeels eens met uw gedeelde mening. Maar helaas zitten de mensen die het ook eens zijn met ons niet zo in elkaar om de straat op te gaan. Ik heb het al een geopperd, hadden we maar een ietsje pietsje van de Fransen. En dan de heer Thierry Baudet. Ik ben het eens met zijn gedachtengoed maar de beste man komt niet over bij het volk. Hij is totaal de mist ingegaan na zijn laatste overwinningspeech. Met uitspraken als: “de uil van Minerva”, “de boreale wereld” enz. Het merendeel van de bevolking begrijpt daar geen snars van. Dat is ook het grote verschil tussen hem en de helaas overleden Pim Fortuyn. Laatstgenoemde sprak de taal die de gewone man ook begrijpt. Hij wist bijna heel kiesgerechtigde Rotterdam om te krijgen wat van oorsprong een rood bolwerk was. En zolang er niemand opstaat die hem kan evenaarden gaat dit land naar de haaien. Ik had oorspronkelijk nog een ander woord in gedachten. Een voorbeeld is de laatste peilingen, je ziet een soort vluchtgedrag naar andere partijen zoals BBB, Ja21, Volt. Er is gewoon geen alternatief. Je ziet dat Thierry ook in de laatste peilingen weer in zetels is gezakt. Thierry moet gaan inzien dat niet iedereen een universiteit heeft doorlopen. En trouwens daar moeten we het helemaal niet van hebben want daar wordt grotendeels links gepredikt. Kijk naar het bakfietsen volk in bv Amsterdam.

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Eens! Fortuyn en Baudet delen in grote lijnen hetzelfde gedachtengoed, maar de eerste bezat charisma voor velen, Baudet voor weinigen.
C’est le ton qui fait la musique?!