Goed nieuws en slecht nieuws

De door Ollongren en klimaatmaffia gekoesterde idéefixe van het gasloos maken van huizen, loopt krakend vast als de regering geen extra geld beschikbaar stelt om deze linkse nachtmerrie te realiseren. Dat was het goede nieuws. Het slechte nieuws is, dat de klimaatmaffia nu meent bij u te mogen aankloppen voor een belastingverhoging van 100% op gas, zoals alle linkse fatamorgana’s fortuinen kosten voordat zij in vlammen opgaan.

Klimaatafspraak?

Dit complot loopt conform een schimmige ‘klimaatafspraak’ waar u en ik helemaal niets vanaf wisten bij de vorige verkiezingen. De kiezer was geen partij bij deze ‘afspraak’ maar betaalt er wèl voor. Wij zien al jaren met bewondering toe hoe Ollongren een gooi doet naar de titel van ‘beunhaas van het jaar’ in de moordende concurrentie met haar D66 collegae, maar de demissionaire kliek gaat vrolijk verder met de sloop van de BV Nederland. Zo wordt er nu weer met belastinggeld gesmeten voor ‘onderzoeken’ die moeten aantonen hoeveel meer CO2 uitstoot Nederland moet minderen om aan Utopische criteria te voldoen die kant noch wal raken. Boerenbedrog (met excuus aan de echte boeren) van de klimaatmaffia die hun coronaspeeltje dreigen te verliezen en nu volop drammen dat er acht miljoen gebouwen van het schone aardgas af moeten terwijl buurlanden in hoog tempo ‘aan het gas gaan’.

Zonnepanelen versus kernenergie

Gedram over zonnepanelen en windmolens die nu al pertinent niet kunnen voorzien in de (groeiende) energiebehoefte en binnen enkele jaren zullen resulteren in ‘brownouts’, wellicht zelfs ‘blackouts’, neemt weer toe in de lobby van de vriendjes van Nijpels. Dit terwijl Macron juist met nuttige voorstellen komt om het langetermijn energietekort te ondervangen met kernenergie.

Eindelijk eens een constructief voorstel uit Europese hoek maar onze ‘Mister EU’, die al lang heeft bevestigd dat kernenenergie de enige schone oplossing is, durft zijn mond nu niet meer open te trekken tegen de lobby van windmolenscharrelaars en de in hun ideologische verdwazing verstrikte GL, PvdA en D66 drammers die hij zo graag wil omarmen.    

Cijfers (en zakkenvullers)

Momenteel is er al € 330 miljoen aan puur weggegooid geld per jaar beschikbaar voor hun inadequate warmtenetten respectievelijk warmtepompen, tegen astronomische kosten per bewoner. Dat roept niet de vraag op ‘wie zal dat betalen, zoete lieve Gerritje?’, maar resulteert in de brutale eis om nog maar eens € 300 miljoen te schokken voor dit kwaadaardige CO2 bedrog, die natuurlijk gefinancierd moeten worden uit extra belasting op uw schone aardgas. GL fanatici roepen nu al om een verdubbeling van de belasting op het aardgas. Deze linkse flessentrekkerij verloopt ongestoord terwijl hun genocide op de boeren met de NOx-leugen ook al aardig op gang komt, want de 2e Kamer blijft Rutte cum suis in deze subversie op hun wenken bedienen zolang er maar leuke baantjes te verdelen zijn.

Wij zien dagelijks hoe GL in de bevrediging van hun primitieve instincten een stad als Amsterdam laat verloederen, waarbij de Warmtewet hun wapen wordt om met hulp van Hermandad uw huizen binnen te dringen, vervolgens in naam van Ollongren uw aansluitingen op het schone gas te slopen en u in de schulden te steken voor ineffectieve, stroomslurpende warmtepompen. Vraagt u zich wel eens af wie daar zijn zakken mee vult?

De rampzalige toekomst

Eerdere berekeningen van het Klimaatakkoord door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) lieten al zien dat Ollongren’s maatregelen niet zouden leiden tot genoeg CO₂-besparingen, maar linkse experimenten – tegen beter weten in – in de afgelopen jaren, toonden astronomische kostenoverschrijdingen. Die moeten u en ik gaan aanzuiveren, want de bofkonten die in Utopia mogen wonen kunnen die nodeloze en nutteloze kosten gewoon niet dragen. Nijpels, de grote schuldige achter deze ellende met Samsom, vreest dat “het klimaatdoel voor de gebouwde omgeving niet gehaald wordt”. Dat verbaast niemand, want competente planning is iets waar gesjeesde politici uiteraard geen kaas van hebben gegeten, dus hij begint alvast naar uw portemonnee te lonken.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties