Europeanen vervangen

Het gevoel dat de huidige Europeanen niet deugen en maar beter vervangen kunnen worden, is onder de mannen en vrouwen van de bestuurlijke elite van de EU kennelijk onomstreden. Migranten komen dan ook massaal binnenwandelen.

Het idee van een volk vervangen zit ook in de koran. Koran 47:38 stelt dat een volk dat zich niet gedraagt naar de wensen van God, vervangen zal worden. En Europa leeft niet volgens de door God in de koran gegeven geboden. Europa is ontuchtig en aan de drank. Europa en Amerika voeren al sinds de kruistochten koloniale oorlogen tegen de islam. Er wordt in het Westen soms openlijk kritiek geleverd op Mohammed, de koran en de sharia. Er zijn in het Westen zelfs mensen die waarschuwen voor de sharia. Het is, volgens moslims, in één woord: verschrikkelijk.

Eigenlijk is er geen straf erg genoeg voor wie zich verzet tegen de wil van God volgens de islam. Zouden de asieleisers die vanuit de islamitische landen hier aankomen, dit soort overpeinzingen die in de moskee steeds weer worden gepredikt, werkelijk nooit gehoord hebben? We mogen aannemen dat ze dat wel degelijk hebben gehoord, samen met de opvatting dat in onze streken voor hen een belangrijke taak wacht. De EU en de asieleisers zijn het waarschijnlijk helemaal eens: de bevolking van de EU moet vervangen worden. Samen op weg naar een islamitische toekomst misschien? Want om te werken komen ze lang niet allemaal. Dat viel Geert Wilders ook op:

Tegelijkertijd vermijdt de EU allerminst publiciteit voor haar eigen goedmenselijkheid, mogelijk om daarmee zo veel mogelijk mensen te verleiden tot het wagen van een gokje: verzuipen bij Malta of aankomen in Meppel met een uitkering als hoofdprijs. Nogmaals: het gaat hier niet om vervolgde, zielige gezinnen met kinderen of iets dergelijks. Het zijn stuk voor stuk jongemannen in de kracht van hun leven die heel goed voor zichzelf kunnen zorgen. Maar volgens de imam wacht hen hier een grote taak en het wordt beter betaald dan een baantje in Afrika onder dictatoriaal regime.

De EU vindt kennelijk dat het uitwissen van een nationale identiteiten, die onvermijdelijk samengaat met het mengen van zoveel mogelijk culturen op Europees grondgebied, van belang is voor het vestigen van een ‘Europese identiteit’. Zij zien slechts een bescheiden probleem over het hoofd:

Het bruto nationaal product in islamitische landen…

Kennelijk gaat de islamitische ideologie niet samen met welvaart en één van de oorzaken wordt ons steeds duidelijker. Weinig instellingen lokken zo veel verdrinking, dood en cultuurstrijd uit als de EU.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Neef Jansen
2 jaren geleden

Tja, we gaan toe naar een multiculturele, multi-tribale, burgeroorlog van iedereen tegen iedereen en de staat tegen ons allen, en dit alles lijkt te worden aangedreven door miljardairs die ons goedbedoeld deze chaos bezorgen, of die het anders niets kan schelen wat ze eigenlijk aanrichten, behalve dan dat ze hun miljarden ermee denken te kunnen verdubbelen door de politie- bewakingsstaat die ermee wordt opgeroepen, van iedereen een chip in het hoofd die je sociale krediet bijhoudt en bepaalt of je nog ergens een brood kan kopen.

Puck van der Land
2 jaren geleden

Dat de gewone Europeanen niet deugen….. dat betreft wat de elite aangaat vooral de mensen die het lef hebben om ergens hun mond over open te doen, om een eigen mening te berde te brengen. De huidige elites die de regeringsinstanties bevolken, in te 2e en 1e kamer zitten, in allerlei besturen van provinciale en gemeentelijke instellingen zitten, kortom de mensen die vanaf 1968 Gramci’s lange weg door de instituties hebben bewandeld, juist die mensen die een diploma voor deugen hebben behaald, die mensen mogen blijven.
Alleen….. ze zijn niet helemaal in staat om de nog denkende en eigenzinnige Nederlanders nog heel lang in toom te houden. En Klaus Schwab, Soros, Kaag, Macron, Rutte, etc en niet te vergeten de CCP zien geen andere weg dan wanorde in de steden, financiele chaos in overheidsinstelling en banken na te jagen. Tegenstellingen tussen de mensen creeren, tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden, de woke-idioten hun gang laten gaan. Gebruikmakend van nuttige idioten als Von der Leyen en haar hulpjes Timmermans en co.
Ze helpen de bestaande deugende elites, die moeten beslist blijven want die hebben zich al onderschikt aan het WEF. En die omgekochte verblinde egotrippers uit Afrika, die snappen nog niet dat zij afkomen op een teringzooi waar ze nu aan meewerken, straks mogen opruimen. Dat zijn de nieuwe slaven, van het islamisme of van het totalitaire communistische systeem.

Inderdaad geen andere weg dan een Nexit. Maar ik vraag me af zijn er genoeg Nederlanders slim genoeg om daar voor te kiezen?

koddebeier
2 jaren geleden

NEXIT NU ! Laten we die achterlijke corrupte bende achter ons laten en verder gaan richting een echte democratie !!

r dunki
2 jaren geleden

Nexit…!